Sveikos,
Pretorija, bus labai idomu pamatyti nuotraukas keliones. mane labai vilioja praisvaziuoti Alpemis.. jau googlemapse Italijoje smirineju
Pas mus toks keistas laikotarpis dabar.. vyrui maza operacija dare, tai dar daugiau lakstymo.. vaiku bureliai. kovinukes podarzeline veikla visus vakarus suryja. Vyriausiajam tenka ir vienam su mazyle namie po pora valandu pabuti. Vikso buna, pavargau kazkaip
dar jis apkvaites kazkoks. Vis neilipa i savo vezes. Viska pirstu parodyt turiou, kasdiena ka pamirsta, palieka. Kiek kantrybes su juo reikia!!!! nebeturiu as jos nei laso. jau 9 vakaro krentu kaip lapas su vaikais miegot. Kur anksciau iki 1 dar knebinedavaus.. ir taip vienai galima sakyti, ilgai dar tks suktis. Vyrui iki pat klaedu komandiruociu maratonas bus . o as dar paie darba svajoju.. i mazyles grupe viena mamyte atveda savo mergyte, kudikeliui 2 men - nesasi ant ranku, dar vienas 4 metu pypliukas is paskos iena asarodamas. Paziuriu i ja, pasilabinam, ir pagalvoju, kad neturiu teises as cia skustis ir verkslenti. bet jeigu taip atvirai, tai neturint pasonej mociuciu ar auklyciu, tai du vaikai pats tas.
Beje, pasidziaugti noriu, kad maziukei mano darzelyje jokiu problemu, nei karto nei vienos asarytes nebuvo! Jau tris kartus su pietu miegeliu buvo likusi. Viskas liuks. Aukletojos pacios barbena i stala
Reikia jai vaiku, eina noriai, tik aisku, atsisveikinant, bando kabintis man uz koju, tiesia rankutes, bet auklytes paima ant ranku, koki sausaini duoda ir nusinesa. Tyliai ramiai. Toks jau charakteris jos. be reikalo neverkia. Gal kiek savyje uzlaiko liudesiuka, bet laimingas ji vaikas. Linksma, guvi, apetitu nesiskundzia, nepasakyciau , kad stresuojantis vaikas butu
Bet kokie jie visis skirtingi! Net idomu, koks ketvirtas butu
kovinuke isvis i darzeli kaip i svnete. Labia ten visis susidraugave, jo0kiu problemu. aukletojas ismyluoja, isbuciuoja po savaitgaliu