Sveikos, kaip sustabdyti svorio kritimą???? Vyras ant paleo 4 mėn. numetė 12 kg, kaip jau ir pakanka, o tai kūdas liks....pieno produktų negali, nes psoriazė.
Turetu susinormalizuoti. Ir man per daug buvo nukrite, bet, kai pradejau sportuoti, uzsiauginau 7/8 kg, tai dabar jau pora metu stovi vietoje normalus svoris.
O kaip vyrui su psoriaze reikalai? Bent kiek apsitvarke?
QUOTE(jaicy @ 2016 10 09, 20:29)
na susirgau ir as - siais metais antra karta- pirma- sausio pabaigoje.
ir jau tikrai tikrai galiu pasakyti kad man alergija arbatmedziui. jau ana karta man maniskis sake pristabdyt akrlius su juo, bet cia gi mano vaistas nr 1! ir ka- kvepavau su juo, ir skalavau ir taip sudirginau savo gleivine kad labai ilgai turejau su ja problemu.
dabar tas pats- gerkles neskauda bet ei purkst juros vandeni nei skalauti, juolabiau kvepuoti garais su juo- negaliu, baisiai grauzia, iki galvos skausmo ir asaru.
pristabdziau si reikala. tiesa i aromastone lempa ilasinau jo ir gam ilgai buvo ijungta.. nzn ar tai isprovakavo ar siaip, kad liga tik isibegeja, bet vis nakti kankinausi su galvos skausmu.. bet nesugebejau atsikelti isgerti vaistu, tai tik ryte kai jau negalejau prakvpeuoti..
durniausia tai kad negaliu naudoti jokiu atkemsanciu lasu nosiai- man alergija.
laukiu rytojaus kaip isganymo- turetu ateiti Pau darko tabletes ir ekstrakto is iHerbo. bus man pagrindinis vaistas. o kol kas vyrui liepiau akupuoti vaistine- pastiles, purskalai, gelomertolis
+ baisiai pykina ko tais jau antra diena... est visai nesinoti.
arbatas geriu kibirais, nuo ju irgi pykina...
ir jau tikrai tikrai galiu pasakyti kad man alergija arbatmedziui. jau ana karta man maniskis sake pristabdyt akrlius su juo, bet cia gi mano vaistas nr 1! ir ka- kvepavau su juo, ir skalavau ir taip sudirginau savo gleivine kad labai ilgai turejau su ja problemu.
dabar tas pats- gerkles neskauda bet ei purkst juros vandeni nei skalauti, juolabiau kvepuoti garais su juo- negaliu, baisiai grauzia, iki galvos skausmo ir asaru.
pristabdziau si reikala. tiesa i aromastone lempa ilasinau jo ir gam ilgai buvo ijungta.. nzn ar tai isprovakavo ar siaip, kad liga tik isibegeja, bet vis nakti kankinausi su galvos skausmu.. bet nesugebejau atsikelti isgerti vaistu, tai tik ryte kai jau negalejau prakvpeuoti..
durniausia tai kad negaliu naudoti jokiu atkemsanciu lasu nosiai- man alergija.
laukiu rytojaus kaip isganymo- turetu ateiti Pau darko tabletes ir ekstrakto is iHerbo. bus man pagrindinis vaistas. o kol kas vyrui liepiau akupuoti vaistine- pastiles, purskalai, gelomertolis
+ baisiai pykina ko tais jau antra diena... est visai nesinoti.
arbatas geriu kibirais, nuo ju irgi pykina...
O neskaitai Roko patarimu, rodos,kaip tik tau http://www.zintis.lt...s-skauda-gerkle
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 10, 11:40)
O neskaitai Roko patarimu, rodos,kaip tik tau http://www.zintis.lt...s-skauda-gerkle
as sita buda ant vaiko bandziau- ne velnio nepadejo
QUOTE(Nada... @ 2016 10 10, 11:05)
as sita buda ant vaiko bandziau- ne velnio nepadejo
O maniskiui labai padedavo, kai buvo mazesnis, kai tik puldavo sloga, susidorodavom per viena-dvi dienas, nera ilgiau sirges. O dabar jau nelabai pavyksta, nes pietus valgo ne namuose, krakmolo jau daugiau, o kur dar asmeniniai pageidavimai prasidejo...
Merginos, patarkite, apie ką galėtų įspėti kartukas burnoje, lyg deginimas kažkoks, gal baltymų per daug. O gal kam yra taip buvę?
QUOTE(Puk @ 2016 10 09, 21:59)
Sveikos, kaip sustabdyti svorio kritimą???? Vyras ant paleo 4 mėn. numetė 12 kg, kaip jau ir pakanka, o tai kūdas liks....pieno produktų negali, nes psoriazė.
hm.. man po menesio nustojo kristi.
o vaisius valgo?
gal riebalu daugiau?
QUOTE(jaicy @ 2016 10 10, 14:26)
Vaisių nevalgo, vidurius pučia nuo jų.
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2016 10 10, 13:44)
Merginos, patarkite, apie ką galėtų įspėti kartukas burnoje, lyg deginimas kažkoks, gal baltymų per daug. O gal kam yra taip buvę?
Ar kartais ne tulžis priduoda kartumą? Man buvo blogai nuo per didelio kiekio gyvulinių riebalų, skaudėjo tulžies pūslės pusėje, atsirado tamsių dėmių ant rankų. Sumažinau taukų, palikau tik kokosų aliejų, viskas susitvarkė, net dėmės nuo rankų pranyko
QUOTE(ivetacom @ 2016 10 10, 10:40)
ech... kad jei tik gerkles skausmas butu..
man skauda viska- galva, nosies gleivine panrinkusi taip kad net juros vanduo neprateka o atgal bega. beje gerkles nebeskauda. nustojau kankintis su arbatmedziu ir pagerejo- nebeerzina ir gleivines kai purskiu druskos vandeniu.
biski nesutinku su tuo straipnsiu, ty man angliu metas yra labiau vasara- ne ruduo. uogas ir vaisius edu tik vasara, bet vasara nesergu.
gerai prisiminus- ta diena pries liga buvau mazoje patalpoje su dviem serganciaisi(zinot tuos kurie serga ir eina i darba kitu apkrest).
ir su tiek metu paleo as jau atskiriu kur ale persalimas, kai paskauda gerkle 2 d ir tiek, o kur bacila su visu komplektu...
mano pagablininkas kol kas- gelomertolis- puikiai atkemsa nosi - sianakt miegojau puikiai pagaliau
Papildyta:
QUOTE(Adera777 @ 2016 10 10, 12:44)
man tap budavo kas karta pavalgius varskies surio..
QUOTE(Puk @ 2016 10 10, 14:35)
Vaisių nevalgo, vidurius pučia nuo jų.
Papildyta:
Ar kartais ne tulžis priduoda kartumą? Man buvo blogai nuo per didelio kiekio gyvulinių riebalų, skaudėjo tulžies pūslės pusėje, atsirado tamsių dėmių ant rankų. Sumažinau taukų, palikau tik kokosų aliejų, viskas susitvarkė, net dėmės nuo rankų pranyko
Papildyta:
bent jau pagal zinti, tai kokosu aliejau ir kitu sociuju riebalu negalima su autoimuninem ligom, ar jus neturit tos ligos, tik vyras?
nors Talalakinas sako, kad galima, net butina. Va ir suprask, zmogau
QUOTE(Puk @ 2016 10 10, 14:35)
Apie tai irgi mąsčiau, ačiū
QUOTE(jaicy @ 2016 10 10, 14:39)
ech... kad jei tik gerkles skausmas butu..
Sveik, Jaicy, kuo greičiau, užjaučiu kokia bjauri savijauta
Man labai padeda nosies skalavimas su druskos ir sodos tirpalu, nerealiai atkemša nosį, išplauna visas išskyras, man tai superinis dalykas. Dabar ir vaikai ne po savaitę sloguoja, o 1-3 dienas.
P.S. Nuo sūrio su sviestu arba nuo varškės su grietine irgi yra buvę negerumai, pastebėjau tai pati ant savęs, reikia nepadauginti, nes kitaip nesusitvarko tikriausiai organizmas
QUOTE(Nada... @ 2016 10 10, 15:35)
bent jau pagal zinti, tai kokosu aliejau ir kitu sociuju riebalu negalima su autoimuninem ligom, ar jus neturit tos ligos, tik vyras?
Vyras turi psoriazę, aš neturiu autoimuninės jokios. Na kiek domėjausi, tai būtina, nes kažkaip ten tas ląstelių membranas sotieji riebalai padaro nepralaidžias, o pas autoimunininkus jos pralaidžios.
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2016 10 10, 11:06)
Apsitvarkė normaliai, visai nuslopusi. Bet pasitaiko nuklydimų, tai kokio kefyro lašą,ar grietinės, ar kur vištienos ir jau rausta nauji židinukai. Bet kai jau žinai kas kenkia, tai galima kontroliuoti