Jaicy, bet kas su tavim darosi, nesuprantu?
QUOTE(Nidulia @ 2017 01 06, 02:08)
Jaicy, bet kas su tavim darosi, nesuprantu?
ir as nesuprantu.. ne taip blogai kaip pries 10m, bet ne taip gerai kaip pries 1-2m...
Labai gaila, kad tau taip paslijo sveikatele. Manau, kad viskas bus gerai, laikykis:)
Na jau savaitė laikausi 100 proc paleo, kadangi kaip minėjau nemažai produktų buvau atsisakiusi anksčiau, tai kol kas visai nesunku. Turiu porą klausimų "senbuvėms":
1. Ant liežuvio pas mane pastoviai yra baltų apnašų, kaip suprantu tai dėl "blogųjų " bakterijų. Ar paleo gali padėti susitvarkyti su tuo?
2. Galvoju nusipirkti brandintos jautienos iš ūkininko. Ar brandinta mėsa geriau nei tiesipg mėsa?
1. Ant liežuvio pas mane pastoviai yra baltų apnašų, kaip suprantu tai dėl "blogųjų " bakterijų. Ar paleo gali padėti susitvarkyti su tuo?
2. Galvoju nusipirkti brandintos jautienos iš ūkininko. Ar brandinta mėsa geriau nei tiesipg mėsa?
brandinta jautiena yra minkstute ir jai paruosti uztenka vos keliu minuciu.
Sveikos merginos su paleo pradejau draugaut pries 5 metus.viskas buvo liux,savijauta puiki,kunas lieknas. Pries pora metu turejau labai daug streso,nebeziurejau saves ir to pasekme +12kg
Paleo kaloriju neskaiciuoja,taciau amerikietiskose grupese sako,kad reikia skaiciuot.jug,kad svoris kristu turi buti kcal deficitas. Va cia ir susipainiojau.
Dvi savaites buvau ketogeninej,svoris pajudejo i virsu
Dabar vel gryzau i paleo. Padekit susigaudyt,skaiciuot kcal ar ne?
P.S vartoju l-tiroksina.
Paleo kaloriju neskaiciuoja,taciau amerikietiskose grupese sako,kad reikia skaiciuot.jug,kad svoris kristu turi buti kcal deficitas. Va cia ir susipainiojau.
P.S vartoju l-tiroksina.
QUOTE(RutaNem @ 2017 01 08, 20:12)
Sveikos merginos su paleo pradejau draugaut pries 5 metus.viskas buvo liux,savijauta puiki,kunas lieknas. Pries pora metu turejau labai daug streso,nebeziurejau saves ir to pasekme +12kg
P.S vartoju l-tiroksina.
P.S vartoju l-tiroksina.
As neskaiciuoju, jei BRA ir lastelienos geras santykis, jauciasi sotumas ir labai daug ir nesinori valgyti.
O kaip gali augti svoris ketozei, gal tesiog nepavyko persijungti i riebalu deginima, ar apie kazka kita rasote?
Pasirodo Roko Balciuno seminaro yrasai yra, ten daug naudingos informacijos. https://sites.google...laida/Seminarai
QUOTE(ivetacom @ 2017 01 09, 10:23)
As neskaiciuoju, jei BRA ir lastelienos geras santykis, jauciasi sotumas ir labai daug ir nesinori valgyti.
O kaip gali augti svoris ketozei, gal tesiog nepavyko persijungti i riebalu deginima, ar apie kazka kita rasote?
Pasirodo Roko Balciuno seminaro yrasai yra, ten daug naudingos informacijos. https://sites.google...laida/Seminarai
Vat ir pati nesuprantu,kaip tas svoris augo,nedaug apie 1-2kg bet itariu,kad riebalo per daug buvo,arba baltymo.pati nzn
Vyras pastebejo,kad man is burnos sklinda metalo kvapas,pati nelabai jauciu.Galvoju del baltymu.ypac po varskes taip buna.dabar jos atsisakiau. Ir dar,pradejo skaudeti kelena ir sprandas sustinges. Gal tikrai man baltymo per daug?
Ir dar klausimas : darzoves valgau per prievarta,nemegstu as ju. Ar nebutu klaida jei pradeciau vartot spirulina? Kazkuo reiketu jas kompensuot. O gal yra dar kazkokia alternatyva?
Sveiki, su naujais metais.
Ir dar klausimas : darzoves valgau per prievarta,nemegstu as ju. Ar nebutu klaida jei pradeciau vartot spirulina? Kazkuo reiketu jas kompensuot. O gal yra dar kazkokia alternatyva?
Daržovių ląsteliena maitina geruosius mikrobus kurie vaidina labai svarbų vaidmenį organizmo sveikatos palaikyme. Jei norėsi tiek ląstelienos(20-30 gr/parai) gauti iš spirulinos, tai kasdien turėsi suvalgyti netoli kilogramo spirulinos. . Įveiksi?
QUOTE(RutaNem @ 2017 01 09, 13:10)
Daržovių ląsteliena maitina geruosius mikrobus kurie vaidina labai svarbų vaidmenį organizmo sveikatos palaikyme. Jei norėsi tiek ląstelienos(20-30 gr/parai) gauti iš spirulinos, tai kasdien turėsi suvalgyti netoli kilogramo spirulinos. . Įveiksi?
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 08, 12:50)
Domiuosi, bet ko toliau i miska, tuo daugiau malku, kaip sakoma...
Ir priejau isvados, kad paleo gerai tiems, kas nori svorio numesti, o katabolikams jis daugiau zalos daro,
Ir priejau isvados, kad paleo gerai tiems, kas nori svorio numesti, o katabolikams jis daugiau zalos daro,
Tai pas mane vyras katabolikas, bet jokios žalos nematau, tik pliusus. Sekant rodiklius, tai jo rodikliai šią vasarą pagaliau visai priartėjo prie sveiko žmogaus rodiklių.
QUOTE(ivetacom @ 2016 12 19, 23:18)
I ketoze ne taip lengva ieiti, o iseiti galima suvalgius koki banana.
Aš anksčiau irgi taip maniau. O pasirodo, kad ant riebalų, ilgai pasėdėjus, galima lygiai taip pat pastrigti, kaip ir ant angliavandenių. Pavartojai tą bananą ar daugiau anglių kad ir savaitę, riebalų išvis gali nevalgyt - o organizmo rodikliai (kvėpavimo skaičiukai, pH indeksas) vis vien rodo energijos gamybą iš riebalo (indeksas mažiau nei 7).
Todėl reikia vasarą pereit ant daugiau angliavandenių, leisti savo organizmui priaugti svorio (augimas, daugiau insulino išskyrimų) ir tuo pačiu pasižiūrėti savo rodiklius- ką jie rodo.
Manau, tai vertingas patarimas
QUOTE(RutaNem @ 2017 01 08, 21:12)
P.S vartoju l-tiroksina.
P.S vartoju l-tiroksina.
Manau, kad maitinkis paleo, kaip ir maitinaisi tuos į metus ir viskas stosis i savo virtas. Be to, priaugus svorio su nesamoningu maistu, antra karta jis jau sunkiau krenta, bet nukris. Pieno riebalu atsisakyk kuriam laikui, jie pristabdo svorio kritima. As neskaiciuoju koloriju niekada.
QUOTE(Nidulia @ 2017 01 09, 18:01)
Manau, kad maitinkis paleo, kaip ir maitinaisi tuos į metus ir viskas stosis i savo virtas. Be to, priaugus svorio su nesamoningu maistu, antra karta jis jau sunkiau krenta, bet nukris. Pieno riebalu atsisakyk kuriam laikui, jie pristabdo svorio kritima. As neskaiciuoju koloriju niekada.
Taip ir darysiu,maitinsiuos paleo.
Kad pieno produktai skyscius laiko,ta zinojau,tik va dabar svarstau apie tuos zmones kurie pagal dukana maitinasi,ten jug pagrindas pieno produktai (varske,pieno milteliai,jogurtai). Bet jiem svoris krenta kuo puikiausiai. Idomu kodel
Dar klausimas del magnio. Uzsenieciu grupese (paleo ir keto) vartoja magni ir daugiau druskos,kad nebutu anglevandeniu gripo.kazkur skaiciau,kad magni reik vartot vakare,nors ant pakuotes to nenurodo. Ar gali kuri pakomentuot tuo klausimu? Ryte ar vakare? O gal apsieit be jo?