Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

jaicy, musu daktarai kaip tik labai " geri " - visada pasiruose israsyt kruva tepalu, antibiotiku . As irgi dedervine turejau siemet, ji tikrai isnyks negydoma. nors irgi gavau sarasa tepalu su hormonais, nepirkau ju, aisku smile.gif
Atsakyti

Tai čia ne iškrovos diena, suprantu buvo, čia normali paprasta diena, ar ne?
Na, man asmeniškai (neskaitant, kad per mažai) tai užkliūva, kad nėra žalių daržovių ir vaisių. Žinau, jūs vaisių nevalgot arba valgot mažai, bet daržovės? Man žalias maistas labai svarbus, jo sumažinus mane užpuola visokios ligos.

o kas cia tokio?
na as negaleciau gabaliuka suvalgyt- as suesciau visa ta mocarella smile.gif
bet siaip manau geriau jau viena karta i diena pavalgyt- nei daug ir neteisingai.
as kartais pasidarau tokia sikrovos dienas, bet netycia...
[/quote]
Atsakyti
nezinau, ka jus cia isikalbeje, bet nera jokiu medicininiu irodymu, kad ketogenine dieta butu kenksminga, net laikantis jos ilgesni laikotarpi.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 03 31, 11:57)
jaicy, musu daktarai kaip tik labai " geri " - visada pasiruose israsyt kruva tepalu, antibiotiku . As irgi dedervine turejau siemet, ji tikrai isnyks negydoma. nors irgi gavau sarasa tepalu su hormonais, nepirkau ju, aisku  smile.gif

na man antibiotiku neskire.
o tas demeles jau turiu virs metu.. tad.. arba cia ne ji, arba ji isnyksta ne pas visus. man liepe viska viska isplaut ir islygint. keisti maikutes kasdien, kuo dazniau patalyne...
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2017 03 31, 12:05)
Tai čia ne iškrovos diena, suprantu buvo, čia normali paprasta diena, ar ne?
Na, man asmeniškai (neskaitant, kad per mažai) tai užkliūva, kad nėra žalių daržovių ir vaisių. Žinau, jūs vaisių nevalgot arba valgot mažai, bet daržovės? Man žalias maistas labai svarbus, jo sumažinus mane užpuola visokios ligos.

o kokius vaisius pati valgot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 31 kovo 2017 - 11:48
Šiuo metų laiku (rudenį, žiemą, pavasarį): obuolius (stengiuosi tuos, kur žinau iš kur, LT, pažįstamų), šaldytas uogas savo, bananus, nuo apelsinų mane beria, kaip ir nuo visokių egzotinių vaisių, tai jų tik atsitiktinai, retsykiais.
Bet man rodos, beria nuo chemijos, kur į juos pridėta, nes kai buvau Kipre ir Maroke, valgiau apelsinus ir nieko panašaus nebuvo.

QUOTE(jaicy @ 2017 03 31, 11:53)
na man antibiotiku neskire.
o tas demeles jau turiu virs metu.. tad.. arba cia ne ji, arba ji isnyksta ne pas visus. man liepe viska viska isplaut ir islygint. keisti maikutes kasdien, kuo dazniau patalyne...
Papildyta:
o kokius vaisius pati valgot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristi_na: 31 kovo 2017 - 12:43
QUOTE(Kristi_na @ 2017 03 31, 13:43)
Šiuo metų laiku (rudenį, žiemą, pavasarį): obuolius (stengiuosi tuos, kur žinau iš kur, LT, pažįstamų), šaldytas uogas savo, bananus, nuo apelsinų mane beria, kaip ir nuo visokių egzotinių vaisių, tai jų tik atsitiktinai, retsykiais.
Bet man rodos, beria nuo chemijos, kur į juos pridėta, nes kai buvau Kipre ir Maroke, valgiau apelsinus ir nieko panašaus nebuvo.

a. nu bananus ir uogas saldytas as ir valgau..
Atsakyti
[quote=Kristi_na,2017 03 31, 11:19]
Izolda, kažkaip nepabaigiau komentaro. Nemanau, kad tokia jūsų mityba yra labai gera, jei taip kasdien valgyčiau, tai po savaitės mane ištiktų šviežių daržovių, salotų ir vaisių badas. Įvairių medžiagų santykių aš neskaičiuoju, bet kažin čia viskas tvarkoje.
Ryte suvalgiau Mocarelos gabaliuką, o vėlyvi pietūs buvo vištienos širdelės su daug troškintų daržovių. Ir viskas.
[/quote]
[/quote]

Mocarelos gabaliukas, tai turiu omeny visa ta sureli smile.gif
Ta diena tiesiog daug ir nesinorejo, nes is vakaro buvau prisikirtus ir is nusivylimo savimi nutariau nuo kitos dienos susiimti 4u.gif
Atsakyti
Adera valgyk daugiau daržovių- iki kilogramo per parą, jei maitiniesi tris kartus. Kalis pas tave tipo mažas, bet koks tas dydis? Viduriukas yra 3,8
.
Sapniuk- daugiau augalinių riebalų, bet jei pH indeksas mažiau nei 7, jie turi būt ne kokoso. Alyvuogiu, migdolu, lazdyvu riesutu, makadamiju...
Pas vieną elektrolitų trūkumas, pas kitą- perteklius. Va, mergos. kokios isvados.
Atsakyti
mano ligu paieskos tesiasi... buvau pas LOR, tam kad padarytu audiograma ir.....pasakytu kad man neurito NERA! (kuri diognazavo pries daug daug metu).... o kas yra- nezino. klausa nepablogejus, normos ribose, liepe eit pas neurologe, darytis galvos MRT.....
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 04 03, 00:05)
Adera valgyk  daugiau daržovių- iki kilogramo per parą, jei maitiniesi tris kartus. Kalis pas tave tipo mažas, bet koks tas dydis? Viduriukas yra 3,8

Nidulia, ar įmanoma vienam žmogui per dieną suvalgyti apie kg daržovių? Man reikėtų pasitempti ax.gif Kažkaip pritrūkstu įvairovės, nes dar tik daržovių pradžia. Valgau brokolį ar kalafiorą apvirtą + salotos (morkos su trupučiu česnako+grietinė, alyvuogių aliejus+citrinos sultys) arba salotos (aisbergo salotos+morkos+pomidoras+cukinija).
Pasidalinkite, merginos, kokias daržoves, salotas valgote, gal kažkokių paprastų, bet patikusių idėjų turite.
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2017 04 05, 08:39)
Nidulia, ar įmanoma vienam žmogui per dieną suvalgyti apie kg daržovių? Man reikėtų pasitempti  ax.gif  Kažkaip pritrūkstu įvairovės, nes dar tik daržovių pradžia. Valgau brokolį ar kalafiorą apvirtą + salotos (morkos su trupučiu česnako+grietinė, alyvuogių aliejus+citrinos sultys) arba salotos (aisbergo salotos+morkos+pomidoras+cukinija).
Pasidalinkite, merginos, kokias daržoves, salotas valgote, gal kažkokių paprastų, bet patikusių idėjų turite.

nekazka cia ir prigaminsi, kai toks mazas asortimentas tu darzoviu.
as stengiuos vengti paprikas, baklazanus ir pomidorus.

salota +pomidorai + agurkas su grietine. cia turbut megstamiausios salotos mano. bet suprantu kad maistingumo atvzilgiu visai ne salotos...

kitos megstamiausios- salotos/spinatai, rukola/ avokadas, dziovinti pomidorai, bet cia megstu su kokia vistiena ar lasisa... cia dar galima isedti ir kalafijorus zalius.

beje as cia negaliu nusiraminti del kainu parduotuvese... vakar norejau nusipirkti VICHY sudytos lasisos gabaliuka..tai maziukas pakelis vienam zmoguj vos ne - kainuoja 4 eur!! o jau didesni ( 300g?) virs 6!!!! kazkoks kosmaras... pasiziurejau as i ji, priiminiau kad tai nelabai ir sveika ir padejau atgal... avokadu kainosmane irgi stebina...greit jauciu gersim alyvogiu alieju vietoj avokadu...

rudeni/ziema as megau burokeliu su ozkos suriu ir spinatais salotas.

bet valgau salotas tik karta dienoje. kita karta valgau saldytas darzoves - sparagines, kalafijorus ir pan.

vakar nusprendziau nupirkt vyrui avinzirnius. kad mazintu ryzius ir makaronus. tai apakau kai perskaiciau kaip jie gaminasi- 12 valriek uzmirkyt ir 2 val (!!!!!) virt... sakes. ti kas ten liks is ju???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 05 balandžio 2017 - 08:28
Merginos ar vartojate obuiliu sidro acta? jei taip - kokiu budu? ir koki perkate?
Atsakyti