Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(Nidulia @ 2017 02 15, 21:48)
jaicy, gl tau jau geriau? Kaip tavo sveikatele?

As tai ziauriai jautri, bet man tai I nauda. Tik paedu Trakuose kibinu - is karto, kita diena, kasausi galva. Zodziu, negaliu visai nukrypti nuo paleo, nes is karto pajauciu pasekmes. Tai daugiau nei iroymas, kad cukrus ir kvieciai/grudai, kenkia sveikatai. Man daugiau irodymu ir nereikia. Grudai, kvieciai ie cukrus - von is mano gyvenim ir bus man laime:) Kaip gera nesikasyti kuno, galvos, neduusti, nenaudoti ingaliatoriu nuo bronchines astmos ir nesiteplioti pastoviai odos kremais, nes jo, tiesiog, oda nereikalauja.

na lyg ir nieko..ty aisku geriau nei buvo, kaip ir sakai. gera gyvent kai nieko neskauda.
tik va sanarius skaudejo neseniai- pagulejau pas masaziste 45 min, nugara masazavo, o surakino kelius.
aj, dar man atrodo nerviniu sakeliu uzegimas- nes skauda nugara. stiprus skausmas jau praejo- db liko toks- kai tik nakti besivartant jauciasi, tai leidzia man kasdien vit B....
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2017 02 16, 15:23)
Labas  4u.gif
turiu klausimą toms, kurios verda kaulų sultinius po 12 - 24 val. Ar virdamos papildote nugaravusį sultinį vandeniu? Kada dedate prieskonius?

ne, nepapildom. ant mazos mazos ugnies verdam.
is prieskoniu dedu tik pipira ciela. ir tiek. tai i gala visai
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 02 17, 13:44)
ne, nepapildom. ant mazos mazos ugnies verdam.
is prieskoniu dedu  tik pipira ciela. ir tiek. tai i gala visai

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergos,priaugau2.4 kg, panasu, kad viskas nejo i papus, nes visos aptemptos kelnes ir dzinsai - geri, o sitie (.)(.), labai pagrazejo:D Maniau, kad 60 kg., man idelaus svoris, bet dabar manau, kad 62.4 man idelaus svosis biggrin.gif
IvetaCom, buvai teisi, kad geri riebalai nueina ten, kur labai reikia:D
Pagaliau as viskuom patenkinta:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 21 vasario 2017 - 00:49
QUOTE(Nidulia @ 2017 02 21, 00:45)
Mergos,priaugau2.4 kg, panasu, kad viskas nejo i papus, nes visos aptemptos kelnes ir dzinsai - geri, o sitie (.)(.), labai pagrazejo:D Maniau, kad 60 kg., man idelaus svoris, bet dabar manau, kad 62.4 man idelaus svosis biggrin.gif
IvetaCom, buvai teisi, kad geri riebalai nueina ten, kur  labai reikia:D

O, super wub.gif 4u.gif
Pas mane siemet kazkaip irgi laikosi ilgiau svoris. Bet tai tik svarstykles rodo, nes pati nejauciu. Papai irgi vietoj, greiciausiai jie ir laiko riebalu atsargas . Taigi mes su tavimi grazuoles, kas jungiasi prie musu? ura.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 vasario 2017 - 09:16
QUOTE(Nidulia @ 2017 02 21, 01:45)
IvetaCom, buvai teisi, kad geri riebalai nueina ten, kur  labai reikia:D

as ir taip noriu!
man 1-1.5 kg nuejo ant siknos ir pilvo(nors nieko aisku nesimato) tik i kelnes neilysdavau keleta men ( o kurios buvo visada laisvos) - tai aptemtos... bet nustojau esti vakarais ir susitvarke.. atrodo vienas kg - o kiek daug reiskia!
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 02 21, 12:13)
as ir taip noriu!
man 1-1.5 kg nuejo ant siknos ir pilvo(nors nieko aisku nesimato) tik i kelnes neilysdavau  keleta men ( o kurios buvo visada laisvos) - tai aptemtos... bet nustojau esti vakarais ir susitvarke.. atrodo vienas kg - o kiek daug reiskia!

Man valgymas vakare irgi labai svorio prideda smile.gif
Bet kokiu atveju - visos mes gražuolės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as priaugau, vakare kramsnodama suri ar riesutus, Tai bjaurus iprotis, kuris yra ne alkis, o tiesiog iprotis. Reikia ji mesti. Paleo tikkslai - valgyti, kai jauti alki, o ne kramsnoti, kad tik kramsnoti, ka as dariau paskutiniu metu. Fuij, kokia as kaiulyte:D
Brt man kazkaip pasiseke, kad tie. 2.4kg ilindo I (.)(.), o ne I talija ar pilva:)
Sian apsiaviau timpas, pirma karta po 3 metu:) Pagaliau, ne per kuda, pats tas:) Visi ivertino liuksiskai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 23 vasario 2017 - 02:11
Mergininos, dalinites patirtimi, nrd tema mirsta:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 02 23, 02:58)
Mergininos, dalinites patirtimi, nrd tema mirsta:)

Nidulia, kodel ne miegi taip vielai?
Atsakyti
dar galit pasidalint, kaip angina malsint naminem salygom (ir sedziu ant antibu kas be ko). niekad gyvenime nesu turejus, o dabar dvesiu jau ketvirta diena. vaikas is darzo nesa visokias bjaurybes, negaliu is ligu isbrist sita ziema verysad.gif

del svorio, uzsimeciau gera kg nuo gruodzio vidurio, kai prasidejo visi sirgimai, motyvacijos bet kam nulis, nuotaikos nera, o kadangi as esu emocine valgytoja, tai tik sedziu ir kremtu istisai per dienas, i kaloriju norma neisipaisau ir turiu rinke.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2017 02 23, 11:04)
dar galit pasidalint, kaip angina malsint naminem salygom (ir sedziu ant antibu kas be ko). niekad gyvenime nesu turejus, o dabar dvesiu jau ketvirta diena. vaikas is darzo nesa visokias bjaurybes, negaliu is ligu isbrist sita ziema verysad.gif

del svorio, uzsimeciau gera kg nuo gruodzio vidurio, kai prasidejo visi sirgimai, motyvacijos bet kam nulis, nuotaikos nera, o kadangi as esu emocine valgytoja, tai tik sedziu ir kremtu istisai per dienas, i kaloriju norma neisipaisau ir turiu rinke.

Man gerklei labai padeda skalauti su druska ir soda, dar GSE įlašinu, tas sūrumas kuriam laikui nuima skausmą, o ir bacilas gydo toks tirpalas. Dar padeda kakavos sviesto čiulpimas.
Laikykis ir sveik, jautuke mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
O man padedavo siltas vanduo, i kuri ilasinti č lasai arbatmedzio aliejaus. Sitas puikiai naikina visa bruda. Dar kvepuodavau garais su arbatmedzio aliejumi.
Atsakyti