QUOTE(falso @ 2017 04 27, 17:15)
o ta zole kokiu pavidalu vartoti? Paziurejau yra lasiuku pirkti ir arbatos, lasiukai gal geriau?Del salcio tai idomu, galvojau, kad tikrai su mano nukrypimais netinka, nes jau vien pagalvojus apie salta dusa stresas as net atostogu metu nelendu i jura...
o, nesu maciuas lasiuku!
as arbata uzsiplpikau ir geriu
as ir nepernesu salcio.. visiskai
QUOTE(falso @ 2017 04 27, 18:15)
o ta zole kokiu pavidalu vartoti? Paziurejau yra lasiuku pirkti ir arbatos, lasiukai gal geriau?Del salcio tai idomu, galvojau, kad tikrai su mano nukrypimais netinka, nes jau vien pagalvojus apie salta dusa stresas as net atostogu metu nelendu i jura...
O kur lasiukus pirkt matet ?
Jaicy, o jusiskis misinukas turi konkretu pavadinima, ar pati gaminat ? O zoles turguj kalvariju yra
Jei kas dar neklause paskaitu apie skydliaukes darba, kaip veikia, kodel neveikia, ko jai truksta, kodel prie autoimuninio negalima jodo preparatu. Nuo 6 dales http://mductor.weebl...8410771085.html
QUOTE(Nada... @ 2017 04 27, 21:25)
Jaicy, o jusiskis misinukas turi konkretu pavadinima, ar pati gaminat ? O zoles turguj kalvariju yra
As miegui, palasinu ant spec pagalveles, kuri guli salia lovos, levandu eterinio aliejaus. Rasoma, kad jis geriausiai veikia miegeli:) Man labai patinka levandu kvapas miegamajame.
QUOTE(Nada... @ 2017 04 27, 22:25)
as Vokietijoj gyvenu, tai vaistinej yra, amazonas turi, i Lietuva siuncia https://www.amazon.d.....illiliter, N1
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 27, 21:15)
As miegui, palasinu ant spec pagalveles, kuri guli salia lovos, levandu eterinio aliejaus. Rasoma, kad jis geriausiai veikia miegeli:) Man labai patinka levandu kvapas miegamajame.
Man irgi labai patinka ir dar purskiama padariau, perskiesta su vandenuku.
As likopeus europeus pirkau cia http://www.sirdazole.lt/produktai/, bet dabar sarase nerandu, gal jau neturi, bet radau 12.nr Akisveiciu zole, anksciau nebuvo. Ji minima tarp tu zoleliu, kurios veiksmingiausiai gerina kraujo pritekejima i galva.
QUOTE(Nada... @ 2017 04 27, 21:25)
jis vadinasi nuo nerimo ir nemigos. gaminom ji kvapu namu paskaiteleje, is ten ir suszinojau. o dabar gaminu pati.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 27, 22:15)
man deje jis neveike.. kaip ir melisu . paskaitoj sake kad jie labiau raminantis, o ne miegui kaip kiti galvoja.
bet kuri p asiule minsinuka- tai ne vienas pavadinimas nera zinomas. bet ten tikrai bomba- ka kankina nemiga (nors us paleo manes ji kai p ir nekankina..)
skambinau vakar rezultatu skydliaukes.. ka jus manot ar kas nors atsileiepe? skambinau 11 kartu per 2 val(gyd diirba tik 2 val i diena)... nekelia ir tiek.....
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2017 04 28, 07:53)
Man irgi labai patinka ir dar purskiama padariau, perskiesta su vandenuku.
As likopeus europeus pirkau cia http://www.sirdazole.lt/produktai/, bet dabar sarase nerandu, gal jau neturi, bet radau 12.nr Akisveiciu zole, anksciau nebuvo. Ji minima tarp tu zoleliu, kurios veiksmingiausiai gerina kraujo pritekejima i galva.
o, kaip tik man ir mano galvai.
beje, LOR man nustate kad mano zvimbimas ir uzesys ausyse yra tikriausiai kreivo stuburo pasekme... nors gal ir gerai, nes as jau buvau isigandus ir prisigalvojus baisesniu ligu..
QUOTE(jaicy @ 2017 04 28, 11:25)
jis vadinasi nuo nerimo ir nemigos. gaminom ji kvapu namu paskaiteleje, is ten ir suszinojau. o dabar gaminu pati.
Papildyta:
man deje jis neveike.. kaip ir melisu . paskaitoj sake kad jie labiau raminantis, o ne miegui kaip kiti galvoja.
bet kuri p asiule minsinuka- tai ne vienas pavadinimas nera zinomas. bet ten tikrai bomba- ka kankina nemiga (nors us paleo manes ji kai p ir nekankina..)
skambinau vakar rezultatu skydliaukes.. ka jus manot ar kas nors atsileiepe? skambinau 11 kartu per 2 val(gyd diirba tik 2 val i diena)... nekelia ir tiek.....
Papildyta:
beje, LOR man nustate kad mano zvimbimas ir uzesys ausyse yra tikriausiai kreivo stuburo pasekme... nors gal ir gerai, nes as jau buvau isigandus ir prisigalvojus baisesniu ligu..
Papildyta:
Papildyta:
man uzimas ir cypimas galvoje buvo nuo streso, ir dabar jei pavargstu ar susinervinu tai uzia...
QUOTE(jaicy @ 2017 04 27, 16:50)
ta zole yra isigelbejimas! as po augintinio mirties tik ja ir gelbedavausi..
dabar apie 3 men ziauriai jautri esu, net nuvykau skydliaukes hormonus isitirt.. nes sakes - pastovi itampa..
kaip tik baigesi ja, vaistineje nebeturejo.
dar yra super dalykas isbandytas- et.aliejukas.Akimirksniu uzmiegu, uzstatau valandai - dviem aromapelpa pries nakti ir pabundu isimiegojus pries zadintuva. gyvenime taip nebuvo! vodury dienos pasitepu po nosim - net kolega riaugejantis maziau pradejo biesinti!
idedu
recepta
dabar apie 3 men ziauriai jautri esu, net nuvykau skydliaukes hormonus isitirt.. nes sakes - pastovi itampa..
kaip tik baigesi ja, vaistineje nebeturejo.
dar yra super dalykas isbandytas- et.aliejukas.Akimirksniu uzmiegu, uzstatau valandai - dviem aromapelpa pries nakti ir pabundu isimiegojus pries zadintuva. gyvenime taip nebuvo! vodury dienos pasitepu po nosim - net kolega riaugejantis maziau pradejo biesinti!
idedu
recepta
O tu pirkai jau paruosta misini, ar pirkaisi visus aliejukus atskirai ir pati maisei? Kur pirkai, jei is karto misini pirkai? Man reikia miegui.
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 28, 20:38)
O tu pirkai jau paruosta misini, ar pirkaisi visus aliejukus atskirai ir pati maisei? Kur pirkai, jei is karto misini pirkai? Man reikia miegui.
noreciau ir as tokio aliejuko, bet kad visus indigridientus susipirkt, tai kokia kaina gautusi? 50-60 euru?
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 28, 19:38)
ne, atskirai supirkau viska. gavosi apie 30 eur... bet jau ir su draugem pasidalinau.
neparduoda jie misinuko.
bet siuo metu vyksta tie kursai, tik nezinau kada butent bus ta pamoka apie nerima/nemiga. ten jau daro juos ir ka pagamini- nusiperki uz 7eur. ( na ir pati pamokas kazkiek kainuoja)
jei domina galima suzinoti is kvapu namu.
Papildyta:
QUOTE(Nada... @ 2017 04 28, 22:30)
noreciau ir as tokio aliejuko, bet kad visus indigridientus susipirkt, tai kokia kaina gautusi? 50-60 euru?
jo, kaina nemaza... apie 30 eur ir tai su 15% nuolaida, BE bazinio aliejaus.. vienas 2ml buteliukas buvo ziauriai brangus
Nidulia, nemiga irgi puikiai tinka GLICINO tabletes - rusiskose vaistinese turi but- arba forte didziules tabletes- man uztenka vienos, arba daug mazuciu- as po 3-4 suciulpiu pries miega.
ale grynas glicinas, vartojau apie menesi, bet ar tai priklausomybe man isivyste ar ka- nu taip super miegojau tuo metu, kad nroejosi dar ir dar- ty buvo tokia ale baime, kad vat jei nepavartosiu- neuzmigsiu. bet kazkaip nugalejau bet su aliejuku visgi tikrai geriau/giliau miegu
Papildyta:
QUOTE(falso @ 2017 04 28, 16:51)
man uzimas ir cypimas galvoje buvo nuo streso, ir dabar jei pavargstu ar susinervinu tai uzia...
o man visada... jau virs 10 m... mano teciui tas pats.