Labas rytas
turėjau prailgintą savaitgalį, tai šiandien man kaip pirmadienis...
DidysisBaisusis - tikiuosi, tavo merginai nieko rimto nebus, vis tik ne daug laiko nuo traumos praėjo... O jai smegenų sutrenkimas buvo?
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 02 27, 17:45)
Pretorija, kaip varžybos?!!!
Nu kaip čia įvertinus
mano pupos pasirodymas buvo geras ir ji savo amžiaus ir sugebėjimų grupelėj užėmė pirmą vietą
aišku, labai nedidelėm grupėm buvo vaikai suskirstyti, bet pirma vieta yra pirma vieta
Ji būtent tarp to lygio dalyvių buvo viena mažiausių... BET viskas neapsiejo be cirkų... Aišku, pradžioj mergina truputį pasimaivė, ašaras bandė braukt, vaidinti, kad bijo... Neleido man laukti salės balkone, kaip kiti tėveliai laukė, turėjau būti vos ne šalia jos suolelio... Nu čia dzin... Kai jai reikėjo eiti pasirodyti, nebuvo jokių dvejonių ar nedrąsumo - viską padarė greit, su mažom klaidelėm, bet nieko... Nu bet visas cirkas prasidėjo apdovanojimų ceremonijos metu
Jos grupelę apdovanojo pačią pirmą, ji nesitikėjo užimti kažkokią vietą apskritai, ir kai ją pašaukė prie nugalėtojų, ji taip pasimetė, pradėjo sakyt, kad nenorėjo laimėti, pradėjo baisiausiai verkti, nėjo ant pakylos
atėjo ta moteris, kuri įteikinėjo apdovanojimus prie jos, tai ji pradėjo stumti tuos apdovanojimus, sakyti, kad nieko nenori... Nu žinokit, man buvo tikrai gėda dėl tokio vaiko elgesio...Vis tik jau ne kūdikis yra, ir atrodo, tiek kalbam su ja, aiškinam... Nu ji vis tiek yra savotiško charakterio ir dažnai jos elgesio nesuprasi... Juokinga buvo, kai kitos mergaitės, kurio užėmė žemesnes vietas arba visai neužėmė, verkė dėl to, o maniškė verkė dėl pirmos vietos
Vėliau sakau jos - tai kam tu važiuoji į varžybas, jei nenori laimėti, tai ji man sako - aš važiuoju dalyvauti, nes juk svarbu dalyvauti
Žodžiu, nei nusifotografavom ant pakylos, nieko... Vėliau, grįžus namo ir emocijoms atslūgus, jau buvo patenkinta kad laimėjo, pozavo su taure, medaliu, diplomu... Nu bet ten tas jos elgesys buvo neduok tu Dieve...
Bet kas keičiausia, kai namie žaidžiam kokiasi šachmatais, šaškėm ar kitus žaidimus, tai verkia, jei nelaimi, o čia...
Po to labai kalbėjomės, ji suprato, kad elgėsi negražiai, kad ir man gėdos pridarė, tai sakė daugiau taip niekada nebus... Nu matysim... Vyras sako, tai jei taip, tai daugiau jokių varžybų... Nu bet aš atvirkščiai manau...Jei jai sekasi, ji sutinka dalyvauti, tai reikia pratinti ir gal kažkada vistik persilauš... Nes kai būna jos pasirodymas, ji eina be baimės, viską padaro...
Vakar dar važiavom spektaklio žiūrėt į keistuolių teatrą. TAi patariu niekam nevažiuot darbo dieną į dieninius seansus vaikams... Visa salė buvo pilna moksleivių klasių... OO triukšmas
vien laukiant 10 minučių, kol į salę įleis, jau galvą nuo triukšmo, nuo vaikų dūkimo įsiskaudėjo... ir per spektaklį kažkaoks šurmulys visą laiką jautėsi, mano panos pavargo nuo to, mažė net spektaklio žiūrėt nebenorėjo... Vyras sako - daugiau į tokią nesąmonę man bilietų nepirk
O vakar vakaras praėjo vaikams užgavėnių kaukes bedarant
kažką surezgiau...
Šiandien darbe užgavėnes švęsim, blynai užsakyti pietums