Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos gyvos smile.gif

Nu va grįžom po varžybų, tai Aušra sidabrą laimėjo. Saulei daug ašarų buvo, kad ji nelaimėjo verysad.gif Šokoladinis medalis truputi gelbėjo, bet ne kažką...
Einu krautis daiktų, paryčiui išskrendam.

Nešalkit ir nesirkit! smile.gif

QUOTE(Pretorija @ 2016 11 25, 11:57)
Mes irgi Zillertal sleny buvom, kai as dickes laukiausi... 7 menesius nescia buvau, kai vaziavom biggrin.gif tai man takart teko tik pasigereti nuostabiais kalnu vaizdais, bet nuo kalno nusileisti jau ne...  mirksiukas.gif

nu jo pakankama priežastis nesileist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 26 lapkričio 2016 - 18:10
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 26, 19:09)
Sveikos gyvos smile.gif

Nu va grįžom po varžybų, tai Aušra sidabrą laimėjo. Saulei daug ašarų buvo, kad ji nelaimėjo verysad.gif Šokoladinis medalis truputi gelbėjo, bet ne kažką...

Nešalkit ir nesirkit! smile.gif
nu jo pakankama priežastis nesileist smile.gif

Super uz sidabra!
O man va ir skaudu..su tais konkursais vaiku..jie gi visi nori laimet.o bet taciau..
Geros keliones!
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 26, 19:09)
Sveikos gyvos smile.gif

Sveikinu 4u.gif oi, sunku jums bus, kai abi ta pati sporta sportuoja... visada bus taip, kad viena laimes daugiau nei kita ax.gif nebent jas abi i viena pora ar trejeta statyt grupinese varzybose ;)

QUOTE(cerina @ 2016 11 26, 22:32)
Super uz sidabra!
O man va ir skaudu..su tais konkursais vaiku..jie gi visi nori laimet.o bet taciau..
Geros keliones!

Nu jo, del vaiku skaudu... bet konkursai skatina tobulet, stengtis, siekti tikslu...
Atsakyti
labos,

vis tik mazylei antibu israswe.. p dviejus avaiciu kosejimu. Godai dar sia savaite namie pabuti liepe, bet i burelius jau vesiu. tik i darzeli neleisiu

del varzybu, tai man labai patinka, kai buna daug pirmu vietu, daug antru ir daug treciu. Visi su medaliais, o geriausi dar ir taure laimi ;)
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 28, 15:13)
labos,

vis tik mazylei antibu israswe.. p dviejus avaiciu kosejimu. Godai dar sia savaite namie pabuti liepe, bet i burelius jau vesiu. tik i darzeli neleisiu

del varzybu, tai man labai patinka, kai buna daug pirmu vietu, daug antru ir daug treciu. Visi su medaliais, o geriausi dar ir taure laimi ;)

Man ir patinka😉maziau traumu vaikams..
Sveikit!!
O jau kokie tavo vaikai grazus! Goda tai gryna tu! Gimdyt ir gimdyt tokius grazuolius fainuolius!
Atsakyti
Sveikos, siuo metu bent jau akropolio HM yra liemeniu mergaitisku (striukiniu) po 7 eur tik ispardavimai.
Kazkada labai reikejo visom, taui bekit lekit paskubekit jei dar aktualu ;)

QUOTE(cerina @ 2016 11 28, 22:11)
Man ir patinka😉maziau traumu vaikams..
Sveikit!!
O jau kokie tavo vaikai grazus! Goda tai gryna tu! Gimdyt ir gimdyt tokius grazuolius fainuolius!

oooho, nu aciu 4u.gif gimdyt tai galeciau, patinka man ir nesiot ir paskui iki metuku, bet paskui... jau uztenka tikrai.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vakar mamadieni turejau, tai visa seima vaziavom i Valdomu rumus, pasiedukuoti. Dar niekad nebuvom buve. Visai patiko - tiek mums, tiek vaikams ax.gif Tada dar spurgyciu prie eglutes suvalgem ir Kalediniu traukinuku pasivazinejom...
Sitas tai siemet nevertas demesio - su masina taip pat galima prasivaziuoti arba praeiti ta marsruta, o kaina po 2 eur zmogui. Siemet ir uz vaikus reikia moketi ir pilna kaina... Anksciau vaikams iki 7 metu nemokamai budavo rolleyes.gif Bet del vaiku vaziavom, pliusa uzsidejom ir tiek... Nors ir vaikai nebuvo ypatingai suzaveti...

Mano mazosios gimtadienis sestadieni, tai pirmadieni padovanojom jai dovana nuo musu - Ikea medine virtuvele... Tai net nakti prabudus jau sake, kad nori keltis ir eiti zaisti... biggrin.gif Bet ikalbejau dar nueiti pamiegoti smile.gif

Prisnigo, rytoj jau zada Liepkalnis atsidaryt... bus galima nuvaziuoti paslidineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 30, 11:30)
Sveikos 4u.gif

vakar mamadieni turejau, tai visa seima vaziavom i Valdomu rumus, pasiedukuoti. Dar niekad nebuvom buve. Visai patiko - tiek mums, tiek vaikams  ax.gif Tada dar spurgyciu prie eglutes suvalgem ir Kalediniu traukinuku pasivazinejom...
Sitas tai siemet nevertas demesio - su masina taip pat galima prasivaziuoti arba praeiti ta marsruta, o kaina po 2 eur zmogui. Siemet ir uz vaikus reikia moketi ir pilna kaina... Anksciau vaikams iki 7 metu nemokamai budavo  rolleyes.gif Bet del vaiku vaziavom, pliusa uzsidejom ir tiek... Nors ir vaikai nebuvo ypatingai suzaveti...

Mano mazosios gimtadienis sestadieni, tai pirmadieni padovanojom jai dovana nuo musu - Ikea medine virtuvele... Tai net nakti prabudus jau sake, kad nori keltis ir eiti zaisti...  biggrin.gif Bet ikalbejau dar nueiti pamiegoti  smile.gif

Prisnigo, rytoj jau zada Liepkalnis atsidaryt... bus galima nuvaziuoti paslidineti  rolleyes.gif

doh.gif doh.gif reiks kazkaip isvengti vaiku maldavimo...geriau i kina nueiti..daugiau ispudziu😀
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2016 11 30, 15:55)
doh.gif  doh.gif reiks kazkaip isvengti vaiku maldavimo...geriau i kina nueiti..daugiau ispudziu😀

Tikrai taip ax.gif Tam tarukinuke sedi ir tiesiog vaziuoji, muzika kaledine susiprato ijungti tik i keliones gala, o siaip tas traukinukas tik is isores daro kazkoki sipudi ax.gif tikrai geriau tada jau prie eglutes nueiti ir uz tuos pinigus vaikams nupirkti meduoli, spurgyciu ar karamelizuotu riesutu ax.gif
Kad ir tuose valdovu rumuose vaikams visai patiko - mazajai gal ten ir per daug visko buvo, pabodo, bet dickei pats tas... Dar kai ji pas mane ir skaito, tai paziuredavo eksponatus, susirasdavo numeriuka su paaiskinimu ir mums dar nespejus prieiti jau papasakodavo, kas cia eksponuojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 30, 16:50)
Tikrai taip  ax.gif Tam tarukinuke sedi ir tiesiog vaziuoji, muzika kaledine susiprato ijungti tik i keliones gala, o siaip tas traukinukas tik is isores daro kazkoki sipudi  ax.gif tikrai geriau tada jau prie eglutes nueiti ir uz tuos pinigus vaikams nupirkti meduoli, spurgyciu ar karamelizuotu riesutu  ax.gif
Kad ir tuose valdovu rumuose vaikams visai patiko - mazajai gal ten ir per daug visko buvo, pabodo, bet dickei pats tas... Dar kai ji pas mane ir skaito, tai paziuredavo eksponatus, susirasdavo numeriuka su paaiskinimu ir mums dar nespejus prieiti jau papasakodavo, kas cia eksponuojama biggrin.gif

Jau taip lengvai skaito!😀šaunuolė!!!
Atsakyti
QUOTE(cerina @ 2016 11 30, 17:34)
Jau taip lengvai skaito!😀šaunuolė!!!

Jau labai gerai skaito, retkarciais tik dar paskiemenuoja viena kita zodi...skaito ir didziosiom, ir mazosiom raidem... ir raso puikiai-klaidu daro mazai, kiti ir trecioj klasej daugiau klaidu daro ax.gif aisku, kol kas tik spausdintinem raidem raso, bet anksciau dar ilgasias balses pamirsdavo, dabar jau dazniausiai gerai paraso, po truputi mokau nosines raides rasyt... siaip dziaugiuosi del jos skaitymo ir rasymo gebejimu. Niekuo neatsilieka nuo kitu savo grupes vaiku, dauguma net lenkia, nors uz kai kuriuos metais jaunesne yra...
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 30, 23:15)
Jau labai gerai skaito, retkarciais tik dar paskiemenuoja viena kita zodi...skaito ir didziosiom, ir mazosiom raidem... ir raso puikiai-klaidu daro mazai, kiti ir trecioj klasej daugiau klaidu daro ax.gif  aisku, kol kas tik spausdintinem raidem raso, bet anksciau dar ilgasias balses pamirsdavo, dabar jau  dazniausiai gerai paraso, po truputi mokau nosines raides rasyt... siaip dziaugiuosi del jos skaitymo ir rasymo gebejimu. Niekuo neatsilieka nuo kitu savo grupes vaiku, dauguma net lenkia, nors uz kai kuriuos metais jaunesne yra...

Nerealiai!!!🤗
Atsakyti