QUOTE(braske09 @ 2017 03 03, 16:53)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="jaicy" data-cid="71481040" data-time="1488546998"><div><p>Sveika prisijungus
</p></div></blockquote><p>kaip malonu kad pabėgai nuo tokios bjaurios ligos!
</p><p></p><p>labai ačiū pasidalijai savo istorija, dabar žinau koks bus mano pirmasis tyrimas
</p><p></p><p>per savaitgaly sakau susirinksiu info daugiau, man atrodo labai skurdi ta paleo mityba
</p><p>ypač kai paskaičiau kad negalima pieno produktų be visko galėčiau gyvent- be be pieno , man bus lb sunku ...bet jei reikia-tai reikia, labai paskatino Tavo istorija
</p>
</p></div></blockquote><p>kaip malonu kad pabėgai nuo tokios bjaurios ligos!
</p><p></p><p>labai ačiū pasidalijai savo istorija, dabar žinau koks bus mano pirmasis tyrimas
</p><p></p><p>per savaitgaly sakau susirinksiu info daugiau, man atrodo labai skurdi ta paleo mityba
</p><p>ypač kai paskaičiau kad negalima pieno produktų be visko galėčiau gyvent- be be pieno , man bus lb sunku ...bet jei reikia-tai reikia, labai paskatino Tavo istorija
</p>
Paleo mityba nedraudzia pieno produktu, nebent jie tau kisa koaja:)
gavau knygą , tai bandysiu skaityti ir konspektuotis, nes noriu tiksliai laikytis ir žinoti - kas galima kas nea
bandysiu ir be pieno produktų, o gal kartais čia ir yra mano didžioji problema ...
QUOTE(nomore @ 2017 02 25, 21:39)
Same here. Nemiegojimas ir maitinimas davė savo rezultatus, nežinau, kada viskas į vėžes atsistos.
Turbut niekada.
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 05, 00:28)
Turbut niekada.
Ne ne, don't give up, net nebandyk!!!!
QUOTE(LumiLumi @ 2017 03 05, 01:28)
Turbut niekada.
(HUG)
Papildyta:
o man dar kas darosi- pradedu sportuoti- paprasciausia manksta,kuria parodek inezeterapeute.. cia sirgau biski, cia mmm skausmai, cia nugara skaudejo.. na ir savaitelei +- uzmeciau manksta. snd pradejau ir vel astrus skausmas kakle ir nugaroj tik pradejus mankstintis... nesuprantu
QUOTE(ivetacom @ 2017 03 03, 23:13)
Ir kaip amžiais pas jį, yra pirmas, trumputis antras, penktas, o trečio ir ketvirto nėėėr
o kam ja voioti kuom nors?
jo, sekmingai kepa orkaiteje arba ant popieiaus keptuveje be nieko
QUOTE(jaicy @ 2017 03 07, 11:33)
jo, sekmingai kepa orkaiteje arba ant popieiaus keptuveje be nieko
kam keptuvej tas popierius? Be jokio riebalo? As tokiu monu dar nezinau
Labas
Labas, pradėjau ir aš savo kelią... Šiandien antra diena...
arba praleidau, arba neradau dėl šiųproduktų : chia sėklos, linų sėklos, džiovinti abrikosai - galima ar ne valgyt?