QUOTE(" voresta " @ 2017 01 09, 14:48)
Tai pas mane vyras katabolikas, bet jokios žalos nematau, tik pliusus. Sekant rodiklius, tai jo rodikliai šią vasarą pagaliau visai priartėjo prie sveiko žmogaus rodiklių.
Aš anksčiau irgi taip maniau. O pasirodo, kad ant riebalų, ilgai pasėdėjus, galima lygiai taip pat pastrigti, kaip ir ant angliavandenių. Pavartojai tą bananą ar daugiau anglių kad ir savaitę, riebalų išvis gali nevalgyt - o organizmo rodikliai (kvėpavimo skaičiukai, pH indeksas) vis vien rodo energijos gamybą iš riebalo (indeksas mažiau nei 7).
Todėl reikia vasarą pereit ant daugiau angliavandenių, leisti savo organizmui priaugti svorio (augimas, daugiau insulino išskyrimų) ir tuo pačiu pasižiūrėti savo rodiklius- ką jie rodo.
Manau, tai vertingas patarimas
Aš anksčiau irgi taip maniau. O pasirodo, kad ant riebalų, ilgai pasėdėjus, galima lygiai taip pat pastrigti, kaip ir ant angliavandenių. Pavartojai tą bananą ar daugiau anglių kad ir savaitę, riebalų išvis gali nevalgyt - o organizmo rodikliai (kvėpavimo skaičiukai, pH indeksas) vis vien rodo energijos gamybą iš riebalo (indeksas mažiau nei 7).
Todėl reikia vasarą pereit ant daugiau angliavandenių, leisti savo organizmui priaugti svorio (augimas, daugiau insulino išskyrimų) ir tuo pačiu pasižiūrėti savo rodiklius- ką jie rodo.
Manau, tai vertingas patarimas
Ir dar karta labas
Turejau omeny, kad jei neziureti i disbalansus, o paprastai laikytis paleo dietos, tai tiems, kas turi virsvorio geriau einasi, o tie, kurie jau iklimpe giliau i katabolizma reikia pagalbos.
Del ketozes, sakiau apie ta atveji, kai beveik nera disbalansu, arba zmogus anabolikas.
Dabar yra geras laikas mesti svori, o katabolikams kokie patarymai butu, pavartoti maistinio gliverolio? Gal galima dar nuorodo ideti, kut jo isigyti?