Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 12 05, 13:21)
Sveikos gyvos smile.gif

Su 3iaja vieta clap.gif second.gif bet tai cia pirmos rungtynes?? Tai visai gerai ar ne unsure.gif
Ar tu anksciau sportininke buvai??
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kas per oras siandien rolleyes.gif o jau buvo tokia grazi ziema ax.gif
Pas mus varteliu domofonas kazkaip nesandariai pritaisytas ir kai stipriai lyja, i vidu pribega vandens ir pradeda pats savaime skambeti ax.gif Tai siryt po 5h ryto kad pradejo jis skambet, galvoju, tuoj vaikus pazadins... Bet nieko - vyras nuejo, patikrino, sumazino garsa ir viskas...
Bet tie vaikai tai idomus, kai darbo diena, ryte gali nors bugnais grot, nepabunda, vos eina prikelt i darzeli... Kai savaitgalis - maze tokiu pat laiku jau pas mus prisistato visa zvali ir daugiau nebeuzmiega... kartais net anksciau biggrin.gif

Nuo rytojaus prasides Kalediniu renginiu maratonas smile.gif Uzsirasem i Balsiu rajono svente maziesiems mokykloje, tai ryt keliausim. Po to sekmadieni mano darbovietes svente vaikams Akropolio kine. Po jos mes su vyru i spektakli einam. Pirmadieni mano pacios darbo svente, 21 gruodzio dickes darzelio svente, 22d - mazes.... tai tik spek suziureti, kas kada smile.gif

Dovanas jau po truputi perku - mazdaug puse dovanu jau yra, dar puses truksta ir nelabai minciu turiu...
Pvz. ka butu galima padovanoti 9m mergaitei ir 10m berniukui? Jau zaislai nelabai domina, o reikia kazka simbolisko, uz nedidele suma sugalvot...
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 12 08, 08:18)
Sveikos 

Dovanas jau po truputi perku - mazdaug puse dovanu jau yra, dar puses truksta ir nelabai minciu turiu...
Pvz. ka butu galima padovanoti 9m mergaitei ir 10m berniukui? Jau zaislai nelabai domina, o reikia kazka simbolisko, uz nedidele suma sugalvot...

Blyyyyn. As ryte namo is darbo ejau. Kaip karve su paciuzom blink.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Oi dovanos..pas mus dar gimtadieniai...ir tu renginiu gausa.spek lek..
Gal 9m merginai kokia knyga..gausis apie 15e..jei skaito.o berniukui..wicked jauciu zino mirksiukas.gif
Man atrodo visi vaikai taip su miegu daro ax.gif kazkoks desnis biggrin.gif
Atsakyti

labas, merginos :4u:

paskaitau ir neparašau... kažkokia prieškalėdinė nenuotaika...

Gal 9m merginai kokia knyga..gausis apie 15e..jei skaito.o berniukui..wicked jauciu zino mirksiukas.gif

oi net nežinau... rinkčiau kokį loginį žaidimą, dabar gi jų galios... stalo žaidimą, jei šeimoje tokius žaidžia... net nežinau - dovanų kuponą į kiną... ar kokią kitą akciją atrakciją... knygą irgi galima pigiau nei 15€ rasti - ieškoti akcijų parduotuvėse, ar internetiniuose puslapiuose, tikrai iki 10€ galima prasisukti...

Atsakyti
Nulekiau siandien iki Maximos pasinaudot dar akcija zaislams. Tai mazajai darzeliui Kaledu senio dovana nupirkau ;) dickes grupej tai sutarem bendrai dovanot visiems po kino kupona ir Kinder kiausini.

Na ir tam berniukui sumasciau. Tiksliau turim kaimynu seima su 3 vaikais-berniukas 10m vyriausias ir yra 2 jaunesnes mergaites. Anksciau visiems po atskira dovanele dovanodavom. O dabar nupirkau deze, kurioje visokie stalo zaidimai, daug ten ju. Deze graziai atrodo, didele tokia. Tai bus visiems bendra dovana. Ir kainavo 15 eur minus 40 proc. ax.gif dar saldainiu pridesiu ir super bus smile.gif

Is vaiku liko tik tai mergaitei 9m nupirkt. Ji vyro krikstadukte, tai truputi rimciau kazka reikia sugalvot...

Pas mano vaikus tai nykstukas kasdien ateina ir kojinese po kokia smulkmena palieka ;) tai vakar ir siandien pirkau tas smulkmenas biggrin.gif dedu saldainius, kramtoma guma, sagtukus i plaukus, gumeles, piestukus, siandien po pasaku CD is Maximos paemiau smile.gif o kaip jos sventai tiki tuo nykstuku, net spirga is laimes ;) galvoju, kiek dar cia tu metu tikes, nebeilgai tikriausiai... tai ir lepinam ax.gif
[b]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 08 gruodžio 2016 - 20:31
QUOTE(Pretorija @ 2016 12 08, 22:30)
Pas mano vaikus tai nykstukas kasdien ateina ir kojinese po kokia smulkmena palieka ;) tai vakar ir siandien pirkau tas smulkmenas biggrin.gif dedu saldainius, kramtoma guma, sagtukus i plaukus, gumeles, piestukus, siandien po pasaku CD is Maximos paemiau smile.gif o kaip jos sventai tiki tuo nykstuku, net spirga is laimes ;) galvoju, kiek dar cia tu metu tikes, nebeilgai tikriausiai... tai ir lepinam ax.gif
[b]

Mano aštuonmetė dar tiki, nors kaip pasikalbėjom, tai daugiau noras tikėti stebuklu. Jai labai patinka raganos, burtai ir kt. stebuklingi dalykai. O mažius visu šimtu proc. tiki nykštukais biggrin.gif . Užtat šio mėnesio lengvi rytai ax.gif . Pas mus paprastai būna taip, kad vaikai labiau džiaugiasi mažom nykštukų dovanėlėm, nei rimtesnėm Kalėdų dovanom.
Atsakyti
QUOTE(sat @ 2016 12 08, 22:37)
. Pas mus paprastai būna taip, kad vaikai labiau džiaugiasi mažom nykštukų dovanėlėm, nei rimtesnėm Kalėdų dovanom.

Nu pas mus turbut irgi... ax.gif

Dabar uzsisake is Kaledu senio barbiu nama... ir esu linkus ji padovanot... bet ar zais su juo cia jau klausimas... o daiktas didelis, daug vietos uzimantis, ir kainuojantis... tai dar vis svarstau... bet jos sventai isitikinusios, kad gaus ta nama ir jei butu kazkas kito-nusiviltu labai...
O siaip leliu namas yra mano svajone dar is vaikystes... kaip as jo norejau, bet niekad negavau... ir pastebiu, kad as labai linkus saviskems nupirkti viska, ko pati norejau tureti vaikas budama... tai giliai sirdy jauciu, kad tas barbiu namas butu ir mano senos svajones issipildymas ax.gif
Atsakyti

tai giliai sirdy jauciu, kad tas barbiu namas butu ir mano senos svajones issipildymas ax.gif

tai dar ir pažaisti galėsi kartu :hihihi: 

Atsakyti
Pretorija,

tikrai žais smile.gif , ir pati galėsi pažaisti. Visai rimtai.

Mažiui nupirkom žiūronus, nes sakė nori, o pupa nori monstrės, bet jos tikrai brangios, na bet ieškau ieškau... Turi ji tų monstrių, bet negana. Vyras dukrai lėlių namą iš lentučių susuko, aš nudažiau, dabar dar galvoju pagražinti, nes išvaizda tai šiaip sau gavos biggrin.gif . Bet dukra labai dažnai žaidžia su juo, o ir lėles yra kur patalpint - geras daiktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sat: 08 gruodžio 2016 - 22:05
Labas rytas 4u.gif

kai smagu, kad penktadienis smile.gif

QUOTE(wicked @ 2016 12 08, 22:58)
tai dar ir pažaisti galėsi kartu hihihi.gif 

QUOTE(sat @ 2016 12 08, 23:04)

Nu turbut ir pažaisiu smile.gif juk tikrai nemažai žaidžiu su vaikais smile.gif Buna, kai dėliones dėliot pasiimam, jei kokia sunkesne, panoms mano atsibosta, tai as ir lieku viena sudėliot iki galo biggrin.gif vat ko nemėgstu - tai visokių darbelių su vaikais daryti - piešti, lipdyti, aplikacijas daryti rolleyes.gif Nu aš baisiai ne meniška... Tai šitus darbus tenka joms vienoms daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 09 gruodžio 2016 - 08:49
Sveikos,

mes irgi jau sveikos ( baisu ir girtis.. ) jeigu viskas ok, kita savaite jau ir mazoji eis i darzeli, o as pagaliau galesiu pradeti rupintis prieskaledinaisi reikalais. O tai neo dovanu dar visu, nei namai giliau tvarkyti..

va, ziuriu, pretorijos mergaites mergaitiskos labai,r eikia barbiu, namu ir pan. Nu mano kovinuke tokia nemamiska. Jai niekad nei reikejo nei reikia leliu. Turi kelias, turi vezimuka, bet tik del to, kad nauji tie daiktai buvo, ir mes labai siulem, tai pastumde, pazaide. Mazoji va ir koses verda, ir leles vezina. O kovinukei nereikia cviso sito. Ir apskritai, jau tokio amcziaus vaikai nori tu leliuku, kalbina, ciupineja, mergaites apie mazus broliukus,s esytes svajoja. Matau kaip visi supuopla prie mazykes, kai Goda i darzeli nuvedu, matau ir aplinkiniu, giminiu panasaus amziaus vaiku, kaip jie nori tu maziuku, ypac mergaites. o maniskei sese visiskai neidomi, jokio meilumo. Va tures maza pusseseryte. Psakiua, galvojau dziaugsis, tures kompanijos. Bet ne, ji iskart apsiverke, kad ji enori, nedabos ir panasiai. Myli ji ir sese, bet jau labai minimalia kartu zaidzia. Ir tai tikrsi ne del pavydo, ne del demesio stygiasu. tiesiog ji tokia. Mazdaug, as uzsiemus, nelyskit man i akis, netrukdykit. o yopac maziai, su kuriais susineket neina smile.gifO va vyresneliui sakau,t u turbut kokius- vaikus turesi. Tokia meile, rupestingumas, ir noro cackintis. Toks labai mergaitisko, svelnaus budo, atjauciantis. Kazkaip susikeite vietom charakteriais atrodo smile.gif
Va, pnorejau apie dovanas, o gavos paie vaikus smile.gif tai kovinukei jau ir pernai per kaledas, gimtAdien, ir dabar daugumas dovanu bus rubeliai - sukneles, plaukam kokie papuosaliukai, gal dar kazko kvepiancio su ledo salies tu princesiu atvaizdu
Papildyta:
QUOTE(sat @ 2016 12 08, 23:04)
Pretorija,

Mažiui nupirkom žiūronus, nes sakė nori, o pupa nori monstrės, bet jos tikrai brangios, na bet ieškau ieškau... Turi ji tų monstrių, bet negana. Vyras dukrai lėlių namą iš lentučių susuko, aš nudažiau, dabar dar galvoju pagražinti, nes išvaizda tai šiaip sau gavos biggrin.gif . Bet dukra labai dažnai žaidžia su juo, o ir lėles yra kur patalpint - geras daiktas smile.gif

is kur ir kokius ziuronus pirkai? gal nuoroda gali? didziajam nelabai dar zinom ka pirksim. Irgi linkstu i ziuronus. Turejo kazkada tokius teatrinius maziukus. Kelionese nesiodavos, bet kovinukes pagalba jau senokai jie sulauzyti.
Papildyta:
QUOTE(Pretorija @ 2016 12 09, 09:48)
Labas rytas 4u.gif

kai smagu, kad penktadienis smile.gif
Nu turbut ir pažaisiu smile.gif juk tikrai nemažai žaidžiu su vaikais smile.gif Buna, kai dėliones dėliot pasiimam, jei kokia sunkesne, panoms mano atsibosta, tai as ir lieku viena sudėliot iki galo biggrin.gif vat ko nemėgstu - tai visokių darbelių su vaikais daryti - piešti, lipdyti, aplikacijas daryti  rolleyes.gif Nu aš baisiai ne meniška... Tai šitus darbus tenka joms vienoms daryt smile.gif

biggrin.gif as lygiai taip pat. Tiesiog negaliu pakesti rankdarbiu. Vyras ussiiminije sirtais reikalais su jais smile.gif
Atsakyti
Kipšiuke - nežinau kokie žiūronai , vyras per Varlė.lt užsakinėjo, apie šešiolika eurų. bet paskui perskambino vadybininkė, sak šitų nespės atsivežt, pasiūlė kitus... dabar ir pati abejoju ar nebus jam per sunkūs. šianddien turjo akeliauti, dar nėra biggrin.gif .
Dar pagalvojau gera dovana mikroskopas smile.gif , pasauliui tyrinėti.

O mano merginai irgi leliukai neįdomu. Turi sesė mažiuką, tai net nepažiūri. O Aidas lenda, glostinėja, juokiasi patenkintas, kai plaukus peša biggrin.gif
Atsakyti