QUOTE(sapniukass @ 2017 03 29, 21:07)
Labas,
pomidorus siuo laiku pirkt didziausia nesamone. Vasara tik turgely, jei neaugini.Riesutu nusipirk mazai, kad nebutu namie.
Pasidariau chol. tyrima, prastas:
BENDRAS 7,56
DTL 2.44
MTL 4.63
TRIG. 1
Bet mano kalis is ribu iseina, kaip ji i vieta atstatyt?
Pasirodo dar kirminu yr, pradejau gert juoda riesuta ir nezinau kiek dienu gert.
Sveikos visos
Dėl nukrypimo į ketogeninę pusę viskas labai sutampa. Kaip Ivetacom parašė, dėl sumažintų angliavandenių, supratau, kad taip ir yra mano atveju. Ir aš pati, ir vaikai - katabolikai. Kai pamažinau angliavandenių, o kažkaip savaime padaugėjo baltymų, buvo pablogėjimas (kartumas burnoje, padažnėję raumenų mėšlungiai - ir man, ir vaikams).
Reikia labai laviruoti, kad išlaikyti balansą, nėra lengva. Bet pritariu ir minčiai, lyg ir Kristi_na rašė, kad reikia įsiklausyti ko nori organizmas.
Jaisy, rašai apie save, tarsi rašytum apie mane
Pažiūrėjau tyrimus, pas mane irgi Ketonai 1,5 mmol/l (nebuvau atkreipusi dėmesio), kai valgiau daugiau mėsos, žymiai mažiau žalių daržovių (žiemą mažesnis pasirinkimas, nebent šaldytos, bet tada jau kepu), buvo pradėjęs šokinėti spaudimas, supratau, kad kažką darau ne tai, dabar aiškiau darosi.
Taip pat pradėjau piknaudžiauti šokoladu (bet tik juodu
), kaip ir minėjau, norisi riešutų, kumpio (vakar net kelis gabaliukus suvalgiau, vis tiek geriau už dešras, nors ir pirktinis tas kumpis) su plikytais brokoliais. Natūralu, kad norisi pomidoriukų visokių, paprikų, juk pavasaris. Tik protu suvoki, kad juose vitaminų beveik nerasta.
Sapniukass, pas mane cholesteronio visi tyrimai dar blogesni. O kalio pas tave per daug? Nes pas mane tai trūko kalio.
Džiaugiuosi, kad iškilus klausimams, problemoms, galima bendromis jėgomis ieškoti sprendimų, kažką keisti jau iš kažkieno patirties, nes iš tiesų viskas labai painu. Dėkoju, merginos, kad dalinatės žiniomis, patarimais