Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 15, 19:47)
Lietuvoje pasidare per brangu gyventi.
Stengiames, vyras jau dirba. As planuoju irgi kazkada iseiti i darba, tik suku galva kur vaika deti. Del kruvos alergiju baisu i darza leisti. Turbut teks imti aukle. Siaip jau stogas nuciuoze tarp keturiu sienu.
Papildyta:
Ir dar sveikata reik remontuoti. Turejau slykstu gydyma, dabar reikia cia popierius tvarkytis, kad gauciau reikiamus tyrimus del galimu komplikaciju.

kaip liudna, kai issilavine zmones isvaziuoja unsure.gif

LumiLumi, o kaip Jusu IS ? Nedingo su paleo?
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 03 16, 11:52)
kaip liudna, kai issilavine zmones isvaziuoja  unsure.gif

LumiLumi, o kaip Jusu IS ? Nedingo su paleo?

O ka daryti? Vaikas valgyti nori, mokescius reik moketi, o dar paskola...

IS apskritai nepagydoma, bet ja galima valdyti. Su paleo man buvo labai aprimus liga. Bet gimus dukrai viskas apsiverte. Nuolatinis nuovargis, nesibaigiantis stresas del dukros egzemos ir tt. Liga gryzo su kaupu. O dar ir isvykti teko. Zodziu viskas kruvoje.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 16, 14:26)
O ka daryti? Vaikas valgyti nori, mokescius reik moketi, o dar paskola...

IS apskritai nepagydoma, bet ja galima valdyti. Su paleo man buvo labai aprimus liga. Bet gimus dukrai viskas apsiverte. Nuolatinis nuovargis, nesibaigiantis stresas del dukros egzemos ir tt. Liga gryzo su kaupu. O dar ir isvykti teko. Zodziu viskas kruvoje.

na, as kazkaip vis Silverio pavyzdi pries akis maciau, buvau itikejus, kad paleo gali ne apraminti, o isgydyti imunine sistema unsure.gif

Sveikatos Jum, laikykites .. O pagyvent svetimoj saly visai noreciau smile.gif
Atsakyti

Labas, šiandien aplankė  migrena... na turbūt neverta tikėtis stebuklo iš karto-kad ji dings  :D plius pilvas siautėja toliau - siaubas, net vaistų gėriau...knygoj skaičiau kad normalu - valosi, bet man jau nelabai patinka, kai lankstau i wc pastoviai ir garsai iš pilvo nekokie....atrodo ten viskas  verčiasi aukstyn kojom  :rolleyes: 

Atsakyti
Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 03 16, 15:22)
na, as kazkaip vis Silverio pavyzdi pries akis maciau, buvau itikejus, kad paleo gali ne  apraminti, o isgydyti  imunine sistema  unsure.gif

Sveikatos Jum, laikykites .. O pagyvent svetimoj saly visai noreciau  smile.gif

Tikiu, kad galima. Tik daug darbo reikia.
Nors jau nzn kuo as tikiu...
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 16, 20:16)

Ieškom visi čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 16 kovo 2017 - 20:55

Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.

Taip ...  :unsure:  vakar dar ir viduriuot pradėjau, bet kas keista  - po labai nedaug .... :unsure:  nesuprantu, knygoj radau kad gali taip būt - kad valosi, bet kad taip, nesuprantu.... Kopostų nevalgiau, labai žiūriu ir galvoju ką valgyt ...  o dabar jau nebežinau ...šiandien ryte išsiviriau 2 kietai virtus kiaušinius, suvalgiau su agurku.... šiandien kaip tik einu pas šeimos gydytoją, galvoju - ar sakyt jai ką nors apie paleo ir savo žarnyną ar ne  :D 

Vyras sako gal tavo organizmui netinka tokia mityba ....  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 03 17, 08:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nidulia" data-cid="71510212" data-time="1489680530"><div><p>Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.</p></div></blockquote><p>Taip ...  unsure.gif  vakar dar ir viduriuot pradėjau, bet kas keista  - po labai nedaug .... unsure.gif  nesuprantu, knygoj radau kad gali taip būt - kad valosi, bet kad taip, nesuprantu.... Kopostų nevalgiau, labai žiūriu ir galvoju ką valgyt ...  o dabar jau nebežinau ...šiandien ryte išsiviriau 2 kietai virtus kiaušinius, suvalgiau su agurku.... šiandien kaip tik einu pas šeimos gydytoją, galvoju - ar sakyt jai ką nors apie paleo ir savo žarnyną ar ne  biggrin.gif </p><p>Vyras sako gal tavo organizmui netinka tokia mityba ....  hmm.gif </p>

O kiek riebalu vartojate? Jei staigiai ir daug, o organizmas nepriprates dar ju virskinti, issiskiria daugiau tulzies, ji skatina zarnu spazmus. Arba jei anksciau mazai vartojote lastelienos ir staiga bakterijos gavo jos daug, jie sparciai dauginasi ir sukelia nemolanius simptomus.
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 16, 18:16)

Viskas su laiku susitvarkys. Sustipres mergaite ir galesi daugiau laiko skirti sau 4u.gif O kiek laiko, kaip isvykote?
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2017 03 15, 13:44)
vakar gavus susni siuntimu is savo gydytojos- susimasciau kiek ligu turiu..
ir kiek is ju atsikraciau/pristabdziau/kontroliuoju su paleo. noreciau pasidalinti, gal kazka motivuoti

nuo galvos iki koju:
pastovus nosies uzgulimas +- (nevartojant pieno produktu zymiai pagereja)
migrena - beveik nebebuna
itampos galvos skausmai - beveik nebebuna
gastritas  -
gastro... refliuksas -
candida +- (uzvalgius cukraus pasireiskia)
visokiausios odos alergijos - (ner cukraus- ner ir alergiju)
nemiga - (atsisakius grudu ir cukraus- nebeliko, ziauriai vargau nuo vaikystes)
gripai, persalimai ir pan - ZYMIAI maziau

4u.gif

Dziugu uz tave 4u.gif
Man anksciau labai daznai slapimo pusles ir gimdos uzdegimas buvo. Su paleo visiskai dingo tie nemalonumai. Viena karta po uogu sezono bande kazka reikstis, pageriau greifrukto seklu ekstraktu ir praplovimus su jo dariau, labai greitai viskas baigesi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2017 03 15, 21:36)
jei stiprus slapimo pusles uzdegimas tai tik antibai specifiniai pades, su receptu. Mama ka tik buvo ligoninej, tai zinau.
O spanguoliu extraktas tik profilaktikai.

tai va. man nieko neisrase. vakar pridaviau pakartotinai. jokiu simptomu neturiu...
tai nzn kas cia. pirmad eisiu pas gyd. suzinosiu.

viena pazistama pasakojo kad spanguoles gerai tik profilakstiskai, jei turi polinki. bet kai jau tau skauda ir pasireiske ta beda- tada spanguoles kaip tik erzina(rugstina). kazkaip taip.

del tu ligu- vakar pakilo temp 37, net taip negerai buvo, rykle skauda, ausytes skauda. daugiau nieko

buvau naujoj poliklinikoj pas LOR. toks diedukas fainas , bet blyn as taip uzsisukau ita ligu sukury, kad net nepaklausiau kas man unsure.gif pasirode kompetentiskas, BET - israse man antihistamininiu vaistu tabletem ir purskala i nosi irgi nuo alergijos. vartoti MENESI! blink.gif ir paskui ateiti, kai nuslugs uzdegimas gerklu- ziures ausis. nes dabar man skauda jas nuo to uzdegimo..zodziu...
kazkaip cia ne laiku as cia pradejau sirgt.
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2017 03 17, 09:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Nidulia" data-cid="71510212" data-time="1489680530"><div><p>Braske, sitaip pucia pilva? Gal kokiu kopustu daug valgai, gal jie tau taip pucia. Man nebuvo jokiu putimu.</p></div></blockquote><p>Taip ...  unsure.gif  vakar dar ir viduriuot pradėjau, bet kas keista  - po labai nedaug .... unsure.gif  nesuprantu, knygoj radau kad gali taip būt - kad valosi, bet kad taip, nesuprantu.... Kopostų nevalgiau, labai žiūriu ir galvoju ką valgyt ...  o dabar jau nebežinau ...šiandien ryte išsiviriau 2 kietai virtus kiaušinius, suvalgiau su agurku.... šiandien kaip tik einu pas šeimos gydytoją, galvoju - ar sakyt jai ką nors apie paleo ir savo žarnyną ar ne  biggrin.gif </p><p>Vyras sako gal tavo organizmui netinka tokia mityba ....  hmm.gif </p>

nedrisciau sakyt kad netinka...
o as niekam nesakau apie sitokia dieta. jie kaip tik ziuri i mane tokia blyskia ir klausia- o tai jus mesos nevalgot? o galvoju, kad tu zinotum... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2017 03 16, 19:08)

man irgi nebuvo. man buvo pries tai- as negalejau valgyt kefyro ir apie pusmeti po Paleo nedrisau. tada pabandziau- viskas puikiai! ir pasilikau kefyra salstibarsciams. nors db retai valgau...
Atsakyti

Šiandien pilvas jau daug ramesnis, kažkodėl man atrodo kad čia taip valosi žarnynas...

jaicy - buvau jau pas gydytoją, užsiminiau, kad "žaidžiu" su mityba, pradėjau paleo ...atsakymas "bandyk, gal padės" . Stengiuos ir aš labai niekam nieko neaiškint, nes nelabai supranta kiti.... sveikatėlės  :4u: 

ivetacom -  riebalų tikrai neperdaugiausia.... va ką ryškiai padidinau  - tai daržovių kiekius - jų vartoju tikrai daug  :) 

Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 03 17, 13:09)
<p>Šiandien pilvas jau daug ramesnis, kažkodėl man atrodo kad čia taip valosi žarnynas...</p><p></p><p></p><p><strong>jaicy</strong> - buvau jau pas gydytoją, užsiminiau, kad "žaidžiu" su mityba, pradėjau paleo ...atsakymas "bandyk, gal padės" . Stengiuos ir aš labai niekam nieko neaiškint, nes nelabai supranta kiti.... sveikatėlės  4u.gif </p><p></p><p><strong> ivetacom</strong> -  riebalų tikrai neperdaugiausia.... va ką ryškiai padidinau  - tai daržovių kiekius - jų vartoju tikrai daug  smile.gif </p>

Na ir puiku, geros bakterijos 'baliavoja', supras, kad dabar visada bus taip gera ir apsiramins biggrin.gif
Atsakyti