Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos 4u.gif

mes jau grizome is savo keliones smile.gif viskas puikiai pavyko... paslidinejom, paatostogavom... Oras laaabai pasiseke - visos dienos buvo sauletos be nei vieno debeselio. Naktys ir rytai saltoki - minus 12-14, bet kai tik saule islisdavo - iskart budavo silta ax.gif

Pirmas 2 dienas slidinejom su vyru atskirai, nuo trecios supratom, kad i kalnus jau galime keltis visa seima...Abi musu merginos jau pajegios slidineti su mumis bent jau puse dienos. Tai nuo ryto iki kokios 14h slidinedavom visi, zinoma, pagal vaiku tempa... o tada as su vaikais grizdavau ilsetis, o vyras dar likdavo paskraidyti biggrin.gif
Esam be galo patenkinti ir nustebe del savo mazosios... VA, ka reiskia, kad negalima del vaiku tureti jokiu isankstiniu nuostatu... Musu mazasis meskutis, kur galvojom, kad yra visai nesportiska ir su slidinejimu jai gali buti sunkokai, slidinejo ne blogiau uz sese - labai klause, ciuozdavo kaip sakom, kaip mokom ir i savaites gala jau ciuoze taisyklingiau ir greiciau uz dicke rolleyes.gif O dicke pradzioj ciuoze savo "laisvu" stiliumi... kai viena karta kalnuose man vos sirdis neissoko, kai ji nuo raudonos trasos pabande plugu nusileisti issisketus i virvute ir nebegalejo sustabdyti, tada gerai apsipykom ir tada po truputi po truputi pradejo mokytis ciuozt taisyklingai ir daryti posukius, ko iki tol nedare visai... Pradzioj specialiai uzsispyrusiai ciuozdavo neteisingai, neklause musu mokymu, sakydavo, kad nuo jos atstotume ir ji specialiai posukiu nedarys... Aisku, kai jau buvo pramokusi ciuozti neteisingai, tai persimokyti visuomet sunkiau... tai galiausiai gavosi taip, kad maze nuo pradziu stengdamasi ciuozti teisingai, nusileisdavo nuo kalno dvigubai greiciau uz vyresnele, kai ta pradejo pagaliau ciuozt su posukiais biggrin.gif
Nu bet dar tikiuosi bus progu paslidinet Liepkalny siais metais, kad igudziu neprarastu, o kitamet jau tikrai bus lengviau su abiem smile.gif

Zodziu, visumoje kelione pavykusi... Buvo visokiu niuansu del vaziavimo su kompanija, del gyvenimo 3 seimom bendruose apartamentuose... Tai nuo kitu metu sakem vaziuosim tik musu seima, t.y. nuomosimes atskirus apartamentus sau ir vaziuosim automobiliais "neprisirise" vieni prie kitu... O su draugais pasimatysime vakarais arba susimojuosime kalnuose, jei jie nores tuo pat metu vaziuoti i ta pati kurorta... Kol buvom be vaiku arba kol vaikai buvo maziukai, tai buvo vienaip, o dabar 4 asmenu seima jau savaime yra kompanija, tai kuo daugiau prisijungia zmoniu, tuo sunkiau viska susiorganizuoti, derintis vieni prie kitu ir pan.
Atsakyti
Sveiki,
QUOTE(Pretorija @ 2017 02 01, 16:40)
Zodziu, visumoje kelione pavykusi... Buvo visokiu niuansu del vaziavimo su kompanija, del gyvenimo 3 seimom bendruose apartamentuose... Tai nuo kitu metu sakem vaziuosim tik musu seima, t.y. nuomosimes atskirus apartamentus sau ir vaziuosim automobiliais "neprisirise" vieni prie kitu... O su draugais pasimatysime vakarais arba susimojuosime kalnuose, jei jie nores tuo pat metu vaziuoti i ta pati kurorta... Kol buvom be vaiku arba kol vaikai buvo maziukai, tai buvo vienaip, o dabar  4 asmenu seima jau savaime yra kompanija, tai kuo daugiau prisijungia zmoniu, tuo sunkiau viska susiorganizuoti, derintis vieni prie kitu ir pan.

Pasidarei išvadas:). Mus vieni kiti kviečia (vis dar biggrin.gif ), bet sakau mum per brangu, kol Lietuvoje - Kaune- nebus galimybių išmokti, tol neslidinėsim. O ir šiaip atostogų net neplanuojam, šie metai darbiniai bus.

Bet labai rimtai dairausi kažkokio hobi šeimai, nes tiesiog susitikti su draugais, ramiai savaitgaliauti neužtenka mum (abiem), lieka kažkioks veiksmo trūkumas unsure.gif . Keliauti vieniem šeima irgi jau atsibodo... Noriu kažko kas įtrauktų, nebūtų brangu, reiktų paprakaituoti ir visiem keturiem teiktų smagumo. Tai tokiom mintim gyvenu ir tikiu, kad atrasiu kažką įdomaus.

O dabar sergu - tokio džiaugsmo kaip gerklės skausmas beveik neturėjus, o dabar seilių nenuryju neapsiverkus. Diagnozavau sau virusinį tonzilitą arba poratitą unsure.gif , labiau antras blink.gif . Ir žiūriu skiepai vėl bus šešiamečiams, kartojimas. Ir nuo encefalito jau laikas kartoti... Oh kokie nesmagūs reikalai smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 01 vasario 2017 - 19:06
Sveikos 4u.gif

Sat - sveik 4u.gif

QUOTE(sat @ 2017 02 01, 20:06)
Pasidarei išvadas:)

Ir žiūriu skiepai vėl bus šešiamečiams, kartojimas. Ir nuo encefalito jau laikas kartoti... Oh kokie nesmagūs reikalai smile.gif .

Nu kazkaip iki siol nei pernai, nei uzpernai kompanija mums netrukde, smagu net budavo, o siemet kazkaip pasidare sunku visiems kartu, nors zmones tie patys jau treti metai is eiles... Gal kad vaikai didesni, gal kad jau visi kompanijos vaikai bande slidineti, daugiau logistikos su jais issiruosti i kalnus ir t.t.

O skiepai kartojami jau siemet? Cia idomu kada reikia vaika nuvezt? Kai sueis 6 metai, ar kai eisim i patikrinima pries rugseji... rolleyes.gif Nuo encefalito po trecia skiepa maniskems siemet irgi reikes suskiepyt kazkada pavasari...

Beje, pradejau ziurinetis zaidimu kambario vyreneles gimtadieniui, nes po to bus viskas uzimta, o kai dar savaitgali gaunasi jos svente, tai tuo labiau...
Atsakyti
Pretorija - dukrą tai paskiepijo, kai ėjo pažymos, tikrai nedega. 6-7 metų vaikams priklauso, jau gerai nepamenu, bet lyg du skiepų kokteiliai priklauso, tai neleidau vienu sykiu, vėliau antram važiavom.

Bet liga (kiaulytė) tikrai labai bjauri, suaugusiam sirgti fui. Aš kadangi darželio nelankiau, dabar vargstu su vaikiškom ligom unsure.gif . Jau labai namai atsibodo. Ir dar negaliu gert vandens - ir skauda ir vanduo ne gilyn nuteka, o nosį apsemia ir su kiekvienu gurkšniu skęstu. Su kefyru geriau sekas. biggrin.gif

Gimtadienį galvoju artimiausiam žaidimų kambaryje, paskui bus galima persikelti į namus, jei kas norės. Dabar vaikam didžiausia laimė, kai svečiai nakvoja biggrin.gif . Dar svarstau ar reikia personažo ar pan.; kažko, kas užsiimtų ais ar tiesiog leisti lakstyti ir tiek. O šiaip tai kovas pas mus labai ligų metas, paprastai labai mažai svečių sulaukiam...
Atsakyti
Sveikos gyvos!
Linkėjimai iš Tailando Ko Kut salos! Rojus žemėje. Čia praleidom dvi savaites ir šiandien iškeliaujam į kitą salą. Liūdna palikt šią vietą. Labai rami ir neturistinė sala. Kasdien maudynes, snorkelinimas, šokinėjimas nuo prieplaukos ir daud daug kokosų😃

Sat sveik!

Pretorija, džiugu, kad kelionė pavyko ir kad panoms vis geriau sekas slidinėt😃 o kas dėl kompanijos kelionėse tai aš už tai, kad atskirai gyvent, o su draugais susimatyt tiesiog☺
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 02 04, 04:17)
Sveikos gyvos!
Linkėjimai iš Tailando Ko Kut salos! Rojus žemėje. Čia praleidom dvi savaites ir šiandien iškeliaujam į kitą salą. Liūdna palikt šią vietą. Labai rami ir neturistinė sala. Kasdien maudynes, snorkelinimas, šokinėjimas nuo prieplaukos ir daud daug kokosų😃
Sat sveik!

Vauuuuu!!! Fantastika!😃
Pretorija🖒
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2017 02 04, 04:17)
Sveikos gyvos!
Sat sveik!

Pretorija, džiugu, kad kelionė pavyko ir kad panoms vis geriau sekas slidinėt😃 o kas dėl kompanijos kelionėse tai aš už tai, kad atskirai gyvent, o su draugais susimatyt tiesiog☺

Sveikute 4u.gif

Geru jums likusiu atostogu! Smagu jums ten... ax.gif

Mes sveciu laukiam, vyras pirti uzkure... smile.gif
Atsakyti
ooo, didysis, kazkada pagalvojau, kad voliojates smelyje siltam jau smile.gif smagiu ums likusiu atostogu ;)
Atsakyti
Sveikos, aš jau bemaž sveika (atvirstu į žmogų smile.gif ),

DIdysis, ir ko žmogui bereikia - saulės, jūros ir kokosų smile.gif , smagiai jums!

Užsirašiau su vyru žygiui pajūriu... Jau dabar juokinga, kaip eisim. Bet 50 km gal visai nedaug čia biggrin.gif , visai laukiu nors tik gegužę čia bus.
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2017 02 06, 17:20)

DIdysis, ir ko žmogui bereikia - saulės, jūros ir kokosų smile.gif , smagiai jums!

Užsirašiau su vyru žygiui pajūriu... Jau dabar juokinga, kaip eisim. Bet 50 km gal visai nedaug čia biggrin.gif , visai laukiu nors tik gegužę čia bus.

Oho! Man atrodo daug😂bet svarbiausia geri batai ir gera kompanija😉
Atsakyti
Sveikos gyvos!
Linkėjimai iš Ko Tao dar kitaip dar vėžlio salos! Praeitais metais nepavyko pamatyt vėžlių užtat vakar sutikom ne vieną😃 Nerealūs didžiuliai padarai😍
O šiaip dienos panašios kai ir ankstesnėj saloj snorkelinam, maudomės, dar nardėm su balionais ir šokinėjam nuo uolos kokių 6-7 m aukščio😃
liko kelios valandos mirkimo šiltam vandenyne ir plauksim į kitą salą
QUOTE(sat @ 2017 02 06, 16:20)

taigi žmogus visai nereiklus😃
faina žygis😃 aš vis apie jį pagalvoju, bet kažkaip neprisiruošiam
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

jau visai mažai rašančių beliko... unsure.gif
Pas mane tai visai nieko naujo, tai nelabai ką parašyt turiu...
Darbuose užsisukus praeitą savaitę ir šią iki pat vasario 22d.būsiu. Turiu metinius tikslus kiek įmanoma įvykdyt... Po to truputį ramiau bus.

Merginos mano į darželį eina. Niekuo labai nesiskundžia, veiklos užtenka - būreliai kasdien, teatriukai dažnai atvažiuoja, mažė į ekskursiją į gaisrinę važiuos už poros savaičių. Dičkė į akrobatikos varžybas planuoja vasario gale, jei nepersigalvos biggrin.gif Nes dar prieš porą savaičių sakė man, kad nevažiuos ji daugiau į jokias varžybas, nenori ir pan. , o pirmadienį po treniruotės prie manęs pribėga ir jau giriasi, kad važiuos į varžybas tongue.gif
Beje, vasario 15d. daržely vyks vaikams renginys Nepriklausomybės dienai paminėti, ten visos grupės ruošia po dainą ar kažkokį pasirodymą vieni kitiems. Vyresnėlės grupė išmoko labai gražią dainą apie Lietuvą, ilgą tokią. TAi mano panelę muzikos vadovė pastatė priekį vieną dainuoti pirmąjį posmą, o po to jau prisijungti prie visos grupės ir likusią dainos dalį užbaigt kartu su grupe... Tai aš jau dabar jaudinuosi, kaip jai pavyks, o ji tai patenkinta tuo, jaučiasi pastebėta, kad gerai dainuoja smile.gif bet irg dar visko gali būti su mano ožkele, gali pasimesti ir nebenorėti viena dainuot... Tai matysim... smile.gif

Jau užsakiau žaidimų kambarį dičkės gimtadieniui.... Bet tai kainelės kokios unsure.gif nes ji ir personažo nori, ir kambarys nepigus savaitgalio dieną...dar tortas, maistas, indai ir t.t. o nedaryt neišeina, nes laukia jau pusę metų vaikas ir kalba, koks bus jos gimtadienis...
Atsakyti