Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai

Ar dar kas padet galetu? unsure.gif

mano mazgius kai vėl loti pradėjo, skambinausi pusseserei vaistininkei... užrodė Herbisland sirupą - islandinės kerpenos... kokia aš jam dėkinga  :D gal per dvi dienas praėjo, sloga tik liko... dabar kitas kosėja, tai tam duodu... matysim...

o šiandien į kaimą... gimtadienių mini maratonas... 

Atsakyti
wicked,

su GIMTADIENIU bigsmile.gif birthday.gif
Papildyta:
aš darbe... Po darbų reiks į prekybcentrį apsipirkt.
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2016 11 12, 10:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cerina" data-cid="71206764" data-time="1478899080"><div><p>Ar dar kas padet galetu? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>mano mazgius kai vėl loti pradėjo, skambinausi pusseserei vaistininkei... užrodė Herbisland sirupą - islandinės kerpenos... kokia aš jam dėkinga  biggrin.gif gal per dvi dienas praėjo, sloga tik liko... dabar kitas kosėja, tai tam duodu... matysim...</p><p></p><p>o šiandien į kaimą... gimtadienių mini maratonas... </p>

Aciu. Bandysim sita sirupa. Girdejau kad kerpenos gerai.
Su Tavo svente!!! happybday.gif
Atsakyti

wicked,

su GIMTADIENIU bigsmile.gifbirthday.gif

Su Tavo svente!!! happybday.gif

ačiū, merginos :4u:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tik neilindau kelias dienas ir kiek priraset ;)

Wicked-su gimtadieniu 4u.gif

O as apsirgus truputi... jau treciadieni per pietus is darbo grizau su temperatura, i vakara iki 38.7 buvo pakilus. Ketvirtadieni ir penktadieni dirbau is namu, nors temperatura daugiau nebekilo. Vos gerkle perstejo, penktadieni jau visai gerai jauciausi... o sestadieni su didziausia sloga pabudau ax.gif ir iki siol vargstu... vaistu prigeriu, kad geriau jausciausi, nes kruvos reikalu...

Vakar dickes akrobatikos varzybose buvom. Visa seima vaziavom. Panele entuziastingai nusiteikus keliavo, net kai jau reikejo i scena eit, prasidejo nenoriu, bijau, man nesmagu, ir asaros galiausiai. Galvojau, jau nieko nebus... bet kazkaip isidrasino ir padare savo pratimus, ir sakyciau visai neblogai :super . Prizines vietos neuzeme, bet neliudejo del to.. buvau nuteikus, kad tai visai nesvarbu, kad reikia daug metu treniruotis, kad vieta uzimtum... uz tai po to gavo visi po medali is savo treneres, uz tai kad kvalifikacija tam tikra praejo, tai dziaugsmo buvo sociai smile.gif

DidysisBaisusis-saunuoles taviskes akrobates 4u.gif
O del keliones-smagu ;) tik as nedrisciau menesi imt atostogu mokslo metu laiku... ax.gif jau priesmokyklinej pergyvenau del 2 savaiciu... bet jei jusu mokytoja normaliai sureagavo, tai ir puiku ;)

Atsakyti
Sveikos gyvos smile.gif
nu va ir vėl nauja savaitė, nors ir savaitgalio atrodo nebuvo. Šeštadienį dirbau, o sekmadienį parduotuvės. Nupirkau audinius panų triko - tai patenkintos. Dabar lauks siuvėjos rezultatų smile.gif

Pretorija, sveik greičiau 4u.gif O taviškė šaunuolė smile.gif Kitoms varžyboms jau nebus bėdų smile.gif Kada dabar planuojamos varžybos? Mes po dviejų savaičių smile.gifŽiūrėk gal kartu važiuosim bigsmile.gif

Kiipshiuke, kaip tavo ligoniukė?

Mano mažoji snarglėjasi, tai namie sėdi.

QUOTE(Pretorija @ 2016 11 13, 16:05)
O del keliones-smagu ;) tik as nedrisciau menesi imt atostogu mokslo metu  laiku... ax.gif jau priesmokyklinej pergyvenau del 2 savaiciu... bet jei jusu mokytoja normaliai sureagavo, tai ir puiku ;)

nu man bent kartą metuose reikia mėnesio atostogų, nes kitaip šakės. Negaliu aš vien su trumpom. Ypač tas tamsusis niūrusis periodas. Kol galimybės leidžia, tol važiuosim, o paskui gal be vaikų
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 14, 10:24)

Kiipshiuke, kaip tavo ligoniukė?

Mano mažoji snarglėjasi, tai namie sėdi.
nu man bent kartą metuose reikia mėnesio atostogų, nes kitaip šakės. Negaliu aš vien su trumpom. Ypač tas tamsusis niūrusis periodas. Kol galimybės leidžia, tol važiuosim, o paskui gal be vaikų

neklausiau gydytojos, nedaviau antibu,. nuyo vakar tempos nebera, berimai beveik isvis isnyke. Siand nuejom dar i polilnika, bet jokiu tyrimu nebedare. Sake buti namie, po truputi i lauka eiti ir jei nebekils tempa, vadinas tiek tos ligos ir tebuvo.. bet man vistiek labai labai idomu kas jai ta berima issauke.. niekam alergiska iki siol nebuvo. Nei vienas jokiiu alergiju neturejes.. sake gydytoja, kad bun a tokie virusai. Na bet tikiuosi, kad viskas tuom ir baigesi.

smagu tikrai, kad jums iseina visiem suderint tokias ilgas atsiostogas. Noreciau ir as. Bet be sansu.. gal kazkada ateity.. ir biudzeto vistiek jau tikrai nemazo reikia tokiam laikui. kada jus isskrendat? kiek bilietai jums visiems penkiems atsiejo?
Atsakyti
QUOTE(Kiipshiuke @ 2016 11 14, 13:07)
neklausiau gydytojos, nedaviau antibu,. nuyo vakar tempos nebera, berimai beveik isvis isnyke. Siand nuejom dar i polilnika, bet jokiu tyrimu nebedare. Sake buti namie, po truputi i lauka eiti ir jei nebekils tempa, vadinas tiek tos ligos ir tebuvo.. bet man vistiek labai labai idomu kas jai ta berima issauke.. niekam alergiska iki siol nebuvo. Nei vienas jokiiu alergiju neturejes.. sake  gydytoja, kad bun a tokie virusai. Na bet tikiuosi, kad viskas tuom ir baigesi.

smagu tikrai, kad jums iseina visiem suderint tokias ilgas atsiostogas. Noreciau ir as. Bet be sansu.. gal kazkada ateity..  ir biudzeto vistiek jau tikrai nemazo reikia tokiam laikui. kada jus isskrendat? kiek bilietai jums visiems penkiems atsiejo?

nu svarbu, kad apsiėjot be antibų ir reik tikėtis, kad nepasikartos smile.gif

išskrendam sausio 17. Visi bilietai į abu galus 1700 eur. Gyvenimas Tailande kainuos tiek pat kiek kainuotų gyventi čia. tai ir ta atostogų kaina gaunasi tokia, kiek kainuoja bilietai.
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 14, 17:18)

išskrendam sausio 17. Visi bilietai į abu galus 1700 eur. Gyvenimas Tailande kainuos tiek pat kiek kainuotų gyventi čia. tai ir ta atostogų kaina gaunasi tokia, kiek kainuoja bilietai.

taip, menesiui tokia kaina tikrai gera. Savaitei ar 10 dienu per brangu. Lauksim truputi dar kol mazoji paaugs ;)
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 14, 17:18)

Smagu kad susiorganizavot! Reikia gyvent! O ne tik darbai darbai darbai... yra kas vaiku visai neveda i mokykla.mokina namie..gal lt tokiu mazai. Bet ant svieto manau nemazai susidarytu..
O ir kaina padori. Juk jusu 5 ir salinas tolima😉dabar tas euras jau beveik 1: 1 su litais..neber nieko pigaus😣
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mano ligos vis nesibaigia... persalimai visi jau i pabaiga, nuo pirmadienio vel i darba vazineju, bet pirmadieni kazkokia zaraza zarnyno apturejau blink.gif nezinau, gal apsinuodijau, gal koks noro virusas... kitiems seimoj viskas gerai... Nuo pietu pirmadieni pradejo pilva raizyt, i vakar jau ir pykint, saltis krest, atsiguliau ir pajudet nebesinorejo... pries miega temperatura iki 38 sukilo... bet per nakti nukrito ir jau vakar puse bedos savijauta buvo... valgyt nelabai dar vakar norejosi, o siandien jau viskas visai gerai... Itariu, kad gal virusiukas, nes girdejau, kad keli pazistami su panasiais simptomais neseniai kankinosi... Svarbu, ilgai neuzsitese ir dar palyginus lengvai praejo...

QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2016 11 14, 10:24)
O taviškė šaunuolė smile.gif Kitoms varžyboms jau nebus bėdų smile.gif Kada dabar planuojamos varžybos? Mes po dviejų savaičių smile.gifŽiūrėk gal kartu važiuosim  bigsmile.gif

Dabar nezinau kada kitos... kol kas toms rimtesnems grupinems varzyboms maniske nera pasiruosus... Ispudziu ir taip pakanka ir nuo situ varzybu biggrin.gif ... Galvoju, gal pavasari gales vel vaziuot, jei nores...

Dabar labai laukiam saltuko ir sniego normalaus, kad Liepkalnis atsidarytu... Slidinet jau norim smile.gif Kaip tik sia savaite apartamentus Austrijoj uzsakineju... vaziuosim sausio paskutine savaite smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretorija: 16 lapkričio 2016 - 09:47
Sveikos smile.gif

bjauru už lango. Savaitė visiems į pabaigą, o man visas savaitgalis darbo nusimato, tai reik laukt nebent kito savaitgalio.
Ryt važiuojam panoms triko primatuot pas siuvėją, tai jau laukia labai smile.gif

QUOTE(Pretorija @ 2016 11 16, 09:46)
Sveikos 4u.gif

mano ligos vis nesibaigia... persalimai visi jau i pabaiga, nuo pirmadienio  vel i darba vazineju, bet pirmadieni kazkokia zaraza zarnyno apturejau  blink.gif nezinau, gal apsinuodijau, gal koks noro virusas... kitiems seimoj viskas gerai... Nuo pietu pirmadieni pradejo pilva raizyt, i vakar jau ir pykint, saltis krest, atsiguliau ir pajudet nebesinorejo... pries miega temperatura iki 38 sukilo... bet per nakti nukrito ir jau vakar puse bedos savijauta buvo... valgyt nelabai dar vakar norejosi, o siandien jau viskas visai gerai... Itariu, kad gal virusiukas, nes girdejau, kad keli pazistami su panasiais simptomais neseniai kankinosi... Svarbu, ilgai neuzsitese ir dar palyginus lengvai praejo...
Dabar nezinau kada kitos... kol kas toms rimtesnems grupinems varzyboms maniske nera pasiruosus... Ispudziu ir taip pakanka ir nuo situ varzybu  biggrin.gif ... Galvoju, gal pavasari gales vel vaziuot, jei nores...

Dabar labai laukiam saltuko ir sniego normalaus, kad Liepkalnis atsidarytu... Slidinet jau norim smile.gif Kaip tik sia savaite apartamentus Austrijoj uzsakineju... vaziuosim sausio paskutine savaite smile.gif  ax.gif

su tais žarnyno negalavimais, tai jau ne iš pirmos tavęs girdžiu, kad tokių vienadienių pasitaiko aplink. Nu svarbu, kad gan lengvai.
O sniego tai ir mes laukiam. Liepkalnio puslapį kasdien tikrinu smile.gif Deja, dar matyt teks palaukt, nes visišką pliusą žada. Nebent dar į Baltiją nuvažiuot ant bangų paslidinėt biggrin.gif
Kaip faina dėl Austrijos bigsmile.gif Į kurią vietą šį kartą?
Atsakyti