Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(jaicy @ 2017 04 29, 22:02)

Nidulia, nemiga irgi puikiai tinka GLICINO tabletes - rusiskose vaistinese turi but- arba forte didziules tabletes- man uztenka vienos, arba daug mazuciu- as po 3-4 suciulpiu pries miega.
ale grynas glicinas, vartojau apie menesi, bet ar tai priklausomybe man isivyste ar ka- nu taip super miegojau tuo metu, kad nroejosi dar ir dar- ty buvo tokia ale baime, kad vat jei nepavartosiu- neuzmigsiu. bet kazkaip nugalejau smile.gif bet su aliejuku visgi tikrai geriau/giliau miegu

Glicinas puiki amino rugstis. Ji ne nuo nemigos, bet raminanciai veikia nervu sistema. Padeda atsistatiti simpatikai-parasimpatikai. Prie jos nepriprantama, rekomenduojama net kudikiams, bet kaip ir viskas turi buti su saiku, negalima ''sesti'' ant jo. Streso metu vartojamas savaite-dvi. Visada turiu jo namie. Atsiunciau dideli kieki ir pasidalinau tarp visu seimos nariu.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 30, 10:07)
Glicinas puiki amino rugstis. Ji ne nuo nemigos, bet raminanciai veikia nervu sistema. Padeda atsistatiti simpatikai-parasimpatikai. Prie jos nepriprantama, rekomenduojama net kudikiams, bet kaip ir viskas turi buti su saiku, negalima ''sesti'' ant jo. Streso metu vartojamas savaite-dvi. Visada turiu jo namie. Atsiunciau dideli kieki ir pasidalinau tarp visu seimos nariu.

info lapelyje parasyta vienaip, bet Talalakinas sako kitom dozem ji vartot(pastarasis laisvai siulo po 7 tabletes gerti), man uztenka 1-2..
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 04 30, 21:47)
info lapelyje parasyta vienaip, bet Talalakinas sako kitom dozem ji vartot(pastarasis  laisvai siulo po 7 tabletes gerti), man uztenka 1-2..

Jei esi susipirkusi visus eterinius aliejukus miegui, gal gali man padaryti, pabandymui, to misinuko. As sumokesiu, zinoma, nes juk ne kapeikas tie ea kainuoja:)
Kiek laseliu to misinio lasini nakciai i eterine lempa?
Ir dar toks klausimas. Lyg ir minejai, kad naudoji kazkoki bazini alieju siam misiniui. Bet garinimui nereikia baziniu alieju, tik ea. Jei masazui ar kaukems, tada jau i bazini alieju lasinami eteriniai aliejai mazais kiekiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 gegužės 2017 - 13:09
geras straipsnis... delfi biggrin.gif
Atsakyti
Nada ir kitos merginos, kurios turi simpatini nukrypima, kaip jis jums pasireiskia? Galvoju, gal ligu vel eiti ieskoti unsure.gif man jau gerus metus galva sukasi, taip vos vos bet pastoviai, bet snd sedint kursuose taip susisuko, kad jeigu buciau stovejus turbut nugriuciau... pakvepavau, vandens atsigeriau, lygtais paraejo, bet itampa kaktos srityje yra ir dar su regejimu paskutiniu metu kazkas darosi, rukas uzeina... Cia simpatine nervu sistema taip durniuoja?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 05 03, 14:07)
Jei esi susipirkusi visus eterinius aliejukus miegui, gal gali man padaryti, pabandymui, to  misinuko. As sumokesiu, zinoma, nes juk ne kapeikas tie ea kainuoja:)
Kiek laseliu to misinio lasini nakciai i eterine lempa?
Ir dar toks klausimas. Lyg ir minejai, kad naudoji kazkoki bazini alieju siam  misiniui. Bet garinimui nereikia baziniu alieju, tik ea. Jei masazui ar kaukems, tada jau i bazini alieju lasinami eteriniai aliejai mazais kiekiais.

sorry tik dabar uzmaciau, be problemu!
as pasidarius i buteliuka 5 ml - tai ten po nosim tept ir riesus- tai su baziniu.
o i lepma jo, be nieko lasinu, su vandeniu ir be nieko.
i lempa lasinu po viena lasiuka, be bazinio

kaip tu nori - su baziniu? tada pilnavertis misinukas gaunasi(kiekvieno aliejuko po 3-4 lasiukus).
Papildyta:
as gi buvau pas neuroloe siandien.
tik mane pamacius paklause- ar as nesikudinu?smile.gif) na kaip tycia su laisvais marskiniais buvau smile.gif sakau ne. tada kitas klausimas- ar viska valgote? sakau ne tongue.gif
siaip normali pasirode moteris, tai papasakojau jai kad nevalgau glitimo.
ji paklause kas man rekomendavo ir pasakek ad siaip linksta manyt kad glitimas tikrai prisideda prie migrenos.
nors ta migrena man jau simtas metu nerupi, labiau db kamuoja neuraligija ir itampa..
paklause tik ar mesa valgau?smile.gif tai kai paskaiau kad taip- nusiramino smile.gif

siaip nieko naujo nepasake- mankstos, masazai. nervam raminti israse homoepatiniu su alkoholiu, tai vargu ar pirksiu. man kol kas uztenka zuzniko ir aliejuku.

patvirtino kad viskas nu nervu. ir sutarem kad cia tieisog toks gyvenimas, nes streso as kaip ir nepatiriu (arba jis otks nuolatinis kad as jo nepastebiu)

atkalbejo mane nuo kaklo MRT. sako nereik bereikalo sviest.
bet kita vertus jei ka n ors rastu(o tikrai rastu), ka uzsusipaude ir pan- tai bent irasas butu. ir neklausinetu visi. nes mane jau taip uzkniso visiem kas karta pasakot savo bedas..
+ paminet dar n bedu nesusijusiu...

liepe man nebevaiksciot pas gydytojus siais metais ir nusiramint smile.gif
et...kad tai butu taip paprasta! liko tik du gydytojai ktia sav ir viskas!!!!! yahoo.gif
Atsakyti
jaicy, noreciau be bazinio, meginciau nakciai ilasinti I eteriniu alieju garintuva:) Ot buciau dekinga, jei man sumakaluotum kazkoki kieki:)
Tau pakanka miegamajame 1 lasiuko nakciai? Kokia miegamojo kvadratura? Nes pagal kvadratura nustatomas lasiuku skaicius.
Atsakyti
Sveikos. As nelabai i paleo tema, gal kam reik 10£ nuolaidos kodo kvepalams is The White Company? Galioja iki geguzes 31 d. I Lietuva siuncia.
p.s. laikomes neblogai. Tik mazaja vis isberia. As dar gyva biggrin.gif paskaitineju jus kai laiko turiu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 05 04, 19:19)
jaicy, noreciau  be bazinio, meginciau nakciai ilasinti I eteriniu alieju garintuva:) Ot buciau dekinga, jei man sumakaluotum kazkoki kieki:)
Tau pakanka miegamajame 1 lasiuko nakciai? Kokia miegamojo kvadratura? Nes pagal kvadratura nustatomas lasiuku skaicius.

jo, uztenka zinok, dar buna per stirpiai, maniskis uzuodzia sako uzenka biggrin.gif
o kvadraturos nepasakyciau, bet ne pats maziausias.
pabandysiu suieskot kokio konteinerio-buteliuko, kad nepasimestu ten tie lasiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 05 04, 14:50)

Bet lygiai taip pat ir su paleo mityba unsure.gif
Atsakyti
sunku prisiknist prie subalansuotos mitybos, dazniausiai tai buna tie, kurie nezino, kas paleo is tiesu yra.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 05 07, 10:38)
sunku prisiknist prie subalansuotos mitybos, dazniausiai tai buna tie, kurie nezino, kas paleo is tiesu yra.

Na paleo draudžia grūdus. Tai irgi yra nukrypimas nuo įprastų normų. Kas ten ir rašoma tame straipsnyje. Adresuota ten visoms mityboms, pasirodė. Kaip ir čia nuolat plėtoja tą temą. https://www.facebook.../...e=3 man panašu, ar ne ta pati autorė rašė, gal klystu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 07 gegužės 2017 - 12:59