Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(Adera777 @ 2016 10 10, 15:28)
Apie tai irgi mąsčiau, ačiū smile.gif

Sveik, Jaicy, kuo greičiau, užjaučiu kokia bjauri savijauta  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Man labai padeda nosies skalavimas su druskos ir sodos tirpalu, nerealiai atkemša nosį, išplauna visas išskyras, man tai superinis dalykas. Dabar ir vaikai ne po savaitę sloguoja, o 1-3 dienas.
P.S. Nuo sūrio su sviestu arba nuo varškės su grietine irgi yra buvę negerumai, pastebėjau tai pati ant savęs, reikia nepadauginti, nes kitaip nesusitvarko tikriausiai organizmas  ax.gif

dekui uz palinkejimus!
skalauju nosi su druska. padeda bet trumpam.

och, jei as galvojau kad ana naktis buvo kosmariska- tai sis rytas buvo dar baisesnis..
gerkle draske dar nesusiformaves kosulys.. galva skauda ir kokie vaistai nepadeda... atsikelt , susitvarkyt ir pasiimt visu vaistu- tiesiog ner jegu..
visa nakti miegojau ant vieno sono vienoj pozoj nes setbuklingai taip gulint galejau kvepuot! siaip man net sveikai- nakti pastoviai uzgula nosis(po pirmu menesiu paleo man dingo sie negalavimai, bet labai greit grizo. daktarai sako kad mano pertvara kreiva, kad geivine tokia.. nieko nepadarysi. buvo israse vaistu, jei neklystu hormoniniu? kuriu ilgai negalima vartot, bet man nuo ju siaubingai skaudedavo galva. o del pertvaros tvarkymo gydytoja LOR skeptiska- sako pades kuriam laikui, bet po kazkiek metu vel viskas gris. kazi?)
tai va. kvepuoju blogai (viena snerve as nuolat nakti) o cia dar visai nekvepuoju kai sergu...
kaip suprantu visod tos druskos istraukia tas gleives. bet vat kas padetu kad ten atlugtu tas patinimas... unsure.gif

(suzinojau kad mano klasioke mire... taip keista kai tokie jauni zmones mirsta.. neseniai vis pradedu girdet kad mano tevai eina i klasioku laidotuves... bet kai mano klasiokai pradeda palikinet si pasauli...) verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 11, 10:55)
Savo vaikui duodu puse banano, jei suvalgo daugiau, irgi pucia pilvuka.

o vat man bananai- vienintelis vaisius kuri valgau.
galiu ir keleta suvalgyt- nepucia pilvo. net pati stebiuos..
kad tik nebutu taip- kad staigios reakcijos ner, bet kapsi kapsi.. cia kaip su tuo pralaidumo zarnyno..visa gyvenima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 11, 10:38)
O tas kartumas atsibudus ryte, ar kitu laiku?

Labiau antroje dienos pusėje, gal į vakarą net labiausiai juntamas tas kartumo skonis ir "deginimo" jausmas.
Atsakyti
Maximoje akcija Amritos raw nerafinuotam apiejui. Puslitrio kaina nepilni 5 eurai.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2016 10 11, 16:46)
...skalauju nosi su druska. padeda bet trumpam...

Tiek rašiau ir viskas išnyko verysad.gif
Pertvara pas mane nosies irgi kreiva, siūlė operuotis - atsisakiau. Ir tikrai nesigailiu. Kaip man gydytojas išaiškino, reikia visokiai būdais neleisti užburkti nosies gleivinei, nes jei ten nebepatenka oras, tada kaupiasi puliai, dar labiau burksta ir užburtas ratas... Man labai padeda pačioje pradžioje nosies skalavimas, turiu iš iherb Nasal wash. Gelomirtolis irgi gerai. Cats claw geriu, jei sloga kimba. Jau gal 10 metų sinusito nebeturiu, ačiū Dievui smile.gif

O dėl klasiokės užjaučiu, labai sukrečia, kaip išeina tokie jauni žmonės. Susimąstai tuomet žmogus, kad per daug nereikšmingais dalykais rūpinamės, juk viskas taip trapu.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2016 10 11, 16:14)
Labiau antroje dienos pusėje, gal į vakarą net labiausiai juntamas tas kartumo skonis ir "deginimo" jausmas.

Jei kartumas jaustusi tik atsibudus, tai didziausia tikimybe, kad tulzis nelaiku issiskiria, o jei i vakara, tai gali rodyti kasos problemas. Gal kokio astraus, ar rugstaus maisto pradejote daugiau valgyti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 12, 10:43)
Jei kartumas jaustusi tik atsibudus, tai didziausia tikimybe, kad tulzis nelaiku issiskiria, o jei i vakara, tai gali rodyti kasos problemas. Gal kokio astraus, ar rugstaus maisto pradejote daugiau valgyti.

Įtariu, kad per daug varškės. Nes vakare, po darbo, dažniausiai norėdavosi lengvo varškė+giretinė arba varškės sūris+sviestas, nes girdėjau, kad baltymai nakčiai gerai, bet įtariu, kad per daug jau. Tai gal ir gali būti. Kad kasai negerai toks baltymų kiekis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2016 10 12, 09:00)
Įtariu, kad per daug varškės. Nes vakare, po darbo, dažniausiai norėdavosi lengvo varškė+giretinė arba varškės sūris+sviestas, nes girdėjau, kad baltymai nakčiai gerai, bet įtariu, kad per daug jau. Tai gal ir gali būti. Kad kasai negerai toks baltymų kiekis  unsure.gif

Mano kasai pieno produktai netinka aplamai ypac kai keiciasi sezonai, t.y., pavasary ir rudeny. Kartus metalo skonis burnoj taip pat gali buti, jei orgsnizmas ieina i ketoze.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 10 11, 22:03)
Maximoje akcija Amritos raw nerafinuotam apiejui. Puslitrio kaina nepilni 5 eurai.

Ačiū, Nidulia, kad pasidalinai, pravers mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2016 10 12, 13:08)
Mano kasai pieno produktai netinka aplamai ypac kai keiciasi sezonai, t.y., pavasary ir rudeny. Kartus metalo skonis burnoj taip pat gali buti, jei orgsnizmas ieina i ketoze.

Dėkoju, visoms atsakiusioms merginoms 4u.gif . Apribojus pieno produktus, t.y. varškę, varškės sūrį, situacija gerėja.
Atsakyti
Sveikutes. Turiu tokį klausimėlį apie kraujo tyrimą: ką būtent darote, ta prasme cholesterolį, vit D, ką dar? Eisiu kitą savaitę kraujo priduot, niekad nesu dariusis, kad žinočiau, ko prašyt.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 10 12, 17:56)
Sveikutes. Turiu tokį klausimėlį apie kraujo tyrimą: ką būtent darote, ta prasme cholesterolį, vit D, ką dar? Eisiu kitą savaitę kraujo priduot, niekad nesu dariusis, kad žinočiau, ko prašyt.

Elektrolitus, kepenu fermentus, skydliaukes hormonus.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 12, 19:03)
Elektrolitus, kepenu fermentus, skydliaukes hormonus.

Dar dariausi inkstu tyrimus - slapalas ir kreatininas (buna inkstu nepakankamumas be jokiu simptomu)
Vit D, natri, kali, magni.
TTH (skydliaukes)
cholesteroli bendra, geraji, blogali, trigliceridus
nu ir kas ten dar priklauso:cukrus, nusedimas, elektrolitai ir t.t.
Atsakyti
Labas rytas,

gal galit smulkiau apie nosies plovimą su druska ir soda , kiek tos sodos dėti, kaip vaikui plaunat nosis, nes taip , kai pati plaunu vaikas tikrai nepadaris
Atsakyti