QUOTE(asandra @ 2017 05 22, 19:53)
Sveikos, tikiuosi nepyksite , kad ikisu savo trigrasi. Labai domiuosi paleo mityba, visu pirma noreciau aptvarkyti virskinima(pilvo putimas, refliuksas..), antra svorio apmazinti. Noreciau uzduoti gal jums pasirodys "kvaila"klausima (sorry neperskaiciau pakolkas visu temu), ar numetete svorio, jei taip tai kiek?
Sveikos, paskaitinėjau temą, pernai metais laikiausi Paleo principų ir neblogai sekėsi. su saldumynais ir pačios pasidarytais miltais nežaidžiau, valgiau tik rekomenduojamą maistą - kiaušiniai, mėsa, žuvis, daržovės, riešutai, vaisiai. Savęs nevaržiau - t.y. kiek norėdavau tiek ir valgydavau. esu daug kartų įvairiausių dietų laikiusis, man niekas nepadėjo, arba padėjo labai trumpam, grįždavau atgal su kaupu, būdavau alkana, nusiteikusi optimistiškai, bet nelaiminga. o per paleo numečiau (per pusmetį) 18 kg. dabar truputį ataugau (pusmečiui ir atkritau), bet noriu grįžti vėl susitvarkyti iki galo ir čia yra tai, kas man labiausiai tinka, turbūt teks visam likusiam gyvenimui. jaučiausi lengva, energinga, niekad nepūtė pilvo, negraužė rėmuo. tiesa, kartais paberdavo spuogais. nebuvau atsisakiusi nei druskos nei vyno nei kepto maisto. mano meniu buvo maždaug toks - pusryčiams kiaušiniai, pietum mėsa/žuvis/troškinys su daržovėmis, papildomos salotos, vakarienei omletas/vaisiai/žuvis/mėsa/daržovės/salotos. tai va drąsiai siūlau pabandyti ir susitvarkys tiek pilvo problemos tiek svoris. Tik tas laikas be cukraus gan sunkus, pirmos kelios abstinencijos savaitės (aš ir saldumynų jei labai norėdavau, atsilauždavau gabalėlį juodo šokolado, o šiaip datules pirkdavau dėžutėse

)