QUOTE(sapniukass @ 2017 03 15, 21:36)
jei stiprus slapimo pusles uzdegimas tai tik antibai specifiniai pades, su receptu. Mama ka tik buvo ligoninej, tai zinau.
O spanguoliu extraktas tik profilaktikai.
tai va. man nieko neisrase. vakar pridaviau pakartotinai. jokiu simptomu neturiu...
tai nzn kas cia. pirmad eisiu pas gyd. suzinosiu.
viena pazistama pasakojo kad spanguoles gerai tik profilakstiskai, jei turi polinki. bet kai jau tau skauda ir pasireiske ta beda- tada spanguoles kaip tik erzina(rugstina). kazkaip taip.
del tu ligu- vakar pakilo temp 37, net taip negerai buvo, rykle skauda, ausytes skauda. daugiau nieko
buvau naujoj poliklinikoj pas LOR. toks diedukas fainas , bet blyn as taip uzsisukau ita ligu sukury, kad net nepaklausiau kas man
pasirode kompetentiskas, BET - israse man antihistamininiu vaistu tabletem ir purskala i nosi irgi nuo alergijos. vartoti MENESI!
ir paskui ateiti, kai nuslugs uzdegimas gerklu- ziures ausis. nes dabar man skauda jas nuo to uzdegimo..zodziu...
kazkaip cia ne laiku as cia pradejau sirgt.
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2017 03 17, 09:20)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Nidulia" data-cid="71510212" data-time="1489680530"><div><p>Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.</p></div></blockquote><p>Taip ...
vakar dar ir viduriuot pradėjau, bet kas keista - po labai nedaug ....
nesuprantu, knygoj radau kad gali taip būt - kad valosi, bet kad taip, nesuprantu.... Kopostų nevalgiau, labai žiūriu ir galvoju ką valgyt ... o dabar jau nebežinau ...šiandien ryte išsiviriau 2 kietai virtus kiaušinius, suvalgiau su agurku.... šiandien kaip tik einu pas šeimos gydytoją, galvoju - ar sakyt jai ką nors apie paleo ir savo žarnyną ar ne
</p><p>Vyras sako gal tavo organizmui netinka tokia mityba ....
</p>
nedrisciau sakyt kad netinka...
o as niekam nesakau apie sitokia dieta. jie kaip tik ziuri i mane tokia blyskia ir klausia- o tai jus mesos nevalgot? o galvoju, kad tu zinotum...
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 16, 19:08)
Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.
man irgi nebuvo. man buvo pries tai- as negalejau valgyt kefyro ir apie pusmeti po Paleo nedrisau. tada pabandziau- viskas puikiai! ir pasilikau kefyra salstibarsciams. nors db retai valgau...