Labos ;)
mano jaunim as sveikas pabuvo tirs savaites ir veeel ligos dar tokiu metu nebuvo... reikejo tiketis,kad daugiau sirgimu bus pradejus lankyti darzeli, bet kad tiek dabar aku virusas panom. Mazei is pradziu, vakar jau kovinuke uztinusioma kimis darzo parsivedziau.
ir taip visa pasimetime, nerandu sau vietos
wicked, lankom muzas. labai patenkinta, mokytoja labai gera. galvojam apie mokymasi sitoje mokykloje jei viskas ok.
del gimtadieniol, tai man baisu ir planuoti. ir del kainu, ir del laiko. Ta sestadieni turesim dalyvauti jubiliejuj kitam mieste, o sekmad gimtadienis. Nespesim gryzt ir susiruost. Dar nei su kovinuke, nei su vyru nekalbejom apie tai, bet arba reikes lekt kulvirscia, ruostis, arba gal pavyks numuilint sikart ta gimtadieni ir ramiai ta diena su tortu namie ar pas senelius atsvesti. Bet kaip gi tokio amziasu baliauninkui paaiskint. Nesuprantami jiem tokie reikalai Ir dar kaip tycia kasmet serganciu baliauninku du trecdalia buna. Uzsakai kambarius, vaises, ir susirenka vos keli vaikai. Paskui vistiek dar kelis balius reikia namie daryt, nes tai vieni ai kiti atvaziuoja i namus sveikint issveike.
laba diena
wicked, lankom muzas. labai patenkinta, mokytoja labai gera. galvojam apie mokymasi sitoje mokykloje jei viskas ok.
į muziką?
gal dar kokiu instrumentu groja?
verbavo čia kada vaikus...
o mes vakar naktį nusipirkom bilietus į Airiją dingsim per pavasario atostogas ir Velykas svetur švęsim, seniai svajojau apie tai
Kiipshiuke - sveikit
Super visa seima?
Imeciau musu slidinejimo foto i Fb, jei kam idomu
QUOTE(wicked @ 2017 02 10, 12:56)
o mes vakar naktį nusipirkom bilietus į Airiją dingsim per pavasario atostogas ir Velykas svetur švęsim, seniai svajojau apie tai
Super visa seima?
Imeciau musu slidinejimo foto i Fb, jei kam idomu
QUOTE(wicked @ 2017 02 10, 12:56)
<p>laba diena
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kiipshiuke" data-cid="71430231" data-time="1486717791"><div><p>wicked, lankom muzas. labai patenkinta, mokytoja labai gera. galvojam apie mokymasi sitoje mokykloje jei viskas ok.
</p></div></blockquote><p>į muziką?
</p><p>gal dar kokiu instrumentu groja?
</p><p>verbavo čia kada vaikus...
</p><p></p><p></p><p>o mes vakar naktį nusipirkom bilietus į Airiją dingsim per pavasario atostogas ir Velykas svetur švęsim, seniai svajojau apie tai
</p>
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kiipshiuke" data-cid="71430231" data-time="1486717791"><div><p>wicked, lankom muzas. labai patenkinta, mokytoja labai gera. galvojam apie mokymasi sitoje mokykloje jei viskas ok.
</p></div></blockquote><p>į muziką?
</p><p>gal dar kokiu instrumentu groja?
</p><p>verbavo čia kada vaikus...
</p><p></p><p></p><p>o mes vakar naktį nusipirkom bilietus į Airiją dingsim per pavasario atostogas ir Velykas svetur švęsim, seniai svajojau apie tai
</p>
dziaugiuosi jusu atostogomis ;)
muzika kovinuke lanko. kad negroja jie dar, tik padainuoja, solfedziuioja, dar ten visokiu pratimu daro. Buvo kncwertelis puciamuju, musamuju, tai vaziavom i jios pasiziureti, susipazinti. KAzakada styginiu bus. turejo buti vakar, bet susirgo mokytoja, tai bus kazkada
o jus dar lankot?
Papildyta:
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 02 10, 13:30)
dziaugiuosi jusu atostogomis ;)
muzika kovinuke lanko. kad negroja jie dar, tik padainuoja, solfedziuioja, dar ten visokiu pratimu daro. Buvo kncwertelis puciamuju, musamuju, tai vaziavom i jios pasiziureti, susipazinti. KAzakada styginiu bus. turejo buti vakar, bet susirgo mokytoja, tai bus kazkada
o jus dar lankot?
o jus dar lankot?
ne taaip supratau taip, mokytoja sako, kad su ja viskas ok, tikrai turetu istoti. tad jeigu pavyks, ten ir lankys bent jau pradine klase.
Papildyta:
vyro kolegos vaikai nuolat sirgdavo, bet pabande sugerti kursa situ vaistuku. Sako, kad nebeserga vaikai.. gal kuri bandet ar girdejot kokiu atsiliepimu?
http://www.vaistai.l...irpalui-n4.html
Super visa seima?
jo, su visais bernais... pas MB brolį į svečius...
o jus dar lankot?
taip, muziką ir dailę.....
QUOTE(wicked @ 2017 02 10, 15:56)
jo, su visais bernais... pas MB brolį į svečius...
Bus smagu man irgi patinka sventes kaip nors netradiciskai atsvest, nors retai taip gaunasi...
Wicked smagios keliones kaip smagu!! Maziesiems pirma kelione lektuvu?
Pretorija keliones foto super! Man taip grazu mazos pupos su akiniais ir visa kita amunicija! Rimtos ciuozejos!
O dar tie kalnu vaizdai!!!
Pretorija keliones foto super! Man taip grazu mazos pupos su akiniais ir visa kita amunicija! Rimtos ciuozejos!
O dar tie kalnu vaizdai!!!
Maziesiems pirma kelione lektuvu?
Taip, mazgiui iš viso pirma kelionė...
Sveikos
Mane ant kepiniu patrauke kepiau susuktus vaflius. Pirmakart gyvenime... butu viskas gerai,bet lipo prie keptuves...tos senovines,is tevu pasiskolinau... galvojau,jei gerai gausis,dickes gimtadieniui kepsiu... bet dabar 50 ant 50 pavyko gerai,kiti prilipe plysdavo...
Vakar sveciuose buvom be vaiku,mergaites pas mano tevius nakvojo. O siandien i svecius tevus kvietemes ir saslykus kepem
Mane ant kepiniu patrauke kepiau susuktus vaflius. Pirmakart gyvenime... butu viskas gerai,bet lipo prie keptuves...tos senovines,is tevu pasiskolinau... galvojau,jei gerai gausis,dickes gimtadieniui kepsiu... bet dabar 50 ant 50 pavyko gerai,kiti prilipe plysdavo...
Vakar sveciuose buvom be vaiku,mergaites pas mano tevius nakvojo. O siandien i svecius tevus kvietemes ir saslykus kepem
Laba
Mes vakar isbandem liepkalni. Na tik vaikai su insteuktoriu. Mano maze tai dar per maza...visai jai nekibo. O didckis po valandos leidosi sau vienas. Aisku toj pradedanciuju trasoj. Bet kaip pirma kart ant slidziu visai gerai😁 po to dar pametem maze...neklauskit kaip ir ka.bet strioko buvo😏
Mes vakar isbandem liepkalni. Na tik vaikai su insteuktoriu. Mano maze tai dar per maza...visai jai nekibo. O didckis po valandos leidosi sau vienas. Aisku toj pradedanciuju trasoj. Bet kaip pirma kart ant slidziu visai gerai😁 po to dar pametem maze...neklauskit kaip ir ka.bet strioko buvo😏
QUOTE(cerina @ 2017 02 12, 20:17)
Laba
O,kaip faina mano mazei pernai,kai buvo 3m su trupuciu,irgi visai nelipo slidinejimas... tai net ir nekankinom jos. O siemet jau buvo visai kas kita... tokiam vaikui metai laiko daug ka reiskia. Kitamet,tikiu,ir jusu mazoji jau ciuos
Vis tik smalsu, kaip jus ja pametet ant to kalno?
QUOTE(Pretorija @ 2017 02 12, 22:22)
O,kaip faina mano mazei pernai,kai buvo 3m su trupuciu,irgi visai nelipo slidinejimas... tai net ir nekankinom jos. O siemet jau buvo visai kas kita... tokiam vaikui metai laiko daug ka reiskia. Kitamet,tikiu,ir jusu mazoji jau ciuos
Pasodinom ant sedmaisio prie kavines kakava gert.pasakem laukt...mes greit grazint slides..nu ir grize neradom jos...brolis i asaras baisiai..as begiot ieskot..uztrukom.o ji kazkaip atejus i ta grazinima.sedi mamos laukia...prasilenkem😐na faktas kad nereikejo jos palikt.maza dar...