Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Sveikos 4u.gif

DidysisBaisusis - del nakvynes Zell am See - tai kiek buvom, vis kitose vietose apsistodavom... Kazko labai rekomenduot negaleciau...Nes pirma karta gyvenom ne paciuose fainiausiuose apartamentuose, bet pigiai smile.gif kita karta musu 11 zmoniu vaziavo - visa kotedza turejom. Dabar vel 11 vaziuojam - namuka visa turesim 3 aukstu...
Patogiausia gyventi arba paciam Zell am See arba Kaprun miesteliuose. Pries tai 2 kartus mes gyvenom Schuttdorf priemiestyje, 2 km nuo Zell am See. Su masina irgi labai liuks ir ten tos parduotuveles vaiku rubu yra, kur pigiai apsipirkom uzpernai biggrin.gif
Siaip Zell am See - nuostabus kurortas - tiek ziema, tiek vasara... Ir grazu, ir funkcionalu, ir trasu visokiems skoniams smile.gif Jei papedej silta ir sniego ne daug, tai nuvaziuoji i Kitzsteinhorn ledyna ir ten 100 proc. bus sniego pilna.

Del leliu namo - tai ziurejau isparduotuvese, nedidelis pasirinkimas. Pas mus namie dar interjeras toks specifinis - svelnus, sviesus tonai, tai nesinori ir to namo tokio rekianciu spalvu. O butent toki radau isparduotuvej. Vis tik cia didelis daiktas, kurio po to i lentyna nesupakuosi ir nepadesi, kai vaikai nezais... ax.gif Kol kas pigu.lt maziausia kaina mano isrinktam namukui, tai gal ta ir pirksiu...

Puika - jo, kai pabuni geram viesbuty, tai po to sunku grizt i realybe... Mes cia kai per Velines Birstone pora naktu pabuvom - su baseinais, skaniu maistu, tai po to grizus irgi to paties norejosi biggrin.gif
Atsakyti

labas  :4u: 

Del leliu namo - tai ziurejau isparduotuvese, nedidelis pasirinkimas. 

salexl.lt turbūt žinai? siūlyčiau dar pas juos pažiūrėt... nors nežinau pigu.lt kainų...

Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 23, 08:29)
salexl.lt turbūt žinai? siūlyčiau dar pas juos pažiūrėt... nors nežinau pigu.lt kainų...

Butent pas juos ir ziurejau... Man priimtinu spalvu namukai isparduoti. Yra vienas plius minus panasus i toki, kokio noreciau, bet spalvos labai jau ryskios...Nama tikriausiai reikes statyt koridoriuje, tai nenoriu, kad labai skirtusi nuo namu interjero spalvines gamos ax.gif
Atsakyti
Apie koki sirupuka issikosejimui kalbat? nerandu ant greito..

kovinuke antrus antibus geria, mazyle ant ribos, brontexo abi sugere buteli, hedelix geria dabar, bet nei kiek negereja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiipshiuke: 23 lapkričio 2016 - 23:26
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 24, 00:25)
Apie koki sirupuka issikosejimui kalbat? nerandu ant greito..

kovinuke antrus antibus geria, mazyle ant ribos, brontexo abi sugere buteli, hedelix geria dabar, bet nei kiek negereja

Herbisland 😉
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif

Kipshiuke 4u.gif

Puika pradingėlė pasirodė bigsmile.gif Jo prie gero greit priprantama.

Nu ką užsisakėm Kalėdoms apartamentus, dabar greit bandom susidėliot ką Gruzijoj nuveikt. Ir, aišku, kaip visada, laiko PERMAŽAI kai pamatai kiek ten visko:( Reik minimum mėnesio ir vis tiek bus per mažai...

Pasiėmiau pasiūtus panų triko, tai jau įsivaizduoju kiek džiaugsmo bus smile.gif šeštadienį varžybos.

Pati prisibaiginėju priešatostoginius ir atostoginius darbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DidyšišBaišušiš: 24 lapkričio 2016 - 15:21
Sveikos 4u.gif

vakar buvo mano dickes rudens svente darzely. Nu zinokit, visi teveliai buvom apsale, koki kokybiska rengini sugebejo aukletojos su vaikais paruosti bigsmile.gif Visiems pasiuti tautiniai drabuziai, ismokta kruva liaudies sokiu, dainu. Ir viskas taip surepetuota graziai, kad pasijutau, jog tikrai kazkoki liaudies kolektyvo pasirodyma ziureciau rolleyes.gif
Ir kas mane labiausiai nudziugino - kad tai buvo praktiskai pirmasis mano paneles pasirodymas, kuriame ji nesimaive, nepradejo verkt, eit pas mus ar kitaip issidirbineti, o viska graziai atsoko, atdainavo ir dar eilerascio pora posmeliu viena pasake :super Zodziu, super super viskas buvo smile.gif
Apskritai, negaliu atsidziaugti vyresneles priesmokyline grupe ir aukletoja...

DidysisBaisusis - Zell am See apartamentus rezervavot? Kiek dienu busit? Vaziuoja tik jusu seima ar ir daugiau bendraminciu? Man is viso keista, kad jus radot tuos apartamentus, nes Kaledinis laikotarpis buna jau pries kelis menesius uzbookintas ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
paskutinė diena ir atostogos bigsmile.gif Nors ir trumpos.
Ryt panoms dar varžybos, tai nusimato kėlimasis 5 ryto...

Pretorija, dėl dičkės bigsmile.gif Labai gražiai atrodė smile.gif Smagu, kad yra tokių auklėtojų smile.gif

Mes užsirezervavom to ežero, kur prie Zell am See, šiaurėj apartamentus, tai iki Zell am See 3 km. Kadangi su savo mašina, tai bėdos nematau. Slidinėsim 5 dienas. Važiuojam vieni - nelabai kas mėgsta išvažiuot per Kalėdas, o mes kaip tik visad bėgam biggrin.gif Nors tiesą sakant net nesiūlėm niekam... O su rezervacijom, tai ten, kur mes vis norim, tai jau net vasarą būna užsakyta Kalėdiniams laikotarpiui :oh Bet manau, kad nenusivilsim Zell am See smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 22, 18:48)
aš dar darbe. Padirbsiu iki treniruotės. Darbų nesveikai daug, o kitą savait tris dienas laisvas paėmiau - į Gruziją iškeliaujam trumpam. Taip netikėtai...

Na ir tempai pas jus biggrin.gif .
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 24, 01:25)

Sveikatėlės jums.
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 25, 11:15)
vakar buvo mano dickes rudens svente darzely. Nu zinokit, visi teveliai buvom apsale, koki kokybiska rengini sugebejo aukletojos u vaikais paruosti  bigsmile.gif Visiems pasiuti tautiniai drabuziai, ismokta kruva liaudies sokiu, dainu. Ir viskas taip surepetuota graziai, kad pasijutau, jog tikrai kazkoki liaudies kolektyvo pasirodyma ziureciau  rolleyes.gif

Nerealu tie tautiniai rūbai, labai gražūs.

Maniškis anksčiau per spektaklius man ant kelių sėdėdavo ir žliumbdavo. O paskutiniais metais pats vienas eiles sako. Šiais metais skundėsi, kad žąsinas bus biggrin.gif , kad vaikai juokiasi. sakau, gal su auklėtoja pakalbėti unsure.gif , bet paskui sakė, kad nori būti žąsinu, viskas ok biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 25, 11:01)
Mes užsirezervavom to ežero, kur prie Zell am See, šiaurėj apartamentus, tai iki Zell am See 3 km. Kadangi su savo mašina, tai bėdos nematau. Slidinėsim 5 dienas. Važiuojam vieni - nelabai kas mėgsta išvažiuot per Kalėdas, o mes kaip tik visad bėgam biggrin.gif Nors tiesą sakant net nesiūlėm niekam... O su rezervacijom, tai ten, kur mes vis norim, tai jau net vasarą būna užsakyta Kalėdiniams laikotarpiui :oh Bet manau, kad nenusivilsim Zell am See smile.gif

Oi, tai 3 km cia juokas smile.gif Prie trasu yra erdvus parkingai, ne problema su masina. Ir butinai nuvaziuokite i Kitzsteinhorn ledyna, kuris pora km nuo Kapruno yra - ten fainos trasytes mirksiukas.gif
O kur jus taip norit, kur jau vasara uzsakyta buna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretorija @ 2016 11 25, 10:27)
Oi, tai 3 km cia juokas smile.gif Prie trasu yra erdvus parkingai, ne problema su masina. Ir butinai nuvaziuokite i Kitzsteinhorn ledyna, kuris pora km nuo Kapruno yra - ten fainos trasytes  mirksiukas.gif
O kur jus taip norit, kur jau vasara uzsakyta buna?  ax.gif

A, beje, o parkingai mokami ar ne?
Ledynas mūsų prioritetas smile.gif Manau, kad ten pirmiausia ir važiuosim smile.gif

Kažkada buvom Zillertalarena ir Hintertux ledyne - nerealu smile.gif Ledynas paliko didžiausią įspūdį. Visada norisi ten grįžt, bet pinigų pagalim ant nakvynės
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 25, 12:39)
A, beje, o parkingai mokami ar ne?

Kažkada buvom Zillertalarena ir Hintertux ledyne - nerealu smile.gif Ledynas paliko didžiausią įspūdį. Visada norisi ten grįžt, bet pinigų pagalim ant nakvynės

Kad kiek prisimenu, nemokami... bent jau mes niekad uz parkinga nemokejom... Tik lyg pamenu is kazkur, kad parkingas paciam Zell am See centre, prie vieno is keltuvu yra mokamas. Bet mes ten niekad nestatydavom. Nes i ta pati kalna is kitu dvieju vietu galima buvo pakilt, kur uz parkavimasi moket nereikejo...

Mes irgi Zillertal sleny buvom, kai as dickes laukiausi... 7 menesius nescia buvau, kai vaziavom biggrin.gif tai man takart teko tik pasigereti nuostabiais kalnu vaizdais, bet nuo kalno nusileisti jau ne... mirksiukas.gif
Atsakyti