Ačiū, atsakiusioms apie kraujo tyrimą.
Parėjo mano rezultatai:
Bendras chol: 4.4
HDL 2.5
LDL 2.3
Trigl. 0.4
Santykis chol/HDL 2.3
Kiti: hemoglobinas 13.4, ferritin 35, vit D 47.2 (truputį žemas), nevalgius gliukozė 4.2.
QUOTE(Adera777 @ 2016 10 27, 08:11)
Labukas visoms/visiems
Aš irgi po pora obuolių per dieną sugriaužiu, bet lietuviški, naminiai, nepripurkšti, tai manu nėra blogai
Silvaja, labai jau ilgai tavo sloga užsitęsusi, keista Sveik greičiau
ačiū Aš irgi po pora obuolių per dieną sugriaužiu, bet lietuviški, naminiai, nepripurkšti, tai manu nėra blogai
Silvaja, labai jau ilgai tavo sloga užsitęsusi, keista Sveik greičiau
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 10 27, 09:07)
cinnabsin dar pabandykite
ačiū, buvau primiršus šį QUOTE(jautiena @ 2016 10 27, 13:31)
Ačiū, atsakiusioms apie kraujo tyrimą.
Parėjo mano rezultatai:
HDL 2.5
LDL 2.3
Trigl. 0.4
Santykis chol/HDL 2.3
Kiti: hemoglobinas 13.4, ferritin 35, vit D 47.2 (truputį žemas), nevalgius gliukozė 4.2.
Parėjo mano rezultatai:
HDL 2.5
LDL 2.3
Trigl. 0.4
Santykis chol/HDL 2.3
Sveika, gera mintis pasidaryti tyrimus. Aš irgi mąstau, kad reikėtų
Cholesterolio nesu dariusi gyvenime, tikrai gal reikėtų , manau, merginos pakonsultuos.
Dėl ferritino, tai neblogas rodiklis, pas mane buvo 13, tai plaukai kuokštais slinko, po to per pusmetį pasikėliau iki 35, nors esu girdėjusi, kad moteriai būtų gerai apie 70, kad plaukai neslinktų, nes jo norma moterims 12150 µg/l.
Hemoglobino norma moterims 120160 g/l, manau kažkokie kitokie vienetai pas jus (tave) surašyti.
Gliukozė tikrai gera. Vit. D kaip ir trūkumas, nes norma 75 250 nmol/l
Vitamino D būklė:
Deficitas < 25 nmol/l
Nepakankamumas 25 75 nmol/l
Pakankamumas 75 250 nmol/l
Toksiškumas > 250 nmol/l
As pirma karta gyvenime dariausi toki kraujo tyrima, isskyrus kai buvau nescia, tikrindavo hemoglobina.
Hemoglobinas cia matuojamas g/dl, norma 11.5-15.
o del D raso "At increased risk of vit. D inadequacy 30-50nmol/l" - kitaip gresia nepakankamumas. as atseit ji geriu, bet tik tada kai atsimenu reik kazkaip susiimt, ypac pries ziema. seimos gydytojas liepe vaziuot sauletu atostogu... jo nuvaziuosi, su dvimeciu kindzium, tokios ir atostogos, aciu.
o del D raso "At increased risk of vit. D inadequacy 30-50nmol/l" - kitaip gresia nepakankamumas. as atseit ji geriu, bet tik tada kai atsimenu reik kazkaip susiimt, ypac pries ziema. seimos gydytojas liepe vaziuot sauletu atostogu... jo nuvaziuosi, su dvimeciu kindzium, tokios ir atostogos, aciu.
As kas š menesius darausi D tyrima, nes pasikeliu D lygi, nustoju gerti D ir vel viskas krenta zemiau maziausios normos, todel taip daznai darau.
Merginos, o kiek kartų per dieną valgo jūsų vaikai? Maniškai jau nebemaži 10, 14 ir 19 metų. Suprantu, kad jiems reikia dažniau nei suaugusiems, bet kartais valgyti kaip ir nelabai noriu ir planuoju vakarienės jau nebevalgyti, bet jiems gaminu ir pati vėl susigundau, mane tas nervina, pykstu ant savęs, kad silpnavalė esu
Ir šiaip kažkaip nebetvarkingai valgau, kad ir mamos džiovintų traškių obuolių užkremtu, atrodo nekaltas užkandis, bet po išsipūtusi visa, pilvas burzgia, o be to įtariu, kad candida grįžo (liežuvis labai baltas, blogas kvapas iš burnos, išsiputęs pilvas).
Gal reikėtų pabandyti Whole30 (nesu dar griežtai laikiusis), bet lapkričio antroje pusėje vidurinėlio gimtadienis, ar nenuslysiu O gal nuo lapkričio 1 d. būtų daugiau norinčių, manau, lengviau būtų su kompanija
Ir šiaip kažkaip nebetvarkingai valgau, kad ir mamos džiovintų traškių obuolių užkremtu, atrodo nekaltas užkandis, bet po išsipūtusi visa, pilvas burzgia, o be to įtariu, kad candida grįžo (liežuvis labai baltas, blogas kvapas iš burnos, išsiputęs pilvas).
Gal reikėtų pabandyti Whole30 (nesu dar griežtai laikiusis), bet lapkričio antroje pusėje vidurinėlio gimtadienis, ar nenuslysiu O gal nuo lapkričio 1 d. būtų daugiau norinčių, manau, lengviau būtų su kompanija
maniske valgo labai daznai, nes apykaita medziagu greita, tik pagaminu ka, pavalgo vaikas, o dedama indus i indaplove jau girdziu " noriu valgyt"
Mastau, pagal anaboline/kataboline teorija iseitu, kad organizmas daznai valgydamas nori issaukt dazniau insulina, kuris yra anabolikas ir taip koreguot kuno bukle .
Matet, ZINTIS jau kremus gamint pradejo tiksliau, dar tik demonstruos, kaip gamint, o veliau pardavines, aisku.
Kaip ir su tais trapuciais
Mastau, pagal anaboline/kataboline teorija iseitu, kad organizmas daznai valgydamas nori issaukt dazniau insulina, kuris yra anabolikas ir taip koreguot kuno bukle .
Matet, ZINTIS jau kremus gamint pradejo tiksliau, dar tik demonstruos, kaip gamint, o veliau pardavines, aisku.
QUOTE(jautiena @ 2016 10 28, 11:44)
As pirma karta gyvenime dariausi toki kraujo tyrima, isskyrus kai buvau nescia, tikrindavo hemoglobina.
kazin, jei kokiam soliariume apsilankyt, turbut ne tas efektas, kas siltam kraste pabut?
QUOTE(Nada... @ 2016 10 31, 12:31)
Nėra ko stebėtis, Rokas yra gabus chemikas, daug išmano ir kremus gamina jau senai
.Gaminamas jau senai, bene nuo 2008.
Wow, as taip pat nuo 2008 metu pradejau gamintis sau naturalius kremus ir naudoti tik naturalius sampunus. Gamintis naturalius kremus nera nieko sunkaus. Visus ingridientus nusiperku aromanaturla.lt
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 01, 23:39)
Wow, as taip pat nuo 2008 metu pradejau gamintis sau naturalius kremus ir naudoti tik naturalius sampunus. Gamintis naturalius kremus nera nieko sunkaus. Visus ingridientus nusiperku aromanaturla.lt
as irgi gaminuos, tikrai labai lengva. Tik sampunu tai nebandziau, koki gaminat, Nidulia?