Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

Kaip tik siandien Talalakinas ikele is naujo ta irasa, kurio vakar jieskojau
https://www.youtube....h?v=2CzrA4zcLAc

O pusryciams kava su grietinele. As valgyti noriu po 2-3 val. po kavos, kuo paprasciau, tuo geriau. Dabar is lapinio kopustu cipsus darome, mazius valgo, tik traska viskas aplink, labai skanu wub.gif
Atsakyti
Ivetacom, ačiū labai!
Paklausysiu.
Jaučiu, kad žiemą per mažai judu, ieškau kažkokio malonaus sporto, nes kol kas tik kontrastinis dušas belikęs ax.gif

QUOTE(ivetacom @ 2016 11 14, 12:31)
Tinka trumpai, o anabolikams, kiek siela leidzia smile.gif  Man sis begiojimas sutvarko galvos sakusmus, vasara jau negalejau susitvarkyti, tiek skauda per mm, o dabar, kai galiu pabegioju ir net nepradeda smile.gif
Irasu yra ir daugiau, bet uzslaptinti kazkaip, per mobiluji galiu klaysytisi, o kompe neleidzia.

Atsakyti
Dar apie salcio proceduras https://www.youtube....h?v=zyrXXlr06sw
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 19, 08:49)

Patinka man jo klausytis ir į jį žiūėti biggrin.gif Toks svajonių vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2016 11 20, 13:32)
Patinka man jo klausytis ir į jį žiūėti biggrin.gif Toks svajonių vyras biggrin.gif

Turiu pusbroli 32 metu, kopija Talalakinas, nevedes, be zalingu iprociu, gal kam reika? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 20, 15:11)
Turiu pusbroli 32 metu, kopija Talalakinas, nevedes, be zalingu iprociu, gal kam reika? biggrin.gif

matai, Talalakino žavesys proto ir vaizdo/garso/kūno kalbos derinyje. Vien vaizdas man giliai vienodai biggrin.gif Aš, aišku, užimta, tai tik teoriškai va pasidžiaugt galiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
neblogas visai toks tas talalakinas, tik gaila rusiskai sneka, man netinka. kazkada berna rusa turejau, tai man alergija dabar rusiakalbiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2016 11 15, 11:23)
<p>Pasidalinkite pusryčių idėjomis, nes kiaušinienė greitai nusibos smile.gif nors ir kepu ją su špinatais, kaparėlėmis ir saulėje džiovintais pomidoriukais. </p><p>Domina greiti patiekalai, 10min smile.gif</p>

cukiniju kose:
reik turet sultinio, ikaitint, ten sudet maza cukinija supjaustyta, pavirinti 3 min. tada det sauja spinatu + dar minutele ir viskas. kose sublenderuoju ir dedu daug sviestuko ghee smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 20, 16:11)

ir vienas???? kas su juo negerai?biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2016 11 20, 17:41)
neblogas visai toks tas talalakinas, tik gaila rusiskai sneka, man netinka. kazkada berna rusa turejau, tai man alergija dabar rusiakalbiam biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
beje- jau savaite be pienisku- as kvepuoju!!!!!
Atsakyti
net be sviesto? neisgyvenciau biggrin.gif nors man nosis irgi vakare i lova atsigulus uzsikemsa, kol gerai susylu po anklodem, o tada vel atsikemsa. pieniskus produktus aisku valgau, tai gal del ju.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 11 21, 20:01)
net be sviesto? neisgyvenciau biggrin.gif nors man nosis irgi vakare i lova atsigulus uzsikemsa, kol gerai susylu po anklodem, o tada vel atsikemsa. pieniskus produktus aisku valgau, tai gal del ju.

a, pamirsau visai ghee. bet ant jo kepama tik.. i sriubas.
man uzguldavo taip atsigulus kad tik ryte atsikelus atsikimsdavo... turejau kad 10 min verstis...
Atsakyti
Gal visos numirote nuo mesos ir riebalu?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 25, 20:21)
Gal visos numirote nuo mesos ir riebalu?

biggrin.gif As dziaugiuosi, kad obuoliu nera, daug ramiau pasidare, kartais uztenka dveju valgymu. Vasara stabiliai tris kartus valgiau. Pora kg priauginau, dabar jau krist pradejo.Kaip ir anksciau, rodos po cela kg papuose apsisedo, gaila, kad vel dings per ziema smile.gif O kaip pas tave?
Ka tik is lauko. Dabar po salta veja begioju, irgi neblogai stimuliuoja.

Idomu, kaip Lumiluk sekasi 4u.gif
Atsakyti