Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

https://www.youtube....h?v=tHwT3SowHb8
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2017 03 03, 16:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="jaicy" data-cid="71481040" data-time="1488546998"><div><p>Sveika prisijungus vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>kaip malonu kad pabėgai nuo tokios bjaurios ligos!
</p><p></p><p>labai ačiū  pasidalijai savo istorija, dabar žinau koks bus mano pirmasis tyrimas biggrin.gif
</p><p></p><p>per savaitgaly sakau susirinksiu info daugiau, man atrodo labai skurdi ta paleo mityba ax.gif
</p><p>ypač kai paskaičiau kad negalima pieno produktų cray.gif  be visko galėčiau gyvent- be be pieno , man bus lb sunku ...bet jei reikia-tai reikia, labai paskatino Tavo istorija bigsmile.gif
</p>

Paleo mityba nedraudzia pieno produktu, nebent jie tau kisa koaja:)
Atsakyti

gavau knygą , tai bandysiu skaityti ir konspektuotis, nes noriu tiksliai laikytis ir žinoti - kas galima kas nea :rolleyes:

bandysiu ir be pieno produktų, o gal kartais čia ir yra mano didžioji problema ...

Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2017 02 25, 21:39)
Same here. Nemiegojimas ir maitinimas davė savo rezultatus, nežinau, kada viskas į vėžes atsistos.

Turbut niekada.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 05, 00:28)
Turbut niekada.

Ne ne, don't give up, net nebandyk!!!!
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 05, 01:28)
Turbut niekada.

(HUG)

Papildyta:
o man dar kas darosi- pradedu sportuoti- paprasciausia manksta,kuria parodek inezeterapeute.. cia sirgau biski, cia mmm skausmai, cia nugara skaudejo.. na ir savaitelei +- uzmeciau manksta. snd pradejau ir vel astrus skausmas kakle ir nugaroj tik pradejus mankstintis... verysad.gif nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 03, 23:13)

Ir kaip amžiais pas jį, yra pirmas, trumputis antras, penktas, o trečio ir ketvirto nėėėr biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
kaip pagal paleo kepti stintą? Pvz jei ne miltuose ją apvolioti, tai kur dar galima?
Atsakyti
o kam ja voioti kuom nors?
Atsakyti
jo, sekmingai kepa orkaiteje arba ant popieiaus keptuveje be nieko
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 03 07, 11:33)
jo, sekmingai kepa orkaiteje arba ant popieiaus keptuveje be nieko

kam keptuvej tas popierius? Be jokio riebalo? As tokiu monu dar nezinau ax.gif
Labas
Atsakyti

Labas, pradėjau ir aš savo kelią... :D Šiandien antra diena...

arba praleidau, arba neradau dėl šiųproduktų : chia sėklos, linų sėklos, džiovinti abrikosai - galima ar ne valgyt?

Atsakyti