Aš jau porą žiemų džiaugiuosi, kad mano gyvenimo būdas yra teisingas, jei per visą šaltąjį periodą vieną kartą užpuola kokia zaraza ir taip gana lengvai, nepalyginsi kaip anksčiau būdavo..Ir tas ligos artėjimas visą laiką vienodas-ima skaudėti galvą, tada metu lauk visus pieno produktus ir miltus griežtai (šiaip retsykiais suvalgau), valgau daug daržovių, vaisių, mėsa, kas be ko, geriu STIPRIĄ aviečių stiebų pamiškėj pripešiotų arbatą, kartais čiobrelius, valgau šilauoges ir avietes iš šaldiklio ir per kelias dienas viskas susitvarko.. vieną kartą nesusitvarkė-po galvos skaudėjimo kitą dieną atsirado gerklės skausmas, kosulys..tada savaitę viskas truko. Man prie visų gerklės skausmų ir slogų visiškai negalima pieno produktų, čia jau pastebėjau.
Ir dar baseinas/pirtis/koks nors judėjimas šiuo šlykščiu oru gerai veikia visokius virusus. Nu baisiai banalu, bet tiesa..
del svorio, uzsimeciau gera kg nuo gruodzio vidurio, kai prasidejo visi sirgimai, motyvacijos bet kam nulis, nuotaikos nera, o kadangi as esu emocine valgytoja, tai tik sedziu ir kremtu istisai per dienas, i kaloriju norma neisipaisau ir turiu rinke.