Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

taip, pas mane kalio 5.2, kai virsus 5.1, nedaug nukrypes, bet nukrypes.
Atsakyti
Na, šokoladas juodas su riešutais arba vytintas kumpelis su pomidorais tai čia man normalūs produktai ir joks ne šlamštas smile.gif
Pomidorų dabar normalių nelabai, taip, sutinku, aš jų labai saikingai-arba tų mažuliukų arba visai tamsių, maišau su kitomis daržovėmis. Jei nuo pomidorų burną opėja-tai čia būna taip nusilpus imunitetui (yra buvę ir man ir ne man), atsiranda netgi mažutės opelės, žinau. Man toks rožinis skystis padėdavo, į Listerin panašus, bet esmė vis tiek-arba jūs tų pomidorų nežmoniškais kiekiais valgot arba pasilpo organizmas.

Kainos tikrai gąsdina.

O riešutų jei negalit nustoti valgyti ar varškės tai irgi reiškia, kad kažko labai labai reikia, ko yra juose. Nes toks negalėjimas nustoti kokio nors produkto valgyti irgi yra tam tikras ženklas. Bandyti ieškoti kažko panašaus, nuo ko nesidaro blogai. Na, bet viską gi jūs čia žinot, ką aš čia 4u.gif

Papildyta:
paskutiniu metu as noriu slamsto - sokolado, riesutu...kumpelio vytinto su pomidoriukais...
ir nenoriu gamintis ir valgyt sociai vkarais. atrodo uztenka va tokiu uzkandziu vakarui.

jau gal puse metu nebevalgau varskes - zinau kad jei pradesiu- negalesiu sustoti. vienu metu valgiau daznai. negerai man nuo jos.
o del kepto surio- nudeciau ka nors! biggrin.gif

tokios tos mano nuodemes...
o kad valgyt ta ka nori dabar... mane labai gasdina maisto kainos. todel valgau ka turiu namuose. ir tai kas antra diena einu i parde verysad.gif
as tu saldytu darzoviu perku perku- o jios kaip dingsta ir dingsta . pastebejau kad pasidare mazesnes porcijos- anksciau mum dviem uztekdavo. dabar as supilu sau beveik visai maisa. o ta su moliugu(darausi sriuba trinta)- visa sau. dviem zmonem - du maisai..
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2017 03 30, 11:40)
Na, šokoladas juodas su riešutais arba vytintas kumpelis su pomidorais tai čia man normalūs produktai ir joks ne šlamštas smile.gif
Pomidorų dabar normalių nelabai, taip, sutinku, aš jų labai saikingai-arba tų mažuliukų arba visai tamsių, maišau su kitomis daržovėmis. Jei nuo pomidorų burną opėja-tai čia būna taip nusilpus imunitetui (yra buvę ir man ir ne man), atsiranda netgi mažutės opelės, žinau. Man toks rožinis skystis padėdavo, į Listerin panašus, bet esmė vis tiek-arba jūs tų pomidorų nežmoniškais kiekiais valgot arba pasilpo organizmas.

Kainos tikrai gąsdina.

O riešutų jei negalit nustoti valgyti ar varškės tai irgi reiškia, kad kažko labai labai reikia, ko yra juose. Nes toks negalėjimas nustoti kokio nors produkto valgyti irgi yra tam tikras ženklas. Bandyti ieškoti kažko panašaus, nuo ko nesidaro blogai. Na, bet viską gi jūs čia žinot, ką aš čia 4u.gif 

riesutai man patinka savo skoniu ir tekstura- vienas likes tokios teksturos uzkandis.
Paleo as labai pasigendu to tokio crunchy.

beda tame kad suvalgau as to kumpio su pomidorais visa pakuote ir rami. vakarieniaut nenoriu. vietoj nrmaliu salotu - va kas gaunasi. gal del to ir nesusidaro normalus angliu kiekis pas mane....aisku ne kasdien. bet daznai taip noriu...

p.s man ;candida burnoj buvo. tad jei tik padauginu cukraus - fruktozes pavydalu- is karto pasireiskia. todel ir nevalgau as jokiu citrusiniu....
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 29, 11:26)
O ka jus valgete ir kiek?

Iki tol bet ką ir bet kaip, šokoladą kalnais, bandeles, savaitgaliais picų, burgerių.
Vakar per kolegos gimtadienį išgėriau taurę šampano - šiandien galvą skaudena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 03 30, 13:40)
Iki tol bet ką ir bet kaip, šokoladą kalnais, bandeles, savaitgaliais picų, burgerių.
Vakar per kolegos gimtadienį išgėriau taurę šampano - šiandien galvą skaudena  ax.gif

saunuole biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 03 30, 12:40)
Vakar per kolegos gimtadienį išgėriau taurę šampano - šiandien galvą skaudena  ax.gif

As norejau paklausti ka valgete ta diena, kai pakeitete mityba,
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 30, 14:10)
As norejau paklausti ka valgete ta diena, kai pakeitete mityba,

aaaa biggrin.gif

Ryte suvalgiau Mocarelos gabaliuką, o vėlyvi pietūs buvo vištienos širdelės su daug troškintų daržovių. Ir viskas.
Atsakyti
Izolda, nerealiai...Pavydžiu žmonėms, kuriems tiek maisto užtenka:)

QUOTE(Izolda @ 2017 03 30, 17:36)
aaaa  biggrin.gif

Ryte suvalgiau Mocarelos gabaliuką, o vėlyvi pietūs buvo vištienos širdelės su daug troškintų daržovių. Ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2017 03 30, 17:36)
aaaa  biggrin.gif

unsure.gif
Atsakyti
Izolda, kažkaip nepabaigiau komentaro. Nemanau, kad tokia jūsų mityba yra labai gera, jei taip kasdien valgyčiau, tai po savaitės mane ištiktų šviežių daržovių, salotų ir vaisių badas. Įvairių medžiagų santykių aš neskaičiuoju, bet kažin čia viskas tvarkoje.

[/quote]
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 28, 12:09)
...
Zintis apie tai sako:
....
Na o su riebalais viskas paprasčiau. Kadangi riebalų organizmas įsiurbia ribotą kiekį, tai jei jų vartojama per daug, tai jie tiesiog pašalinami su išmatomis. Laimė ir tai, kad riebalų perteklius miboje neišderina ir žarnyno mikrofloros. Svarbu tik, kad tie riebalai būtų neperkaitinti ir kad būtų tinkama riebiųjų rūgšeių sudėtis juose.

nesutinku pilnai su situ teiginiu. extra kalorijos eis i rezerva, o ne lauk. tegul ir yra riba, kiek organizmas gali pasisavinti riebalu per karta, bet vistiek tai bus daugiau negu reikia ir prasides kaupimas. stebiu viena ketogenines mitybos fb grupe - energijos balansui galioja ta pati taisykle, kaip ir normalioj mityboj: svori meti - sedi kaloriju deficite, augini - pliuse. tikrai nera taip, kad valgo kiek nori riebalu ir neauga ar net krenta svoris.
man paciai knieti keto mityba isbandyt, bet niekaip neprisiruosiu... vis rytoj, rytoj, nes siandien jau suplanavus daug darzoviu, iskaitant krakmolingas, suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 03 31, 11:30)
man paciai knieti keto mityba isbandyt, bet niekaip neprisiruosiu... vis rytoj, rytoj, nes siandien jau suplanavus daug darzoviu, iskaitant krakmolingas, suvalgyt biggrin.gif

geriau nereikia...... unsure.gif unsure.gif

man rado dedervine... sake galejau pasigauti bet kur, pasimatavus kokia liemenele ar pan..
idomiausia kad rusiskuose puslapiuose randu kad tai grybas.
o lt- kad tai infekcine liga, kurios NEREIK gydyt... laimej gydytoja man normali pasitaike. israse visokiu vaistu, tepalu ir prausikliu...

QUOTE(ivetacom @ 2017 03 31, 10:17)

QUOTE(Kristi_na @ 2017 03 31, 11:19)
Izolda, kažkaip nepabaigiau komentaro. Nemanau, kad tokia jūsų mityba yra labai gera, jei taip kasdien valgyčiau, tai po savaitės mane ištiktų šviežių daržovių, salotų ir vaisių badas. Įvairių medžiagų santykių aš neskaičiuoju, bet kažin čia viskas tvarkoje.

o kas cia tokio?
na as negaleciau gabaliuka suvalgyt- as suesciau visa ta mocarella smile.gif
bet siaip manau geriau jau viena karta i diena pavalgyt- nei daug ir neteisingai.
as kartais pasidarau tokia sikrovos dienas, bet netycia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 31 kovo 2017 - 10:51