Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

Pas mus dar pilna obuoliu ant meziu, tai vis koki nukalu ir suedu, bet man ne ant papu, o anr pilvo visi obuoliiai nusedo:D
Atsakyti
Sveikos,

Dariau ta lydyta sviesta kagal katinones recepta, kur voneleje sildomas sviestas.
Nupyliau ta skaidru sviesta, liko baltu nuosedu nemazai ant dugno. Bet sustinges mano lydytas sviestas kazkoks labai jau sviesus, lyginant su parduotuviniais sviestais, toks gelsvas pas mane.
Ar cia normalu, ar nepakankamai gerai tie baltymai issifiltravo, kaip manot? smile.gif
aciu
Atsakyti

Sveikos,

Dariau ta lydyta sviesta kagal katinones recepta, kur voneleje sildomas sviestas.
Nupyliau ta skaidru sviesta, liko baltu nuosedu nemazai ant dugno. Bet sustinges mano lydytas sviestas kazkoks labai jau sviesus, lyginant su parduotuviniais sviestais, toks gelsvas pas mane.
Ar cia normalu, ar nepakankamai gerai tie baltymai issifiltravo, kaip manot? smile.gif
aciu

Ilgiau kaitintas sviestas turi riesutu kvapa ir yra tamsesnis.

Atsakyti
Nu va, pasidariau D vitamino tyrimą. Trūksta. Yra 58 (norma 75-107). Vaistinėje buvau išsirinkusi kažkokias kapsulytes su maždaug dienos norma, bet vaistininkė patarė imti tas, kur kapsulytėje žymiai daugiau. Tai pasitikėjau ir pasiėmiau tas su daugiau. Žiūrėsim. Kažkaip skaitinėjaus ir radau, kad autoimunines ligas irgi gali paskatinti D vitamino trūkumas..

QUOTE(Nidulia @ 2016 11 05, 00:50)
Neprides tai D:)

Atsakyti

O mano veido oda nuo kiausiniu baisi pasidare  :unsure: matyt per daug baltymu :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2016 11 29, 20:53)
<p>O mano veido oda nuo kiausiniu baisi pasidare  unsure.gif matyt per daug baltymu unsure.gif </p>

O kas pasidare?
Atsakyti
cia tik man nerodo senu temu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo falso: 30 lapkričio 2016 - 11:12
Man patiko ši laida. Praktiškai paleo, kaip suprantu..

http://lrvab.lrt.lt/lt/archive/33968/
Atsakyti
Laba diena,

Turiu klausimą - Nakvišų aliejus gėris ar blogis? Kažkaip neužkliuvo skaitant nei senas temas, nei kitą info .... Dėkui , jei kas atsakys .
Atsakyti

Isbere :( spuogai :(

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2016 12 01, 15:51)
Laba diena,

Turiu klausimą - Nakvišų aliejus gėris ar blogis? Kažkaip neužkliuvo skaitant nei senas temas, nei kitą info  .... Dėkui , jei kas atsakys .

kiek zinau blogis. ten blogas santykis omegu..
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 25, 21:21)
Gal visos numirote nuo mesos ir riebalu?

beveik smile.gif

man cia apie savaite kazkokie nerimo priepuoliai buvo, sirdis dauzesi smarkiai, permusinejo.
dar isgeriau vyno.. po nezinia kiek laiko absitinencijos.. nu ir ka- net nebaigus jo gert is karto pradejo skaudet galva..

dar apsilankiau prie elgutes, taip susalau, kad ieskojau PAPRASTOS arbatos. buvo tik su imbieru, citrina ir ale medum.... nuo to medaus baisiai galva isikaudejo, nespejus grizt namo net...

dar nustojau est pieniskus produktus.

nu zodziu as turbut greit mirsiu smile.gif

eisiu kraujo priduot ir i santorus pas alergologa. niekad nebuvau. tegu ka nors patikrina. net paciai idomu smile.gif

dar nuovargis didelis ir pms baisusis, tokia lieva nuotaika, kad tik verkt norisi..(gal cia priesgimtadienine kokia?)
tepliot pradejo savaite pries mmm...

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 02 gruodžio 2016 - 15:17
Vaje, kas tau cia pasidare?
Atsakyti