Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(Nidulia @ 2017 04 14, 16:37)
30g angliu surinkti is darzoviu - nera lengva. Jei atsisakete, sukru, miltiniu, drudiniu ir kruopiniu, vaisiu. tai vargu ar daugiau 30g. suvalgote per diena tu angliu.
<...>
papriestarausiu, labai lengva tiek surinkt, kaip tik atvirksciai - kur kas sunkiau neperzengt tos ribos, daug darzoviu atkrenta, nes yra pernelyg anglingos, nors taip neatrodo, pvz morkos, svogunai, netgi ir tos sparagines pupeles man daznai nepatenka i meniu, nes per daug angliu jose.
pvz, cia suvalgiau 2 didelius pomidorus, po 140gr, dar susigundziau varskes indeliu ir 30g+ smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 14 balandžio 2017 - 21:33
QUOTE(jautiena @ 2017 04 14, 23:32)
papriestarausiu, labai lengva tiek surinkt, kaip tik atvirksciai - kur kas sunkiau neperzengt tos ribos, daug darzoviu atkrenta, nes yra pernelyg anglingos, nors taip neatrodo, pvz morkos, svogunai, netgi ir tos sparagines pupeles man daznai nepatenka i meniu, nes per daug angliu jose.
pvz, cia suvalgiau 2 didelius pomidorus, po 140gr, dar susigundziau varskes indeliu ir 30g+  smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Mano atvejis toks kad ir 100 galiu surinkti tik iš daržovių aš nejaučiu sotumo jausmo valgai riebiai ar ne aš visada alkana....dėl kalorijų pertekliaus ir nekrenta svoris nors ir angliš surinkdavau 20 gr. Ačiū už patarimus visoms juk reikia rasti sau tą būdą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 04 14, 21:32)
papriestarausiu, labai lengva tiek surinkt

Būtent. Nidulia, prieštarauji vis pati sau - tai kad kilą daržovių nesunku surinkt, tai kad iš to kilo anglių tiek nebus. Bus, bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2017 04 15, 11:25)
Mano atvejis toks kad ir 100 galiu surinkti tik iš daržovių aš nejaučiu sotumo jausmo valgai riebiai ar ne aš visada alkana....dėl kalorijų pertekliaus ir nekrenta svoris nors ir angliš surinkdavau 20 gr. Ačiū už patarimus visoms juk reikia rasti sau tą būdą smile.gif

kiek kcal per dieną suvalgai? koks bra santykis gaunas?
Atsakyti
Nidulia, o kokiu budu man sumazint ta elektrolitu pertekliu. Net guglinau kas tas yr, bet nieko neissiaiskinau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 15 balandžio 2017 - 18:26
QUOTE(sapniukass @ 2017 04 15, 19:25)
Nidulia, o kokiu budu man sumazint ta elektrolitu pertekliu. Net guglinau kas tas yr, bet nieko neissiaiskinau ax.gif

Daugiau augalinių riebalų, bet jei pH indeksas mažiau nei 7, jie turi būt ne kokoso
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2017 04 15, 16:45)
Būtent. Nidulia, prieštarauji vis pati sau - tai kad kilą daržovių nesunku surinkt, tai kad iš to kilo anglių tiek nebus. Bus, bus smile.gif
Papildyta:

Gal ne taip issiriskiau. Norejau pasakyti, kad tik is darzoviu, neimanoma surinkti angliu pertekliaus. Kadangi man reikia saugoti savo esama svori, tai man jau reikia ne 30g, 50g. ir dagiau. Kiek skaiciau, tai norint nemesti svorio, reikia vos ne 100g. angliu suvalgyti. O tiek isgauti is darzoviu, tikrai nera lengva.
Soriukas, kad sunervinau savo pasisakymu.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2017 04 15, 17:45)
Papildyta:

1800-1900 kcal BRA 58/37/5 čia procentais.
Atsakyti
Muka: nesumaisei vietom baltymu su riebalais, nes 58% baltymu, tai cia ne keto ir net ne lowcarb, o nesamone kazkokia.

As i 1500-1600kcal taikausi su BRA 27/60/13%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 18 balandžio 2017 - 11:21
QUOTE(jautiena @ 2017 04 18, 13:11)
As i 1500-1600kcal  taikausi su BRA 27/60/13%

o svoris krenta?
Atsakyti
lyg ir taip, o gal ir ne biggrin.gif man nelabai yra ka mesti, koki 1kg. 164cm, 58.6kg siandien. dar tik antra savaite, per anksti daryti isvadas. as valgau vos -200kcal, negu priklausytu, tai greitai nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 04 18, 13:15)
lyg ir taip, o gal ir ne biggrin.gif man nelabai yra ka mesti, koki 1kg. 164cm, 58.6kg siandien. dar tik antra savaite, per anksti daryti isvadas. as valgau vos -200kcal, negu priklausytu, tai greitai nieko nebus.

reziume tada man reikia 1300 kcal kaip Jusdy ir rašė....BRA taip pat pasidelioti baltymų sąskaitą riebalus uždidinti....ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 17, 22:51)
Soriukas, kad sunervinau savo pasisakymu.

Ne ne, nesunervinai, tik kaip skaiciuojanti zinau, kad anglys galki greit susirinkt, priklausomai nuo darzoviu ir pieno prod vartojimo smile.gif
Atsakyti