Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

QUOTE(Egless @ 2016 11 09, 13:28)
Labas visoms 4u.gif Gal seniau esancios cia atsimins mane - Egliukasz? smile.gif Ilgai SM nebuvau ax.gif

Sveikute, Egless mirksiukas.gif aš po truputį skaitau pirmąsias temas nuo pradžių, tai gerai tave prisimenu 4u.gif Sveika sugrįžusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 10, 01:37)
Kiekvienas organizmas yra individualus. As, kai pajauciu, kad galiu susirgti, del visa pikta, atsisakau ir vaisiu, kad jau uztikrintai issisukciau. Ne karta jau issisukau:) Mano organizmas jautrokas, labai greitai parodo, ka ne taip surijau:) Todel man near sunku issifruoti, kas man tikrai netinka.

Egless, nemnau, kad rasi naujien. Apie ta pati diskutavome su naujokemis, ka jau tu zinai ir pati:)

Man kaip tik ruduo ir ziema, tai irgi niekas, kas cukraus/daug angliavandeniu turi nebetinka, nes iskart puola ligos. Senokai jau taip stipriai apsirgau, pasimokysiu is savo klaidu smile.gif Vis dar sportuoji? 4u.gif
Adera777, aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egless: 10 lapkričio 2016 - 11:01
Jo, sportuoju. Kartais labai tingiu, bet isispiriu sau i subine ir varau i sporto sale svarmenu tampyti:)
Atsakyti

Na ir as bandau atsisakyti miltiniu dalyku ir riboti cukru. Dvi dienos lengvai praejo, valgiau kiausinius, mesa, salotas, vaisius, nemazai riesutu, gal del to ir jauciausi soti visa diena. Liuks! Laikysiuos ir toliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&A: 11 lapkričio 2016 - 23:03
Orai puikus, vel begioju basa po sniega, traukia tas begiojimas, kaip magnetas, is karto jauti, kad gyveni, treniruoju skydliauke ir atstatau nervu sistema biggrin.gif Kas dar prisijungia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 09, 13:09)
Tai paleo mityba ir yra jumi idealus variantas del visu siu negalavimu. Susitvarkyti zarnyno veikla ir susilopyti skyleta zarnyna. Tada ir pasitrauks visi sanariu skausmai ir ligos. Reikia senas temas skaityti, viskas bus aiskiau. Pirmame puslapyje sudetos senos temos is archyvo.
Pries pora dienu pajauciau persalimo ar kokio tai viruso simptomus. Saltis krete, po akiu ubuoliais skaudejo, galva skaudejo, grynai gripine savijauta. Meciau pieniskus ir obuolius, sedau grynai ant primal. Siandien jau jauciuosi sveika. Iki paleo visa tai pasibaigdavo bronchitu ir 7-iu dienu antibiotiku kursu. Zodziu, man daugiau nebereikia irodymu, kad paleo leidzia imuninei sistemai dirbti tik savo darba ir si puikiai su juo susitvarko. As dziaugiuosi atradusi paleo ir isbridusi ir nesibaigianciu ligu ir negalavimu.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

kur perkat lapelius slapimo rugstingumui matuot? yra lietuvoj kur nors?

Gal kas skaiteta pie REVICI kokia knyga, nieko nerandu.
Ar gal kas zinot koki internetini puslapi, kur apie jo darbus galima pasiskaityt. esu daug radus, bet gan pavirsutiniska info ir nedaug.
Atsakyti
Ivetacom, o bėgiojimas po sniegą susijęs su skydliaukės treniravimu? Įdomu man viskas, kas su skydliauke susiję..Bėgioti retsykiais pabėgioju, ne po sniegą tik, jaučiu, kaip rytinis keliolikos minučių prabėgimas suprakaitavus gerai pravalo kūną ir smegenis:)
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 11 14, 10:08)
Ivetacom, o bėgiojimas po sniegą susijęs su skydliaukės treniravimu? Įdomu man viskas, kas su skydliauke susiję..Bėgioti retsykiais pabėgioju, ne po sniegą tik, jaučiu, kaip rytinis keliolikos minučių prabėgimas suprakaitavus gerai pravalo kūną ir smegenis:)

Taip, skydliaukes ir kraujagysliu.

http://mductor.weebl...8410771085.html
https://www.youtube....h?v=oM0ZZNr3cYM
https://www.youtube....h?v=AkWSeJMH40g
https://vk.com/mdoct..._wall_-41393291
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 11 14, 12:43)

as irgi situos ziurejau, tik katabolikams netinka, anot jo, toks grudinimasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2016 11 14, 12:02)
as irgi situos ziurejau, tik  katabolikams netinka, anot jo, toks grudinimasis  smile.gif

Tinka trumpai, o anabolikams, kiek siela leidzia smile.gif Man sis begiojimas sutvarko galvos sakusmus, vasara jau negalejau susitvarkyti, tiek skauda per mm, o dabar, kai galiu pabegioju ir net nepradeda smile.gif
Irasu yra ir daugiau, bet uzslaptinti kazkaip, per mobiluji galiu klaysytisi, o kompe neleidzia.
Atsakyti

Pasidalinkite pusryčių idėjomis, nes kiaušinienė greitai nusibos :) nors ir kepu ją su špinatais, kaparėlėmis ir saulėje džiovintais pomidoriukais. 

Domina greiti patiekalai, 10min :)

Atsakyti