QUOTE(Nidulia @ 2017 05 03, 14:07)
Jei esi susipirkusi visus eterinius aliejukus miegui, gal gali man padaryti, pabandymui, to misinuko. As sumokesiu, zinoma, nes juk ne kapeikas tie ea kainuoja:)
Kiek laseliu to misinio lasini nakciai i eterine lempa?
Ir dar toks klausimas. Lyg ir minejai, kad naudoji kazkoki bazini alieju siam misiniui. Bet garinimui nereikia baziniu alieju, tik ea. Jei masazui ar kaukems, tada jau i bazini alieju lasinami eteriniai aliejai mazais kiekiais.
sorry tik dabar uzmaciau, be problemu!
as pasidarius i buteliuka 5 ml - tai ten po nosim tept ir riesus- tai su baziniu.
o i lepma jo, be nieko lasinu, su vandeniu ir be nieko.
i lempa lasinu po viena lasiuka, be bazinio
kaip tu nori - su baziniu? tada pilnavertis misinukas gaunasi(kiekvieno aliejuko po 3-4 lasiukus).
Papildyta:
as gi buvau pas neuroloe siandien.
tik mane pamacius paklause- ar as nesikudinu?
) na kaip tycia su laisvais marskiniais buvau
sakau ne. tada kitas klausimas- ar viska valgote? sakau ne
siaip normali pasirode moteris, tai papasakojau jai kad nevalgau glitimo.
ji paklause kas man rekomendavo ir pasakek ad siaip linksta manyt kad glitimas tikrai prisideda prie migrenos.
nors ta migrena man jau simtas metu nerupi, labiau db kamuoja neuraligija ir itampa..
paklause tik ar mesa valgau?
tai kai paskaiau kad taip- nusiramino
siaip nieko naujo nepasake- mankstos, masazai. nervam raminti israse homoepatiniu su alkoholiu, tai vargu ar pirksiu. man kol kas uztenka zuzniko ir aliejuku.
patvirtino kad viskas nu nervu. ir sutarem kad cia tieisog toks gyvenimas, nes streso as kaip ir nepatiriu (arba jis otks nuolatinis kad as jo nepastebiu)
atkalbejo mane nuo kaklo MRT. sako nereik bereikalo sviest.
bet kita vertus jei ka n ors rastu(o tikrai rastu), ka uzsusipaude ir pan- tai bent irasas butu. ir neklausinetu visi. nes mane jau taip uzkniso visiem kas karta pasakot savo bedas..
+ paminet dar n bedu nesusijusiu...
liepe man nebevaiksciot pas gydytojus siais metais ir nusiramint
et...kad tai butu taip paprasta! liko tik du gydytojai ktia sav ir viskas!!!!!