QUOTE(sapniukass @ 2017 03 07, 11:56)
kam keptuvej tas popierius? Be jokio riebalo? As tokiu monu dar nezinau
Labas
jo. nes siaip limpa man zuvis. ant popieriaus nelimpa
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2017 03 07, 21:52)
Labas, o kaip aš džiaugiuosi visomis, kurios taip laikosi
Mano darbo pobūdis pasikeitė ir kolektyvas, na tai niekaip neatrandu aš tarp jų valios
Valgo 7 kartus į dieną, visokios košės, uogos, pyragėliai, ledai, kavutės, perpiet po kokį stiklelį trauktinės... Išvažiavau iš kelio, iš karto pasijautė ant veido odos ir ant svorio....
Taigi sugrįžau į temelę gal net įkvėpimo ieškot... Kaip jums pavyksta tvarkytis su panašiomis situacijomis?
kur tu ten dirbi? konditerijos parduotuvej?
)
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 07, 19:49)
Dukrai jau geriau. Bet mes uk dabar, tai jai tinka sitas klimatas.
Man blogiau, bet cia jau kita kalba.
gyvenat ten? ne siaip sveciuose?
ir dziugu ir nelabai jei tau negerai... (hug)
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2017 03 07, 12:10)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="jaicy" data-cid="71481040" data-time="1488546998"><div><p>Juolabiau suzinojau kas butent issaukia mano migrena - be streso - tai maistas kuriame gausu histomino (ir be cukraus kuriuo nevartoju).
Imetu pirma pasitaikusi straipsni apie tai <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.medicina.lt/pranesimai/D%C4%97l-blogos-sveikatos-b%C5%ABkl%C4%97s-kaltas-histaminas%3F/8537'>http://www.medicina.lt/pranesimai/D%C4%97l...taminas%3F/8537</a>
</p></div></blockquote><p>Šiandien pridaviau kraują, atsakymas tik po mėnesio
kaina išvis kosminė
</p>
jo. 40 eur. ir daro tikvienoj vietoj LT kiek zinau..
Papildyta:
QUOTE(braske09 @ 2017 03 07, 12:08)
<p>Labas, pradėjau ir aš savo kelią...
Šiandien antra diena...
</p><p>arba praleidau, arba neradau dėl šiųproduktų : chia sėklos, linų sėklos, džiovinti abrikosai - galima ar ne valgyt?
</p>
cia seklose yra labai daug baltymu. man valgant karta i diena mesa ir taip per daug ju... tad as nevalgau cia.
dziovintus vaisius kaip ir galima jei nedaug. as nemoku nedaug- ty jei turiu dezute, maisa namie, zinau kad turiu ir galiu est ir est.. tada geriau neturet
nesu tikra ar dziovini vaisiai nepamirkyti cukruje... uogos tai tikrai taip(riesutu misiniuose)..
as ant saves pastebejau- jei tik nuolaidziauju sau- leidu suvalgyt tu uogu-riesutu, sokolado. tai ir noriu ir noriu... bet nuo to tik man negerai... tas vadovaujuos tuo kad geriau is viso nieko nei biski(nes man biski neuztenka)