jaicy, gyvenam ten.
QUOTE(Liebchen @ 2017 03 11, 01:08)
Sveiki. Gal kas nors turi "Kviečių pilvas" pdf ir gali pasidalinti?
As turiu, galiu atsiusti.
As turiu, galiu atsiusti.
jei galima-atsiuskit ir man, aciu
QUOTE(Izolda @ 2017 03 09, 09:38)
Maisto pramonėj, ne su konditerija. Bet konditerija - kasdieninis kolektyvo palydovas
)))
taigi, ateinu pas jus.
siryt atsikelus i darba, nuejau i wc, viskas buvo ok. o vat nuo wc lipant i dusa man taip pradejo skaude pilva apacia!!!! ir skaudejo apie valanda... mama jau norejo mane vezt i greitaja. vyras norejo i poliklinika.as nenorejau niekur
kaip tikra moteris atkentejau valanda,kol nustojo net vaistu neisgeriau nuo skausmo . paskambinau gydytojai liepe atvaziuot. kol prieme- visai nebeskaudejo.
atsiunte man ka tik gydytoja slapimo tyrimus- parode leikocitus, baltyma ir gleives. kraujo tyrimai normoj. ir nieko daugiau neprirase...ar c ia b logai, ar cia pas ja ateit, gydymo ar pan?..
pasikonsultavau su darbe esanciais medikais- sako panasu i slapimo taku infekcija...
tai reiskia antibiotikai?.... paskutini karta kai juos geriau- viduriavau toliau nei maciau..
klausimas jum motereles, ka daryt prie uzdegimo (uzdegimas cia tas pats ka ir infekcija ?)... ar buvo kuriai nors?
(slapinantis man neskauda visai)...
siryt atsikelus i darba, nuejau i wc, viskas buvo ok. o vat nuo wc lipant i dusa man taip pradejo skaude pilva apacia!!!! ir skaudejo apie valanda... mama jau norejo mane vezt i greitaja. vyras norejo i poliklinika.as nenorejau niekur
kaip tikra moteris atkentejau valanda,kol nustojo net vaistu neisgeriau nuo skausmo . paskambinau gydytojai liepe atvaziuot. kol prieme- visai nebeskaudejo.
atsiunte man ka tik gydytoja slapimo tyrimus- parode leikocitus, baltyma ir gleives. kraujo tyrimai normoj. ir nieko daugiau neprirase...ar c ia b logai, ar cia pas ja ateit, gydymo ar pan?..
pasikonsultavau su darbe esanciais medikais- sako panasu i slapimo taku infekcija...
tai reiskia antibiotikai?.... paskutini karta kai juos geriau- viduriavau toliau nei maciau..
klausimas jum motereles, ka daryt prie uzdegimo (uzdegimas cia tas pats ka ir infekcija ?)... ar buvo kuriai nors?
(slapinantis man neskauda visai)...
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 09, 18:13)
jaicy, gyvenam ten.
oho, kaip netiketai. kokie vejai nubloske? tikiuosi isivaziuosit ir viskas bus gerai.Nidulia, tos senos temos taip nostalgija dvelkia, oi siausdavom cia! dabar jau neber tokios geros chebros, facebook kazkodel neveikia.
jaicy, as pageriu "furodonins" ar panasiu is vaistines be recepto ir praeina pusles uzdegimas, iki antibu del to niekad nebuvau prisikasus.
vakar gavus susni siuntimu is savo gydytojos- susimasciau kiek ligu turiu..
ir kiek is ju atsikraciau/pristabdziau/kontroliuoju su paleo. noreciau pasidalinti, gal kazka motivuoti
nuo galvos iki koju:
pastovus nosies uzgulimas +- (nevartojant pieno produktu zymiai pagereja)
migrena - beveik nebebuna
itampos galvos skausmai - beveik nebebuna
gastritas -
gastro... refliuksas -
candida +- (uzvalgius cukraus pasireiskia)
visokiausios odos alergijos - (ner cukraus- ner ir alergiju)
nemiga - (atsisakius grudu ir cukraus- nebeliko, ziauriai vargau nuo vaikystes)
gripai, persalimai ir pan - ZYMIAI maziau
ir kiek is ju atsikraciau/pristabdziau/kontroliuoju su paleo. noreciau pasidalinti, gal kazka motivuoti
nuo galvos iki koju:
pastovus nosies uzgulimas +- (nevartojant pieno produktu zymiai pagereja)
migrena - beveik nebebuna
itampos galvos skausmai - beveik nebebuna
gastritas -
gastro... refliuksas -
candida +- (uzvalgius cukraus pasireiskia)
visokiausios odos alergijos - (ner cukraus- ner ir alergiju)
nemiga - (atsisakius grudu ir cukraus- nebeliko, ziauriai vargau nuo vaikystes)
gripai, persalimai ir pan - ZYMIAI maziau
vakar gavus susni siuntimu is savo gydytojos- susimasciau kiek ligu turiu..
kaip smagu
Man šiandien 10 diena, jaučiuosi gerai, tik antra diena siaubingai pilvas gargaliuoja, burbuliuoja, visokie garsai eina iš pilvo ... kaži čia taip turi būt?
QUOTE(jautiena @ 2017 03 14, 15:09)
oho, kaip netiketai. kokie vejai nubloske? tikiuosi isivaziuosit ir viskas bus gerai.
Lietuvoje pasidare per brangu gyventi.
Stengiames, vyras jau dirba. As planuoju irgi kazkada iseiti i darba, tik suku galva kur vaika deti. Del kruvos alergiju baisu i darza leisti. Turbut teks imti aukle. Siaip jau stogas nuciuoze tarp keturiu sienu.
Papildyta:
Ir dar sveikata reik remontuoti. Turejau slykstu gydyma, dabar reikia cia popierius tvarkytis, kad gauciau reikiamus tyrimus del galimu komplikaciju.
jautiena, jooo, anuomet varydavom taip, kad vos spedavau skaityti is darbo parejusi:)
jaicy, nuo slapimtakiu visokiu negerumu, zinau, kad spanguoliu ekstraktas geriamas. Nepamenu pavadinimu. Urinal, ar prostomol. Paklausk vaistineje, kokiu kapsuliu turi, kad stipriausias spanguoliu ekstraktas butu.
Kazkaip, paskutiniu metu, labai tau visokie negerumai reiskiasi, kas cia tau pasidare?
jaicy, nuo slapimtakiu visokiu negerumu, zinau, kad spanguoliu ekstraktas geriamas. Nepamenu pavadinimu. Urinal, ar prostomol. Paklausk vaistineje, kokiu kapsuliu turi, kad stipriausias spanguoliu ekstraktas butu.
Kazkaip, paskutiniu metu, labai tau visokie negerumai reiskiasi, kas cia tau pasidare?
jei stiprus slapimo pusles uzdegimas tai tik antibai specifiniai pades, su receptu. Mama ka tik buvo ligoninej, tai zinau.
O spanguoliu extraktas tik profilaktikai.
O spanguoliu extraktas tik profilaktikai.