QUOTE(Adera777 @ 2016 10 10, 15:28)
Apie tai irgi mąsčiau, ačiū
Sveik, Jaicy, kuo greičiau, užjaučiu kokia bjauri savijauta
Man labai padeda nosies skalavimas su druskos ir sodos tirpalu, nerealiai atkemša nosį, išplauna visas išskyras, man tai superinis dalykas. Dabar ir vaikai ne po savaitę sloguoja, o 1-3 dienas.
P.S. Nuo sūrio su sviestu arba nuo varškės su grietine irgi yra buvę negerumai, pastebėjau tai pati ant savęs, reikia nepadauginti, nes kitaip nesusitvarko tikriausiai organizmas
Sveik, Jaicy, kuo greičiau, užjaučiu kokia bjauri savijauta
Man labai padeda nosies skalavimas su druskos ir sodos tirpalu, nerealiai atkemša nosį, išplauna visas išskyras, man tai superinis dalykas. Dabar ir vaikai ne po savaitę sloguoja, o 1-3 dienas.
P.S. Nuo sūrio su sviestu arba nuo varškės su grietine irgi yra buvę negerumai, pastebėjau tai pati ant savęs, reikia nepadauginti, nes kitaip nesusitvarko tikriausiai organizmas
dekui uz palinkejimus!
skalauju nosi su druska. padeda bet trumpam.
och, jei as galvojau kad ana naktis buvo kosmariska- tai sis rytas buvo dar baisesnis..
gerkle draske dar nesusiformaves kosulys.. galva skauda ir kokie vaistai nepadeda... atsikelt , susitvarkyt ir pasiimt visu vaistu- tiesiog ner jegu..
visa nakti miegojau ant vieno sono vienoj pozoj nes setbuklingai taip gulint galejau kvepuot! siaip man net sveikai- nakti pastoviai uzgula nosis(po pirmu menesiu paleo man dingo sie negalavimai, bet labai greit grizo. daktarai sako kad mano pertvara kreiva, kad geivine tokia.. nieko nepadarysi. buvo israse vaistu, jei neklystu hormoniniu? kuriu ilgai negalima vartot, bet man nuo ju siaubingai skaudedavo galva. o del pertvaros tvarkymo gydytoja LOR skeptiska- sako pades kuriam laikui, bet po kazkiek metu vel viskas gris. kazi?)
tai va. kvepuoju blogai (viena snerve as nuolat nakti) o cia dar visai nekvepuoju kai sergu...
kaip suprantu visod tos druskos istraukia tas gleives. bet vat kas padetu kad ten atlugtu tas patinimas...
(suzinojau kad mano klasioke mire... taip keista kai tokie jauni zmones mirsta.. neseniai vis pradedu girdet kad mano tevai eina i klasioku laidotuves... bet kai mano klasiokai pradeda palikinet si pasauli...)
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 11, 10:55)
Savo vaikui duodu puse banano, jei suvalgo daugiau, irgi pucia pilvuka.
o vat man bananai- vienintelis vaisius kuri valgau.
galiu ir keleta suvalgyt- nepucia pilvo. net pati stebiuos..
kad tik nebutu taip- kad staigios reakcijos ner, bet kapsi kapsi.. cia kaip su tuo pralaidumo zarnyno..visa gyvenima