QUOTE(Nidulia @ 2016 12 30, 15:58)
labai smagu tave skaityti:) As gerai. Buvo ir prie manes prikibes tas virusas. Penktadienio ryte prasidejo stiprus pykinimas, vakarop pradejo kratyti saltis, skaudeti galva, akiduobes, kaulus, raumenis, sanarius - viska. Raiciausi kaip kirmele sofkeje. Temperatura pakilo iki 38,5. Nieko nevalgiau visa diena, daviau organizmui kovoti su virusu, o ne virskinimui eikvoti jegas. Bet su tokiu pykinimu nelabai ir imanoma buvo noreti valgyti.Nakti 3 kartus labai stiprakaitavau ir ryte atsikeliau be temperaturos ir be jokiu skausmu. Dar kazkiek pykino, bet kaip tik kucios, tai man geras pasninkas buvo:) Vakare suvalgiau sauksteli ikros, troskintu cukiniju ir zuvies gabaleli tusina. Tai kaip ir sirgau tik 1 diena. Reiskia ir pas mane virusams nera ka veikti, kuom labai dziaugiuosi. Per Kaledas prisivalgiau teisingai iskepto saslyko ir baigesi visi mano pykinimai. Vyrui viskas buvo taip kaip ir man, tik jam dar kelias dienas negerumai pilve daresi. Butu pabadaves nors 1 diena, manau ir jam greitai butu pasibaige.
Puiku O virusas kazkoks toks vaiksto, siandien suzinojau, kad dvi pazistamos seimos persirgo sia savaite su pykinimais, vemimais ir viduriavimu.
Su Sventom Kaledom visas ir laimingu Naujuju Metu be ligu