Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos 4u.gif

tylu tylu, ramu ramu smile.gif
As viena koja kalnuose jau, 2,5 dienos liko atidirbt... BET apsirgo mano abi panos... pradzioj maziuke nakti is sekmadienio i pirmadieni sukarsciavo, o sia nakti ir dicke... Bet manau, kad virusiukas lengvas bus, nes mazei viena karta numusiau tempa ir auksta nebekyla, vos 37 ir kelios dalys...na ir dar sloga... dickei nuo pat pradziu ta tempa max 37,8 buvo... po to pati savaime pakrito iki 37,3... I darzeli iki atostogu jau nebeis bet kuriuo atveju, tai tegul ilsisi ir greiciau sveiksta... ax.gif pas mus dazniausiai pries atostogas arba per atostogas kas nors apserga - arba vaikai, arba as pati... unsure.gif
Atsakyti
Labos,

na ir uzsisukus as... senus metus tikrai gaidiskai pabaigem - visi keturi, isskyrus vyra stipriai gripu persirgom, dar sergancius vaikus pas tevus nuvezem ir skridom i kelione. as ten baigiau issveikti. Parlekem is keliones, pirmadieni vaikus parsiveziau is panevezio, treciadieni nuo ankstyvo ryto netiketai vel variau atgal gimdyt. Sesei padejau... anksciau, staigiai ir labai mazyte, bet sveika mergyte po cezario pagimde. Tai jai , na pacios suprantat, kaip su pirmu vaiku... baimes, pacios sveikata lavbai nekokia, mazyle reanimacijoj.. pienu traukimas. Pati nemokejo, as tris dienas traukiau, nesiojau, paskui jau pati ismoko, ant koju atsistojo, mazyle sparciai stipreja, tai vakar jau namo parvaziavau, vel savaite vaiku nemacisu buvau. ir mazyle palikau skaudancia sirdim - kaip sava vaika.. ir saviskiu pasiilgus buvau. na bet svarbiausia, kad viskas sparciai taisosi. mazyte valgyti ismoko, aisku primaitina is buteliuko, nes pati dar tiek jegu pritraukti neturi. O svori reikia augintis. O sese atsikapstys. niekur ji nedings. Jau gydytojai apie isleidima namo savaitgaliui sneka.
begom, bert va prisedau jau siandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 01 17, 14:20)
Labos,

begom, bert va prisedau jau siandien smile.gif

Labos
Oho kokia istorija..o reanimacijoj kodel lelia buvo? Pastebejimui? Saunuole teta taip padejo!😉
Jauciat..jau greit pradesim svest 6uosius musu isdykeliu gimtadienius😊😊😊 tas laikas...hmmm
Pretorija smagiu atostogu!!😁ir sveikateliu panelem!😉
Atsakyti

labas :4u:

sveikatos sergantiems :4u:

Kiipshiuke, sveikinimai tapus teta :4u:

Jauciat..jau greit pradesim svest 6uosius musu isdykeliu gimtadienius😊😊😊 tas laikas...

nuuuuuu... šakės :laugh:

o kai pagalvoju, jog nuo rudens paruošiamoji... ir tada jau mokykla ant nosies...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2017 01 17, 21:54)
<p>labas 4u.gif
</p><p></p><p>sveikatos sergantiems 4u.gif
</p><p></p><p><strong>Kiipshiuke</strong>, sveikinimai tapus teta 4u.gif
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71368932" data-time="1484677448"><div><p>Jauciat..jau greit pradesim svest 6uosius musu isdykeliu gimtadienius😊😊😊 tas laikas...
</p></div></blockquote><p>nuuuuuu... šakės laugh.gif
</p><p>o kai pagalvoju, jog nuo rudens paruošiamoji... ir tada jau mokykla ant nosies...
</p>

Nesuvokiama! Man kaip pirmasis busimas pirmokas tai visai nerealiai...taip greit auga😣😓
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kiipshiuke - na ir metu galas/pradžia pas jus unsure.gif bet svarbu viskas taisosi...

Man irgi praeitu metu pabaiga labai nekokia buvo ax.gif

QUOTE(wicked @ 2017 01 17, 21:54)
o kai pagalvoju, jog nuo rudens paruošiamoji... ir tada jau mokykla ant nosies...

O mums jau siemet mokykla rolleyes.gif laukia jau ta mano panelyte, tik matosi, kad visokiu baimiu vis islenda... Bet cia normalu ax.gif

Dabar mums svarbiausia, kad vaikai pasveiktu iki atostogu... Maziukei jau beveik viskas gerai, tik sloga likus...Jau nuo vakar pietu su normalia temperatura... Dickei vakar dar buvo temperaturos vakare, tai viena karta numusiau, isprakaitavo, paryciais buvo 37,2...Bet dar siandien gali kilti kazkiek...Labai tikiuosi, kad neauksta ir kad rytoj jau nebekils... Nes pagal plana penktadieni anksti ryte isvaziuojam ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

mazyle reanimacijoj buvo stebejimui. Pradzioj isvis nevalge - nerijo, bet po nakties pradejo valgyti. Laike po lempa, paskui sildomoj lovytej. 2 kg tik gime.. bet vakar jau paprastoj lovytej buvo, aisku prikutulota kaip meskute smile.gif padare echoskopija - viskas tvarkoj, temperatura normali. Rytoj isleidzia namo. Vyro jau net nebedrisau klaust vaziuot man , isleis ar ne.. bet liepe vaziuot. Sake susitvarkys cia su chebra musu smile.gif tai nuvesiu merginas i darzeli ir siausiu vel i Pnvz. Naktim mazyle ateina pas mus i lova, o as ziuriu ziuriu ir nebesuprantu cia mano ar seses mazute. Nu visai man stoga rauna jau. Isitisai apie ja galvoju, vidurnakti rasineju, klasuineju kaip valgo, kiek suvalgo ir pan. Sakau, rodos, m,ano vaikelis ten butu, kaip as ja myliu.

O del laiko, tai.. mano kovinuke irgi jau klausineja kada cia tas pavasaris, gimtadienis.. rodos, katik penkto lauke, dabar jau net sesi! Didziajam virs 10, sitai virs 5, jau tiek daug! Taip greitai! nesitiki tikrai kad po metu ir ji mokinuke bus.
Bet taip juokauju, kad tas laikas taip greitai bega, vaikai auga, o mes nespejam senti net biggrin.gif

pretorija, kas tau nutike buvo?

as kuri laika nebesekiau temutes, arba nisiskaiciau kuom gyvenat. butu smagu kada susitikti, bet suplanuok dabar kad gudrus, kai visi savo reikaluose paskende, plius ligos, nori ar nenori, puola.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nu aciu D, mano dicke nuo vakar pietu miegelio temperaturos nebeturi... ir vakare matavau, ir siryt - normali ta temperatura... Dar siandien pailses truputi pas mociute ir rytoj jau issveike galesim i kelione vaziuot ax.gif Nes as jau buvau variantus apgalvojus, kad vyra isleidziu su mazaja vaziuot su visais daiktais, o mes su dicke pvz. atskrendam po poros dienu, kai ji pasveiksta... Bet gal nebereiks sito plano, nes vargo ir papildomu islaidu butu daaaug...

Dar siandien atidirbu, per pietus iki parduotuves paleksiu keleto smulkmenu dar nusipirkt. Pakeliui is darbo i darzeli uzvaziuosiu - paliksiu ligos pazymas, pazyma del atostogu, pasiimsiu vyresneles pratybas - labai nori daryt uzduotis, kol busim isvyke...

QUOTE(Kiipshiuke @ 2017 01 18, 13:53)
pretorija, kas tau nutike buvo?

net nerasiau cia, nes labai nuotaikos nebuvo... diena pries kucias padariau avarija slidziam kely... gerai, kad greitis nebuvo didelis, niekas nenukentejo, kitas vairuotojas kalte prisieme, bet vistiek streso buvo...pirma rimtesne avarija man buvo ir masina 3 savaites remontavo... tik pries savaite atgavau... Bet turejau pakaitine, tai nieko baisaus...
Tada po keliu dienu vyras masina apgadino, bet ten smulkmena...

Iskart po Kaledu mano teciui dideles problemos su sveikata buvo, ne juokais sunerime buvom, bet per kelias dienas susitvarke viskas... Nors, zinoma, apskritai po sirdies operacijos pries beveik 4 metus jau ta jo sveikata nebera tokia, kokia buvus verysad.gif

Tai kazkaip metu galas nelabai koks buvo, bet nauju metu pradzia kol kas nebloga, neskaitant vaiku ligeliu, bet ir tos, kai greit praeina, tai labai dziugina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 01 19, 08:06)
Labas rytas

Iskart po Kaledu mano teciui dideles problemos su sveikata buvo, ne juokais sunerime buvom, bet per kelias dienas susitvarke viskas... Nors, zinoma, apskritai po sirdies operacijos pries beveik 4 metus jau ta jo sveikata nebera tokia, kokia buvus verysad.gif

Tai kazkaip metu galas nelabai koks buvo, bet nauju metu pradzia kol kas nebloga, neskaitant vaiku ligeliu, bet ir tos, kai greit praeina, tai labai dziugina  smile.gif

4u.gif
Nauji metai tebunie visoms geresni!
Kipshiuke butu gerai kada susitikt. Gal pavasari? Maziau ligu😉
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2017 01 19, 14:53)
Kipshiuke butu gerai kada susitikt. Gal pavasari? Maziau ligu😉

Jo, galvoju, gal nukeliam i pavasari, koki kova-balandi susitikima smile.gif kas cia yra, vienas, du ir ateis tas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2017 01 19, 15:44)
Jo, galvoju, gal nukeliam i pavasari, koki kova-balandi susitikima smile.gif kas cia yra, vienas, du ir ateis tas laikas smile.gif

Taip! Pietu metu paorganizuosim😉
Atsakyti
Pretorijai 4u.gif

as uz pasimatyma smile.gif bet turbut ekspromtu geriau gausis nei kad labai is anksto planuojant smile.gif
Atsakyti