Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(Pretorija @ 2017 02 28, 16:14)
Kiek domiuosi, tai visur mamos rašo, kad pradinėse klasėse svarbiau ne mokykla, o mokytoja... Sutinku... Bet iš kur žinot, kokios tos mokytojos konkrečioj mokykloj ir kokie atsiliepimai apie jas? doh.gif

Gal buna forumuose??kokiu pasisakymu unsure.gif
Atsakyti

Gal buna forumuose??kokiu pasisakymu unsure.gif

aišku, kad būna  :D 

gal ne apie visas mokyklas, visas mokytojas... bet ir tam pačiam SM reiktų patikrinti... 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nemiga kankina... laukiu,kol i darba keltis reikes...

QUOTE(wicked @ 2017 02 28, 23:03)
aišku, kad būna  biggrin.gif gal ne apie visas mokyklas, visas mokytojas... bet ir tam pačiam SM reiktų patikrinti... 

Vakar labai daug skaiciau... yra kazkas,bet labai nedaug ir tikrai ne apie visas mokyklas. Galu gale,labai tevu nuomones buna skirtibgos doh.gif
O dar nezinau kokiu budu patekt butent pas norima mokytoja...
Zodziu,siandien uzpildysiu registracija ir lauksiu birzelio... anksciau nieko negaliu padaryt... o jau kai matysim,kur patekom,greituoju budu bandysiu dometis mokytojom...
Atsakyti
Beje merginos - noriu jums smagią naujiena pranešt - aš laukiuosi ax.gif jau 12-ta savaitė... Vakar buvau pas gydytoją, darė echoskopiją, viskas tvarkoje. Pasiprašiau pas genetikus, nors kaip ir neptenku į jokias rizikos grupes dar, bet išrašė siuntimą, tai kitą savaitę turėsiu dar echo Santariškėse. Nenorėjau skelbtis čia, kol nebuvau tikra, kad viskas gerai... Nes prieš tai echo darė tik vieną kartą, 5 savaičių, dar širdutės plakančios nematė... O dabar jau lelius visas žmogelis - su kojytėm, rankytėm, visų 4,5 cm ilgio biggrin.gif Terminas rugsėjo vidury...
Tiesą sakant niekam daugiau labai ir nesakiau apie tai... tik vienai draugei, kuri užsieny gyvena... šeimos nariai, draugai, kolegos net neįtaria, arba jei ir įtaria, nieko nesako tongue.gif jau po truputį reikės pranešinėt, bent jau šeimos nariams... ot tai bus staigmena rolleyes.gif
Atsakyti

labas rytas  :4u:​ 

Beje merginos - noriu jums smagią naujiena pranešt - aš laukiuosi ax.gifjau 12-ta savaitė... 

Didžiausi sveikinimai, lengvo nešiojimo ir smagaus laukimo  :4u: 

Atsakyti
Pretorija
clap.gif clap.gif clap.gif Lengvo nesiojimo!! 😉Sveikinu!!!!😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cerina: 01 kovo 2017 - 08:15

Ačiū merginos :)man pačiai dar kažkaip nesitiki labai... jei su ankstesniais nėštumais daug apie tai kalbėdavom su vyru, tai dabar buvo pas mus pakankamai tylu ramu, nes prie vaikų išsiduot nenorėjom, kad po to nenusiviltų, jei kas ne taip...

Prieš kelias savaites buvo kilusi arši diskusija šeimoj dėl gyvūno - labai nori merginos katino, šuns ar triušio... bet aš joms sakau - o gal geriau leliuko? :rolleyes:tai vienbalsiai nutarėm, kad leliukas geriau :DTai po to kurį laiką vaikai stebėjo, ar mano pilvas nedidėja, teko slėpti, nes vakare jis tikrai gerokai išsipučia... ryte dar nieko nesimato, t.y. eina įtraukt... šiaip nežinau, kada vaikams pranešti, nes faktas, kad kai tik sužinos, apskalambys visiems - daržely ir visur kitur :B

Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 03 01, 09:29)
<p>Ačiū merginos :)man pačiai dar kažkaip nesitiki labai... jei su ankstesniais nėštumais daug apie tai kalbėdavom su vyru, tai dabar buvo pas mus pakankamai tylu ramu, nes prie vaikų išsiduot nenorėjom, kad po to nenusiviltų, jei kas ne taip...</p>
<p> </p>
<p>Prieš kelias savaites buvo kilusi arši diskusija šeimoj dėl gyvūno - labai nori merginos katino, šuns ar triušio... bet aš joms sakau - o gal geriau leliuko? :rolleyes:tai vienbalsiai nutarėm, kad leliukas geriau :DTai po to kurį laiką vaikai stebėjo, ar mano pilvas nedidėja, teko slėpti, nes vakare jis tikrai gerokai išsipučia... ryte dar nieko nesimato, t.y. eina įtraukt... šiaip nežinau, kada vaikams pranešti, nes faktas, kad kai tik sužinos, apskalambys visiems - daržely ir visur kitur cool.gif</p>

Vaikai jau tokie😀bet cia dziaugsmas didelis!! O joms taip bus smagu visiems pranesti , kad tures kazka😁jums nereiks vargt. Viska pupos padarys😁
Didysis ka draudimas? Kalbejau su drauge ji dirbus ilgai vienoj didelej kompanijoj.tai sake jums viskas priklauso. Tik jie megsta pabandyt nusimuilint. O gal pavyks🙂neskuba dalint pinigu . Tai reikia reikalaut grieztai. Pagrasint viesinimu.tada pabijos..
Atsakyti
Pretorija, kokios fantastiškos žinios! Sveikinimai!
Atsakyti

Ačiū :)

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Oooooo kokios žinios! Sveikinimai, Pretorija! Kaip smagu! Ko norėtum trečios pupos ar berniuko?
Ir dar sveikinimai su pirma vieta! O reakcija nors ir ne visai gal natūrali vaiko nu bet gi vaikas ji tad nesinervink ir džiaukis rezultatais!

Cerina, pavėluoti bet nuoširdūs sveikinimai 6 gimdienio proga!

Kiipshiuke, kaip ten su darbu?

Aš užsikasus mažumėle darbuose. Ir to miego kažkaip trūksta. Jau laukiu savaitgalio.

QUOTE(Pretorija @ 2017 02 28, 07:09)
DidysisBaisusis - tikiuosi, tavo merginai nieko rimto nebus, vis tik ne daug laiko nuo traumos praėjo... O jai smegenų sutrenkimas buvo?

smegenų sutrenkimo lyg ir nebuvo bent jau gydytojai nieko nesakė ir šiaip paskui nei vėmė nieko. Po nelaimingo atsitikimo kompiuterinę tomografiją darė, tai sakė, kad su galva viskas tvarkoj. Ir šiais jos savijauta tai tikrai puiki ir nori ji eit į treniruotes nu bet gydytoja apribojo veiklą dėl visa ko. Palauksim pirmadienio kai eisim pas okulistą ir neurologą. Žiūrėsim ką jie pasakys. Šiandien siūlus išims iš galvos smile.gif Ir antibų paskutinė diena.

QUOTE(cerina @ 2017 03 01, 09:13)
Didysis ka draudimas? Kalbejau su drauge ji dirbus ilgai vienoj didelej kompanijoj.tai sake jums viskas priklauso. Tik jie megsta pabandyt nusimuilint. O gal pavyks🙂neskuba dalint pinigu . Tai reikia reikalaut grieztai. Pagrasint viesinimu.tada pabijos..

paskutinė iš draudimo nesąmonė buvo išgirsta ta, kad medicininiame išraše turėjo būti įrašyta, kad vaikui buvo reikalingas lydintis asmuo. Kadangi šito įrašyta nėra, tai jie bilietų nekompensuos. Įdomu kaip jie įsivaizduoja 8-metį vaiką būnantį vieną Tailando ligoninėje, o paskui su trim lėktuvais grįžtantį namo biggrin.gif Nu idiotai! šiaip ar taip susirinkom sąskaitas ir bandysim teikt jiems apmokėjimui. Jei ir toliau tokias nesąmones rašys, tai reikės bandyt į Lietuvos banką kreiptis, nes jis priežiūrą vykdo šitų reikalų. Na ir dar, aišku, antireklamą per visur paskleist kiek tik įmanoma. Nu žiauriai pikta. Ir tai ERGO draudimas
Atsakyti

Oooooo kokios žinios! Sveikinimai, Pretorija! Kaip smagu! Ko norėtum trečios pupos ar berniuko?
Ir dar sveikinimai su pirma vieta! O reakcija nors ir ne visai gal natūrali vaiko nu bet gi vaikas ji tad nesinervink ir džiaukis rezultatais!

smegenų sutrenkimo lyg ir nebuvo bent jau gydytojai nieko nesakė ir šiaip paskui nei vėmė nieko. Po nelaimingo atsitikimo kompiuterinę tomografiją darė, tai sakė, kad su galva viskas tvarkoj. Ir šiais jos savijauta tai tikrai puiki ir nori ji eit į treniruotes nu bet gydytoja apribojo veiklą dėl visa ko. Palauksim pirmadienio kai eisim pas okulistą ir neurologą. Žiūrėsim ką jie pasakys. Šiandien siūlus išims iš galvos smile.gifIr antibų paskutinė diena.

Nu žiauriai pikta. Ir tai ERGO draudimas

Ačiū ačiū už visus sveikinimus... Dėl vaiko lyties, dabar visi aplinkiniai turbūt tikisi, kad būtinai norim berniuko... Nu bet man tai tikrai nesvarbu - tinka bet kas, svarbu sveikas vaikelis :) su mergaite, atrodo, būtų dar paprasčiau, nes viskas aišku ir įprasta...Be to, ir finansiškai mergaitė naudingiau :P nereikėtų pardavinėti rožinio dviratuko ir pan. :D

Vyras sako, kad jam irgi nesvarbu, kas gims, nors lytį sužinot nori labai...gal vistik jam kaip vyrui sūnaus norėtųsi, bet kiek bandau klausti, nesako to ir sako, kad labai faina būtų mergaitė... Nu bet  trijų vaikų norėjome dar tada, kai nei vieno nebuvo :rolleyes:tad kas jau gavosi, tuo būsim patenkinti :) svarbu, kad sėkmingai išnešiočiau ir pagimdyčiau...

Vat tik juokauju, kad kelis mėnesius per vėlai susiplanavom...turėtumėm prioritetą mokyklai kaip daugiavaikė šeima :D

Labai nervinausi vakar prieš vizitą pas gydytoją, nes nieko nežinojau, ar gerai ten viskas vystosi, pirmą ir paskutinę echo turėjau dar prieš savo kelionę į kalnus, ir tada dar širdelės nesimatė... Aišku, gi ir slidinėjau besilaukdama... Gydytojos atsiklausiau - sakė, jei tik nori - slidinėk, tik atsargiai, nesileisk nuo juodų trasų, kad traumos negautum... Nes tolkio laiko vaisiui mano kritimai nelabai pavojingi būtų, bet blogiau būtų, jei traumą patirčiau, reikėtų kažką gipsuot, narkozę daryt ar pan. Bet tfu tfu tfu, nei karto net nekritau.... O vakar kai atėjau pas gydytoją, pasisveikinimas buvo - kaip gyvena kalnų slidininkė? :D

Toks palengvėjimas apėmė, kai pamačiau echo gražiai judantį ir laiką atitinkantį vaikiuką... Dar jei genetikai po savaitės pasakys, kad viskas gerai, tada bus dar ramiau...Nors vakar ir tą sprando raukšlytę pamatavo, viskas gerai, nebuvo prie ko prikibt...Dar pati netikiu, tiesą sakant, nors jau pirmas trimestras į pabaigą...Darbe dar norėčiau nuslėpt kokį mėnesį... kol kas niekas lyg kreivai nežiūri :hmm:

Tikiuosi, tavo pupai greit viskas susitvarkys, atsistatys ir vėl galės sportuoti ir daryti viską, kaip visuomet... Beje, į mokyklą keliauja ar dar ne?

Ir labai linkiu, kad su draudimu gerai išsispręstų reikalai. Matosi, kad bando išsisukti nuo išmokos, sugalvodami kvailus pasiteisinimus... Bet jei kovosit iki galo, manau, savo pasieksit...

Atsakyti