Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(Adera777 @ 2016 10 14, 12:38)
Aš taip ir supratau, pati taip plaudavau, kol neturėjau tos "pompos", aišku geriau, nei visai neplauti slogos, bet efektas nesulyginamas.
a, tada aišku , bandysiu , ačiū biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 10 14, 07:12)
Bet tą galvos skausmo dieną man fantastiškai padeda aviečių arbata: priskinti stiebų su lapais ar be, pavirti keliolika minučių, toks turi gautis nuoviras baisiai intensyvaus skonio, bjauraus kartaus skonio nuo stiprumo ir tada gerti kokius 3 didelius puodelius per dieną. Nžn tiksliai ko ten turi avietės, bet labai padeda. Taipogi tą dieną maistas labai svarbu. Aš vaisių neriboju, tai ypač šį rudenį kai pajutau artinantis zarazą norėjosi naminių vynuogių ir aviečių, valgiau ir tiesiog jaučiau kaip atsigauna organizmas:) Pieno produktų ne, iš karto blogina. Bet čia gal kiekvienam individualu 4u.gif

man rodos avietes nuo temperaturos skaitosi? geriau jas pirmom dienom.
va siandien kaip tik skauda galva ko tais vel. turiu avieciu stiebu kaip tik, reik uzvirt.
Atsakyti
Labas verysad.gif

nu nieko man negeriau po nosies plovimų...6 savaitė... unsure.gif
Atsakyti
Ojoi. Pas lora buvai?
Atsakyti
Sveikos, man iskilo klausimas. planuoju uzsisakyti probiotiku ir visi kuriuos ziuriu yra su pieno rugstimi. Ar man kaip nevartojanciai pieno produktu tai nepakenks? ar reiktu ieskoti kazko kito? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 10 17, 18:51)
Ojoi. Pas lora buvai?
ne rolleyes.gif bet antibiotikų kursą išgėriau, bet ir ne sinusitas, nes žinau kas tas yr unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2016 10 18, 11:31)
ne  rolleyes.gif  bet antibiotikų kursą išgėriau, bet ir ne sinusitas, nes žinau kas tas yr  unsure.gif

Nemanau, kad reikėtų skubėti gerti tuos antibiotikus, juolab be išsamių tyrimų (jie daugiau žalos pridaro, aišku būna, kad kitos išeities nelieka). Siūlyčiau nueiti pas gydytoją, nes 6 sav. tikrai per ilgas laiko tarpas paprastai slogai. 4u.gif
Atsakyti
EEE, merginos, kaip laikotes??As tai kiaule. pakibau ant ledu ir naminiu oboliu , bet susiemiau I rankas, baigiau esti ledus, o ir obuolia`i sode baigiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 27 spalio 2016 - 00:30
Labas rytas,

aš vis dar su sloga ax.gif nusipirkau gelomirtolio, bet taip jis man nepatinka, fui, bloga nuo jo unsure.gif geriu tik todėl , kad kažkada jis padėjo, jei šį kartą ir jis nepadės teks keliauti pas gyd.

Naminių obuolių šiemet užderėjo tai jais ir nuodemiauju, darbe kokius tris suvalgau ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms/visiems smile.gif mirksiukas.gif
Aš irgi po pora obuolių per dieną sugriaužiu, bet lietuviški, naminiai, nepripurkšti, tai manu nėra blogai smile.gif
Silvaja, labai jau ilgai tavo sloga užsitęsusi, keista unsure.gif Sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera777: 27 spalio 2016 - 08:13
QUOTE(Silvaja @ 2016 10 27, 07:31)
Labas rytas,

aš vis dar su sloga  ax.gif  nusipirkau gelomirtolio, bet taip jis man nepatinka, fui, bloga nuo jo  unsure.gif  geriu tik todėl , kad kažkada jis padėjo, jei šį kartą ir jis nepadės teks keliauti pas gyd.

Naminių obuolių šiemet užderėjo tai jais ir nuodemiauju, darbe kokius tris suvalgau  ax.gif

cinnabsin dar pabandykite
Atsakyti
Labas
kad ledai blogis tai aisku, bet obuolys is savo sodo tai tikrai ne tragedija.
Ne tonom gi valgom. biggrin.gif
Atsakyti