Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

i actu tema- kai dazome kiausinius su burokeliais ar kopustais melynais- reik ipilti vinegar. tai cia paprasto acto?
Atsakyti
taip, paprasto acto.
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 07, 20:58)
jaicy, su tom darzovem, maziau ziurek rekomendacijas. As suvalgau 2 pakuotes saldytu darzoviu: salia mesos)
kokio dydzio pas jus pakuotes, pas mus po 900-1000g, dvi is karto suvaryt nelabai eitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 04 08, 23:49)
taip, paprasto acto.
kokio dydzio pas jus pakuotes, pas mus po 900-1000g, dvi is karto suvaryt nelabai eitu biggrin.gif

Po 400 standartas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 04 09, 00:49)
taip, paprasto acto.

400gramu
Atsakyti
cheche kokie vaikiski pakiukai. tada toki po viena per valgyma - norma.

isbandineju keto dieta, trecia diena, angliu iki 30g. carb flu truko pusdieni biggrin.gif
Atsakyti
merginos, priminkite, kuria snerve reik uzspaust, norint uzmigt?
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 04 12, 11:50)
merginos, priminkite, kuria snerve  reik uzspaust, norint uzmigt?

bemanau, kad uzspaudus snerve, ateis miegas. Tiesiog, jei laisviau kvepuoja kairioji, reiskia pasileidusi ramybes busena, o jei laisviau kvepuoja desinioji - energija. Na pamegink uzkimsti desiniaja, bet nemanau, kad sitaip priversi laisviau kvepuoti kairiaja ir dirbtinai paleisi ramybes busena:)

Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2017 04 10, 23:12)
cheche kokie vaikiski pakiukai. tada toki po viena per valgyma - norma.

isbandineju keto dieta, trecia diena, angliu iki 30g. carb flu truko pusdieni biggrin.gif

o kodel nusprendei imtis keto?
Atsakyti
is idomumo, noriu isbandyt savo kailiu. seku ketogenininku fb grupe - rezultatai stulbinantys. as darau ciklini keto, kur kas 5-7d ar dar ilgesniais intervalais yra 1-2d valgoma daug angliu. pirmas angliadienis rytoj, pagal rekomendacijas reiktu suvartot 300gr angliu - padeliojau cronometer is to ka as valgau cukringo be sansu tiek surint, datuliu juk nekisu viso maiso. normaliom keto dienom <30g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 12 balandžio 2017 - 16:52
O ka reiskia, stulbinantys rezultatai? Kame? Svorio metime? Kuno formavime sportuojant ar dar kame. Paaiskink, gal ir man reikia:)
O is ko tuos 300g angliu susigraibyti? Is vaisiu? Ar ten eina i trasa makaronai, ryziai, grikiai?
Kadangi as tu gudrybiu nezinau, tai man, kol kas, logiskiausia persijungti ant angliu vasara, kai pas mus atsiranda uogu, vaisiu. Bet pas tave gal kokie kiti tikslai, juk vel sportuoti pradejai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 12 balandžio 2017 - 17:32
QUOTE(jautiena @ 2017 04 12, 16:50)
is idomumo,

Idomu ir man, lauksiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 12, 13:01)
bemanau, kad uzspaudus snerve, ateis miegas. Tiesiog, jei laisviau kvepuoja  kairioji, reiskia pasileidusi ramybes busena, o jei laisviau kvepuoja desinioji - energija. Na pamegink uzkimsti desiniaja, bet nemanau, kad sitaip priversi laisviau kvepuoti kairiaja ir dirbtinai paleisi ramybes busena:)

as dabar ne sau, bet as pacioj pradzioj taip ir uzmigdavau- pakvepuoji biski ir luzti. man suveikdavo!
dekui!

snd kvapu namuose -15%. pripirkau aliejuku , darysiu savo misinuka nuo nerimo.. o tai ziauriai veikia mane jis.. matyt klaida esu padarius- sukisus visus gydytojus pavasariui.. unsure.gif
su nuolaida, bet vis tiek karve sumokejau.. unsure.gif bet reik man nerviukus sutvarkyt..
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 12, 17:30)
Paaiskink, gal ir man reikia:)

tu gi keto buvai, nepaslinkai tada visai unsure.gif
Atsakyti