Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(jaicy @ 2017 12 08, 16:44)
susiduriau su energijos nebuvimu rytais. i vakara isivaziuoju ir normaliai jauciuos. Brt tik atsikelus- siaubingai nera jegu.. ir taip iki pietu mazdaug.. labai sunku dirbt verysad.gif
vit D po biski dideja.. angliavandeniu valgau - is darzoviu ir vaisiu..

QUOTE(Gricė @ 2017 12 09, 17:59)
Sveiki,
pradėjau gerti 5 HTP dėl nuolatinio nuovargio, prislėgtos nuotaikos. Kol kas nejaučiu poveikio (geriu 1 savaitę po 2 kapsules: 1 ryte, 1 vakare). Parsisiunčiau iš iHerb tokį
https://www.iherb.co...eg-Capsules/306
Gal reikia gerti ant tuščio skrandžio? Kaip jūs darote?

Kas cia su jumis, ir sniegas nepadejo? As jau spejau ir pabegioti basa ir nuvalyti teritorija aplink namu, labai pakelia tonusa.

Grice, 5 HTP nuotaika gali pakelti bet del nuovargio nelabai ka pades. Jis mazina irzluma, depresivuma, kaip tik apramina, o isjudina tirozinas.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2017 12 09, 17:59)
Sveiki,
pradėjau gerti 5 HTP dėl nuolatinio nuovargio, prislėgtos nuotaikos. Kol kas nejaučiu poveikio (geriu 1 savaitę po 2 kapsules: 1 ryte, 1 vakare). Parsisiunčiau iš iHerb tokį
https://www.iherb.co...eg-Capsules/306
Gal reikia gerti ant tuščio skrandžio? Kaip jūs darote?

man irgi nei nuotaikai nei energijos neprideda. turiu toki pat.
o vat isgeriau vakare- kai zi nojau kad mazai miegot liko- super suveike- miegas kokybiskas ir gilus, ko jau senai nebeturiu... ir kaip sake - nuo galvos skausmu padeda! tuo isitikinau- du kartus isgeriau jau pradedant skaudet- ir nustojo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 12 gruodžio 2017 - 14:42
merginos, gal jus daugiau zinote apie folio rugsti.
ji yra butina planuojant arna jau bunant nescia.
isgirdau is drauges kad foliorugstis gali ir pakenkti, jei tavo organizmas nepriima kazkokios rusies folio rugsties..
ar kas nors tyretes folio rugsti ? ar yra racijos ji stebeti?
ar visos gerete nestumo metu?

ir yra skirtumas tarp folio rugsties ir foliatu?
mano seimos gydytoja visiskai nekometitinga. liepe man pasigooglinti. o kai paklausiau kokai doze gerti- sako na paieksom.. o visu saltiniu kaip zinoma skirtinga info- kai kas sako pries pusmeti pradeti po 400, kitur raso pakanka ir p ries 3 men.. kitur raso kad 800mg..

siuos dlaykus geriau ismano ginekologe ar kreiptis i endokrinologe visgi?

blink.gif
Papildyta:
dar mane patikino kad neiks PRIES nestuma lietuvoje nedaro jokiu tyrimu..
pas mane is karto klausima- o kam daryti nestumo metu kai jau saukstai bus po pietu? ta pati toksoplazmoze? juk jei teigaiam- jos negydys nestumo metu juk? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 26 sausio 2018 - 10:32
QUOTE(jaicy @ 2018 01 26, 10:34)
merginos, gal jus daugiau zinote  apie folio rugsti.
ji  yra butina planuojant arna jau bunant nescia.
isgirdau is drauges kad foliorugstis gali ir pakenkti, jei tavo organizmas nepriima kazkokios rusies folio rugsties..
ar kas nors tyretes folio rugsti ? ar yra  racijos ji stebeti?
ar visos gerete nestumo metu?

ir yra skirtumas tarp folio rugsties ir foliatu?
mano seimos gydytoja visiskai nekometitinga. liepe man pasigooglinti. o kai paklausiau kokai doze gerti- sako na paieksom.. o visu saltiniu kaip zinoma skirtinga info- kai kas sako pries pusmeti pradeti po 400, kitur raso pakanka ir p ries 3 men.. kitur raso kad 800mg..

siuos dlaykus geriau ismano ginekologe ar kreiptis i endokrinologe visgi?

blink.gif
Papildyta:
dar mane patikino kad neiks PRIES nestuma lietuvoje nedaro jokiu tyrimu..
pas mane is karto klausima- o kam daryti nestumo metu kai jau saukstai bus po pietu? ta pati toksoplazmoze? juk jei teigaiam- jos negydys nestumo metu juk? unsure.gif

jaicy, jokio folio, tik folatus.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2018 02 05, 21:05)
jaicy, jokio folio, tik folatus.

bet folatus galima gauti tik is maisto? unsure.gif
Atsakyti
radau ko reikia, teisingai?

You can supplement with folate if your dietary intake is inadequate. Look for products that contain the Metfolin brand, or list “5-methyltetrahydrofolate” or “5-MTHF” on the label. Avoid products that say “folic acid” on the label. Make sure to check your multivitamin, because most multis contain folic acid and not folate.
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2018 02 12, 11:51)
radau ko reikia, teisingai?

You can supplement with folate if your dietary intake is inadequate. Look for products that contain the Metfolin brand, or list “5-methyltetrahydrofolate” or “5-MTHF” on the label. Avoid products that say “folic acid” on the label. Make sure to check your multivitamin, because most multis contain folic acid and not folate.

Jo. Tiseiog iherbe ivesk i paieska folate.
Atsakyti
as tik noriu pasidziaugti - nusipirkau apyranke ismaniaja, kuri skaiciuoja miega ir deep sleep.
tai maloniai nustebino. siaip su paleo pries 4 metus ziauriai pasitaise miegas (visa gyvenima kentejau nuo nemigos, nekokybisko miego, pabudinejau kelis kartus ir negalejau uzmigti apie 2 val)
tai kai sulyginom su vyro miegu- as miegu kaip kudikelis- kartais ir 4 val deep sleep buna (nors kartais esu jautri ir negaliu uzmigt). 3- 3.5 mano norma.
kai tuo tarpu jis pasizymi greitu uzmigimu, gali bet kur uzmigt, net stovedamas ir nejautriai miegaatrodo - geriausiu atveju pas ji 1.5 deep sleep. (amzius musu vienodas)

kai turi patvirtinima kad viskas tvarkoje- tai tik pasitikejimas tvirteja ir ramiau gyvenasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 04 balandžio 2018 - 15:10
QUOTE(jaicy @ 2018 04 04, 16:09)
as tik noriu pasidziaugti - nusipirkau apyranke ismaniaja, kuri skaiciuoja miega ir deep sleep.
tai maloniai nustebino. siaip su paleo pries 4 metus ziauriai pasitaise miegas (visa gyvenima kentejau nuo nemigos, nekokybisko miego, pabudinejau kelis kartus ir negalejau uzmigti apie 2 val)
tai kai sulyginom su vyro miegu- as miegu kaip kudikelis- kartais ir 4 val deep sleep buna (nors kartais esu jautri ir negaliu uzmigt). 3- 3.5 mano norma.
kai tuo tarpu jis pasizymi greitu uzmigimu, gali bet kur uzmigt, net stovedamas ir nejautriai miegaatrodo - geriausiu atveju pas ji 1.5 deep sleep. (amzius musu vienodas)

kai turi patvirtinima kad viskas tvarkoje- tai tik pasitikejimas tvirteja ir ramiau gyvenasi wub.gif

Liuks.
O gal galima kokią nuorodą kas per apyrankė?
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 04 05, 12:07)
Liuks.
O gal galima kokią nuorodą kas per apyrankė?

https://www.varle.lt...a--5848352.html
Atsakyti
Labutis :-)
Gal galėtu kas patarti kaip pagaminti vaikučiams ,,pakramtuku,, na tipo ką duoti mažyliams vietoj sausainių, trapučių? Skaudu žiūrėti kaip sausainius toks špokiukas kramsnoja, o mamytei alternatyvos pasiūlyti niekaip nerandu :-(

Atsakyti
QUOTE(jolantana @ 2018 04 07, 06:35)
Labutis :-)
Gal galėtu kas patarti kaip pagaminti vaikučiams ,,pakramtuku,, na tipo ką duoti mažyliams  vietoj sausainių, trapučių? Skaudu žiūrėti kaip sausainius toks špokiukas kramsnoja, o mamytei alternatyvos pasiūlyti niekaip nerandu :-(

jeigu suprantate rusisikai

sveikesni krekerai
Papildyta:
o, tuo paciu pamaciau is kokio saltinio receptas, tai visai naudingas puslapis
https://www.thecandidadiet.com/
Atsakyti