Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(cerina @ 2016 09 28, 17:17)
Pretorija sveika sugrizus!! O tu turi planeli sitos keliones? Domina ta kryptis ir smagus parkas. Kazkada patrauksim😀

Turiu planeli apytiksli...galesiu persiust... bet kelione buvo laaabai intensyvi ir maziau pratusiems zmoniems su vaikais gali buti per daug varginanti... reiketu keleta objektu isbraukt blush2.gif bet yra vietu, kur tikrai labai patiko ir labai labai rekomenduociau ...
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 09 28, 20:28)
Turiu planeli apytiksli...galesiu persiust... bet kelione buvo laaabai intensyvi ir maziau pratusiems zmoniems su vaikais gali buti per daug varginanti... reiketu keleta objektu isbraukt  blush2.gif bet yra vietu, kur tikrai labai patiko ir labai labai rekomenduociau ...

Suprantu. Manau mums tiek ilgai ir nesigautu atostogu. Bet pasvajot galima😀10dienu uztektu😀
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

kaip gyvenat?
Siaip visai toks nieko ruduo bent jau iki siol smile.gif
Siryt tai is viso silta ax.gif

Mes jau baiginejam pirmaja savaite darbuose ir darzeliuose po atostogu. Merginoms einasi puikiai. I darzeli eina noriai, kruva bureliu lanko. Isbraukiau savo abi panas is sokiu burelio, nes nieko ten gero nebuvo pernai, vietoj sokiu irasiau i Muzikos ir teatro studijos pamokeles. Tai abi labai patenkintos. Tada dar abi anglu kalba lanko ir keramika, maziuke gimnastika, o dicke akrobatika jau ne darzely.
Dar vyresnele norejo sachmatus lankyti, bet dabar kazko persigalvojo, nes matai, pasakiau, kad zaisti reikes po du vaikus... tai ji nebenori schmoll.gif

O as taip savaitgalio laukiu, nes itempta savaite darbe buvo, kol viska apsitvarkiau po atostogu... Siandien jau bus ramiau. Vakare dar sveciu turesim, vakar vistiena marinavau...

Jei savaitgali oras geras bus reikes gal i koki parka nuvaziuoti su dviratukais pasivazinet, kol dar oras leidzia smile.gif

QUOTE(cerina @ 2016 09 29, 11:52)
Suprantu. Manau mums tiek ilgai ir nesigautu atostogu. Bet pasvajot galima😀10dienu uztektu😀

Trumpesniam laikui tada siulyciau dalinti mano ta plana i dvi dalis ir vienai kelionei rinktis pvz Austrija-Vokietija, o Italija jau kitai.
Atsakyti
Sveikos,

Pretorija, bus labai idomu pamatyti nuotraukas keliones. mane labai vilioja praisvaziuoti Alpemis.. jau googlemapse Italijoje smirineju smile.gif

Pas mus toks keistas laikotarpis dabar.. vyrui maza operacija dare, tai dar daugiau lakstymo.. vaiku bureliai. kovinukes podarzeline veikla visus vakarus suryja. Vyriausiajam tenka ir vienam su mazyle namie po pora valandu pabuti. Vikso buna, pavargau kazkaip verysad.gif dar jis apkvaites kazkoks. Vis neilipa i savo vezes. Viska pirstu parodyt turiou, kasdiena ka pamirsta, palieka. Kiek kantrybes su juo reikia!!!! nebeturiu as jos nei laso. jau 9 vakaro krentu kaip lapas su vaikais miegot. Kur anksciau iki 1 dar knebinedavaus.. ir taip vienai galima sakyti, ilgai dar tks suktis. Vyrui iki pat klaedu komandiruociu maratonas bus . o as dar paie darba svajoju.. i mazyles grupe viena mamyte atveda savo mergyte, kudikeliui 2 men - nesasi ant ranku, dar vienas 4 metu pypliukas is paskos iena asarodamas. Paziuriu i ja, pasilabinam, ir pagalvoju, kad neturiu teises as cia skustis ir verkslenti. bet jeigu taip atvirai, tai neturint pasonej mociuciu ar auklyciu, tai du vaikai pats tas.
Beje, pasidziaugti noriu, kad maziukei mano darzelyje jokiu problemu, nei karto nei vienos asarytes nebuvo! Jau tris kartus su pietu miegeliu buvo likusi. Viskas liuks. Aukletojos pacios barbena i stala smile.gif Reikia jai vaiku, eina noriai, tik aisku, atsisveikinant, bando kabintis man uz koju, tiesia rankutes, bet auklytes paima ant ranku, koki sausaini duoda ir nusinesa. Tyliai ramiai. Toks jau charakteris jos. be reikalo neverkia. Gal kiek savyje uzlaiko liudesiuka, bet laimingas ji vaikas. Linksma, guvi, apetitu nesiskundzia, nepasakyciau , kad stresuojantis vaikas butu smile.gif Bet kokie jie visis skirtingi! Net idomu, koks ketvirtas butu biggrin.gif kovinuke isvis i darzeli kaip i svnete. Labia ten visis susidraugave, jo0kiu problemu. aukletojas ismyluoja, isbuciuoja po savaitgaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 09 30, 15:07)
kovinukes podarzeline veikla visus vakarus suryja.

Tris mūzas lanko? bigsmile.gif

pas mus nuo būrelių laisvi du vakarai, bet užtai šeštadienio rytas užimtas... biški nervina... bet vaikinui ta mokytoja labai patinka, tai lai lanko... o ketvirtadieniais prie muzikos dar ir dailė bigsmile.gif geriausia tai kad rytais vos ne ašaros, kaip jis nenori eiti... bla bla bla... o kai ateina laikas ir iki ketvirtadienio toooks laukimas įjungtas hihihi.gif ir piešia, dvi pamokos būna... paskui bėgom į muziką... atlaiko kaip didelis thumbup.gif žodžiu, džiaugiuosi aš tomis murzomis, kaip mes mokyklėlę vadinam hihihi.gif mazgius gal tik nuskriaustas, labai nori kartu su broliu eit, tai dabar MB grįžta, kad pabūti namuose... nepalieku dar vyriausio su mažiausiu...

vyriausias per rudens atostogas išvaro į Vokietiją su vokiečiu mokytoja... dar pasirodo, ir draugų mergaitė važiuoja, tai labai smagu bigsmile.gif šiandien jau avansą nešė... nes mes su MB nebevažiuojam niekur... negavom nieko pigaus, tai nukeliam atostogas...

MB su sveikata problemos tęsiasi... pridarė krūvas tyrimų, tai tik vitamino D trūkumas... tai maždaug sveikas irnesakyk.gif sekantis žingsnis - alternatyvioji medicina, nes su įprasta ne kažką... ant tiek blogai, o sprendimo jokio... rezultate žolelių arbatos pasiūlė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 09 30, 15:03)
Tris mūzas lanko? bigsmile.gif

pas mus nuo būrelių laisvi du vakarai, bet užtai šeštadienio rytas užimtas... biški nervina... bet vaikinui ta mokytoja labai patinka, tai lai lanko... o ketvirtadieniais prie muzikos dar ir dailė bigsmile.gif geriausia tai kad rytais vos ne ašaros, kaip jis nenori eiti... bla bla bla... o kai ateina laikas ir iki ketvirtadienio toooks laukimas įjungtas hihihi.gif ir piešia, dvi pamokos būna... paskui bėgom į muziką... atlaiko kaip didelis thumbup.gif žodžiu, džiaugiuosi aš tomis murzomis, kaip mes mokyklėlę vadinam hihihi.gif mazgius gal tik nuskriaustas, labai nori kartu su broliu eit, tai dabar MB grįžta, kad pabūti namuose... nepalieku dar vyriausio su mažiausiu...

vyriausias per rudens atostogas išvaro į Vokietiją su vokiečiu mokytoja... dar pasirodo, ir draugų mergaitė važiuoja, tai labai smagu bigsmile.gif šiandien jau avansą nešė... nes mes su MB nebevažiuojam niekur... negavom nieko pigaus, tai nukeliam atostogas...

MB su sveikata problemos tęsiasi... pridarė krūvas tyrimų, tai tik vitamino D trūkumas... tai maždaug sveikas irnesakyk.gif sekantis žingsnis - alternatyvioji medicina, nes su įprasta ne kažką... ant tiek blogai, o sprendimo jokio... rezultate žolelių arbatos pasiūlė cool.gif

lanko maniske muzas. tokia uzsidegusi, patinka jai be galo be krasti. bet mums 3 val issibraukia per tas muzas. is kitos puses, pabunu tik su ja ta laika kol suvezioju. net klausia manes ar dar ilgai vaziuosim. sakau o ka? o ji atsako, kad nori dar ilgai vaziuoti, kad galetume dar daugiau pasikalbeti smile.gif kitus du vakarus lanko sokius, tai jie jau vietoj, su maziuke vedam sese , laukiam lauke ir gryztam. proga lauke daugiau pabuti. penktadieni niekam nera bureliu. gerai kad didziajam siemet daugiau laiko iki baseino. speja neskubedamas pavalgyti, pasisnekam ir pats suvazineja. bet vakarais kai visi pavarge bevwik vienu metu susirenkam, mwrginos jau piktos, mazyle migdyt iskart, didziojo pamokas suziuret ir dar kovinuke su savo dainom broli nervina, tai buna labai karsta. na bet kai vyras daugiau namie bus, bus lengviau.

o kas taviskiui per bedos? kas per daktarai zoleles siulo..
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 09 30, 20:44)
lanko maniske muzas. tokia uzsidegusi, patinka jai be galo be krasti. bet mums 3 val issibraukia per tas muzas. is kitos puses, pabunu tik su ja ta laika kol suvezioju. net klausia manes ar dar ilgai vaziuosim. sakau o ka? o ji atsako, kad nori dar ilgai vaziuoti, kad galetume dar daugiau pasikalbeti smile.gif kitus du vakarus lanko sokius, tai jie jau vietoj, su maziuke vedam sese , laukiam lauke ir gryztam. proga lauke daugiau pabuti. penktadieni niekam nera bureliu. gerai kad didziajam siemet daugiau laiko iki baseino. speja neskubedamas pavalgyti,  pasisnekam ir pats suvazineja. bet vakarais kai visi pavarge bevwik vienu metu susirenkam, mwrginos jau piktos, mazyle migdyt iskart, didziojo pamokas suziuret ir dar kovinuke su savo dainom broli nervina, tai buna labai karsta. na bet kai vyras daugiau namie bus, bus lengviau.
o kas taviskiui per bedos? kas per daktarai zoleles siulo..

Nu jo..tempas thumbup.gif bet turint 3 tai nieko keisto😉
Pretorija kada jusu planas 3iam? Ar pasikeite?😀
Darzelyje paskelbta nepaprastoji padetis- gyvuneliu protrukis😣😣😣kaip baisu..o pas bernioka tokie plaukai gausus..visai nenorim trumpint.gal isvenksim..🙂
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

musu savaitgalis ramus... Sestadieni nulekem visi i Vingio parka - mergaites su dviratukais, mes su vyru paspirtuka issinuomojom ir vazinejom ratais smile.gif
Po to dar namie lapus pagrebem, pasidarbavom. O vakar i kaima kai isvaziavom po pusryciu, tai taip ir grizom tik pavakare... Dickes namu darbus kartu padarem, dar skalbima viena, kita uzstaciau ir miegot... smile.gif

QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 09 30, 15:07)
Pretorija, bus labai idomu pamatyti nuotraukas keliones. mane labai vilioja praisvaziuoti Alpemis.. jau googlemapse Italijoje smirineju smile.gif

Oi, labai as tingiu su tom nuotraukom zaisti, tai vis tempiu...kol kas dar net i kompa niekas nenukrauta ax.gif tai nezinau kada FB atsidurs smile.gif

QUOTE(cerina @ 2016 10 02, 16:40)
Pretorija kada jusu planas 3iam? Ar pasikeite?😀

Planai vis dar yra, bet kada - negaliu pasakyti cool.gif sunku apsispresti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos!
Bresta reikalas puodus keist. Mano tokie bevardziai. Gal kas gali parekomenduot kokius gerulius?😉
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

pas mane maratonas... lekiu kaip uzsukta visas dienas ir dar vakarai uzimti pastoviai... vakar vaiku gimtadieny buvom, siandien i svecius, ryt i svecius, sekmadieni balsuot ir i teatriuka su mergaitem...

QUOTE(cerina @ 2016 10 06, 21:18)
Sveikos!
Bresta reikalas puodus keist. Mano tokie bevardziai. Gal kas gali parekomenduot kokius gerulius?😉

As turiu Berghoff ir Zepter. Abeji geri... Tik jei dangciai su termometrais, ju negalima skalbt indaplovej ax.gif
Atsakyti
berghoff ir as turiu, bet dangciu tos rankeneles nusidauze labai feitai. kelis kartus nukrito ant grindu vaikam r viskas. puodai geri, bet atrodo tragiskai dabar. Kitus puodus imsiu be tu termostatu, o tiesiog paparasta rankenele.
Papildyta:
vakar mano panelytei iskrito pirmas dantukas. Idomu net pasidare, ar jau daug kovinuku yra pamete bent po viena dantuka? man ankstokai siaip pasirode, bet aukletojos sake, kad grupeje jau daug bedanciu
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 10 07, 12:03)
berghoff ir as turiu, bet dangciu tos rankeneles nusidauze labai feitai. kelis kartus nukrito ant grindu vaikam r viskas. puodai geri, bet atrodo tragiskai dabar. Kitus puodus imsiu be tu termostatu, o tiesiog paparasta rankenele.
Papildyta:
vakar mano panelytei iskrito pirmas dantukas. Idomu net pasidare, ar jau daug kovinuku yra pamete bent po viena dantuka? man ankstokai siaip pasirode, bet aukletojos sake, kad grupeje jau daug bedanciu

Ar prireikdavo to termo?😉
Mano bernui dar nejuda net blink.gif
Atsakyti