Sveikos,
mes irgi jau sveikos ( baisu ir girtis.. ) jeigu viskas ok, kita savaite jau ir mazoji eis i darzeli, o as pagaliau galesiu pradeti rupintis prieskaledinaisi reikalais. O tai neo dovanu dar visu, nei namai giliau tvarkyti..
va, ziuriu, pretorijos mergaites mergaitiskos labai,r eikia barbiu, namu ir pan. Nu mano kovinuke tokia nemamiska. Jai niekad nei reikejo nei reikia leliu. Turi kelias, turi vezimuka, bet tik del to, kad nauji tie daiktai buvo, ir mes labai siulem, tai pastumde, pazaide. Mazoji va ir koses verda, ir leles vezina. O kovinukei nereikia cviso sito. Ir apskritai, jau tokio amcziaus vaikai nori tu leliuku, kalbina, ciupineja, mergaites apie mazus broliukus,s esytes svajoja. Matau kaip visi supuopla prie mazykes, kai Goda i darzeli nuvedu, matau ir aplinkiniu, giminiu panasaus amziaus vaiku, kaip jie nori tu maziuku, ypac mergaites. o maniskei sese visiskai neidomi, jokio meilumo. Va tures maza pusseseryte. Psakiua, galvojau dziaugsis, tures kompanijos. Bet ne, ji iskart apsiverke, kad ji enori, nedabos ir panasiai. Myli ji ir sese, bet jau labai minimalia kartu zaidzia. Ir tai tikrsi ne del pavydo, ne del demesio stygiasu. tiesiog ji tokia. Mazdaug, as uzsiemus, nelyskit man i akis, netrukdykit. o yopac maziai, su kuriais susineket neina
O va vyresneliui sakau,t u turbut kokius- vaikus turesi. Tokia meile, rupestingumas, ir noro cackintis. Toks labai mergaitisko, svelnaus budo, atjauciantis. Kazkaip susikeite vietom charakteriais atrodo
Va, pnorejau apie dovanas, o gavos paie vaikus
tai kovinukei jau ir pernai per kaledas, gimtAdien, ir dabar daugumas dovanu bus rubeliai - sukneles, plaukam kokie papuosaliukai, gal dar kazko kvepiancio su ledo salies tu princesiu atvaizdu
Papildyta:
QUOTE(sat @ 2016 12 08, 23:04)
Pretorija,
tikrai žais
, ir pati galėsi pažaisti. Visai rimtai.
Mažiui nupirkom žiūronus, nes sakė nori, o pupa nori monstrės, bet jos tikrai brangios, na bet ieškau ieškau... Turi ji tų monstrių, bet negana. Vyras dukrai lėlių namą iš lentučių susuko, aš nudažiau, dabar dar galvoju pagražinti, nes išvaizda tai šiaip sau gavos
. Bet dukra labai dažnai žaidžia su juo, o ir lėles yra kur patalpint - geras daiktas
is kur ir kokius ziuronus pirkai? gal nuoroda gali? didziajam nelabai dar zinom ka pirksim. Irgi linkstu i ziuronus. Turejo kazkada tokius teatrinius maziukus. Kelionese nesiodavos, bet kovinukes pagalba jau senokai jie sulauzyti.
Papildyta:
QUOTE(Pretorija @ 2016 12 09, 09:48)
Labas rytas
kai smagu, kad penktadienis
Nu turbut ir pažaisiu
juk tikrai nemažai žaidžiu su vaikais
Buna, kai dėliones dėliot pasiimam, jei kokia sunkesne, panoms mano atsibosta, tai as ir lieku viena sudėliot iki galo
vat ko nemėgstu - tai visokių darbelių su vaikais daryti - piešti, lipdyti, aplikacijas daryti
Nu aš baisiai ne meniška... Tai šitus darbus tenka joms vienoms daryt
as lygiai taip pat. Tiesiog negaliu pakesti rankdarbiu. Vyras ussiiminije sirtais reikalais su jais