Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo (primal) mityba

Aš irgi nedaug. Hartwiggus, Robb Wolf Paleo solution, Mark Sisson Primal blueprint ir 21 day transformation, ai, dar Primal Fitness. Vegetarian Myth dar, perverciau, bet idemiai neskaiciau Gedgauda ir Lorain Cordain. Kulinarinės, aišku, nesiskaito biggrin.gif O šiaip irgi daugiau per tinklapius neršiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2016 10 27, 08:31)
Labas rytas,

aš vis dar su sloga  ax.gif  nusipirkau gelomirtolio, bet taip jis man nepatinka, fui, bloga nuo jo  unsure.gif  geriu tik todėl , kad kažkada jis padėjo, jei šį kartą ir jis nepadės teks keliauti pas gyd.

Naminių obuolių šiemet užderėjo tai jais ir nuodemiauju, darbe kokius tris suvalgau  ax.gif

o kas darosi nuo jo????

pavalgiau as dziovintu obuoliu cipsu ir nestuke.gif sprogstu nuo duju...net geda
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2016 10 29, 07:27)
Aš niekada nesu dariusi D vitamino, jis, rodos, mokamas, reik paprašyti? Bet daug kas aplinkui kalba, kad jo trūksta mūsų platumos žmonėms ir tiesiog šiaip reiktų pavartoti, kokia jūsų patirtis, vartojat/darot jo tyrimą?

cia zinokit mistika- as sviesiaode, kuri tikrai nesidegina, ir va mano vit.D visada visada normoj...
tad nzn kie kcia tiesos tame kad visiem truksta
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2016 11 06, 18:07)
prie knygu skaitymo temos: kokias dar esat skaite, pavardinkit.

tokia
http://7books.ru/rea...k-kak-samyy-mo/

tik kaip matai rusisikai. nezinau, siaip turetu juk but originalo kalba kazkur.
Papildyta:
del persalimu- as jau pasveikau. na praejo menuo, kai snd supratau kad nebekosciu.
iki siol geriu Pau D'arck. bet pradejau gerti ji jau i pabaiga..
nors nosis kaip ir visada uzsikimsus. bandysiu visai nevartot pienisku(iki siol kefyra gerdavau)
Atsakyti
aciu uz knygu idejas, pleciu savo biblioteka biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, vis skaitau apie Paleo mityba. Ir vistiek iskilo klausimas del kruopu be glitimo. Ar galima valgyti grikius, ryzius ar avizas?

Atsakyti
QUOTE(V&A @ 2016 11 08, 20:01)
<p>Sveikos, vis skaitau apie Paleo mityba. Ir vistiek iskilo klausimas del kruopu be glitimo. Ar galima valgyti grikius, ryzius ar avizas?</p>

O kur skaitot? Nes aš kur skaitau, visur gan aiškiai parašyta - jokių grūdų ax.gif
Atsakyti

Nu jooo, kazkur nugrybavau.  :unsure:​ o taip megstu grikius. 

Nes sia mityba noriu isbandyti ne del svorio metimo, bet del sveikatos. Pastoviai yra problemu su virskinimu, skauda sanarius, pastovus nuovargis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&A: 08 lapkričio 2016 - 21:23
Tai paleo mityba ir yra jumi idealus variantas del visu siu negalavimu. Susitvarkyti zarnyno veikla ir susilopyti skyleta zarnyna. Tada ir pasitrauks visi sanariu skausmai ir ligos. Reikia senas temas skaityti, viskas bus aiskiau. Pirmame puslapyje sudetos senos temos is archyvo.
Pries pora dienu pajauciau persalimo ar kokio tai viruso simptomus. Saltis krete, po akiu ubuoliais skaudejo, galva skaudejo, grynai gripine savijauta. Meciau pieniskus ir obuolius, sedau grynai ant primal. Siandien jau jauciuosi sveika. Iki paleo visa tai pasibaigdavo bronchitu ir 7-iu dienu antibiotiku kursu. Zodziu, man daugiau nebereikia irodymu, kad paleo leidzia imuninei sistemai dirbti tik savo darba ir si puikiai su juo susitvarko. As dziaugiuosi atradusi paleo ir isbridusi ir nesibaigianciu ligu ir negalavimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 09 lapkričio 2016 - 12:24
QUOTE(V&A @ 2016 11 08, 21:01)
<p>Sveikos, vis skaitau apie Paleo mityba. Ir vistiek iskilo klausimas del kruopu be glitimo. Ar galima valgyti grikius, ryzius ar avizas?</p>

Avizos, ryziai - grudai. Grikiai, kynva - pseudo grudai, bet vistiek nerekomenduojami paleo lifestyle.
Svarbu atsirinkti, ka skaitot pradzioje, kad lengviau suprasti butu. Mano kosmetologe slovake save paleoliste vadina, bet va kas ryta valgo duona su avokado uztepele, sushi daznai darosi ax.gif

Labas visoms 4u.gif Gal seniau esancios cia atsimins mane - Egliukasz? smile.gif Ilgai SM nebuvau ax.gif
Atsakyti
Sveikute, tikrai ilgai nesirodei:) Kaip tau sekasi, papasakok:)
Atsakyti
Apie peršalimus ir paleo: tarkim aš atradau, kad man labiausiai cukrus ir miltai balti kenkia, o kruopas valgau visokias kitokias. Šiaip kasdien pasmaližiauju ir šokoladu ar kokiais saldainiais kartais, bet va pajutusi artinantį peršalimą tikrai veikia: JOKIŲ pieniškų, cukraus ir baltų miltų ir susitvarko (pradėjus šį pusiau paleo visada pajaučiu, kad artėja peršalimas ar koks virusas galvos skausmu ir dažniausiai jį spėju sustabdyti). Valgau visas daržoves ir vaisius, kurių noriu, mėsą, žuvį, riebalus, labai mėgstu grikius, soras, kukurūzų kruopas. Gal čia nuo kiekvieno priklauso, bet man lygiai taip pat kaip Niduliai pavyksta sustabdyti peršalimus su vaisiais liekant tai jau tikrai. Nes visuose užsienio šaltiniuose daržovės IR vaisiai yra paleo.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2016 11 09, 14:39)
Sveikute, tikrai ilgai nesirodei:) Kaip tau sekasi, papasakok:)

Visaip ;) atitrukus nuo paleo buvau, valgiaube glitimo, bet daug ka sau leidau. Rezultatas tikrai nedziugina biggrin.gif kaip ir ausu uzdegimas, issivystes y sinusita ir veliau y bronchita biggrin.gif 3 savaites kamavaus, teko gert antibiotikus. Dabar metu visus tuos beglitiminius sh... lauk ir imuosi keto+primal/paleo ax.gif Reikia atsigauti 4u.gif
Ir aisku kelias temeles atgal perskaityt, kad pasivyt jusu visu naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2016 11 09, 15:02)
Apie peršalimus ir paleo: tarkim aš atradau, kad man labiausiai cukrus ir miltai balti kenkia, o kruopas valgau visokias kitokias. Šiaip kasdien pasmaližiauju ir šokoladu ar kokiais saldainiais kartais, bet va pajutusi artinantį peršalimą tikrai veikia: JOKIŲ pieniškų, cukraus ir baltų miltų ir susitvarko (pradėjus šį pusiau paleo visada pajaučiu, kad artėja peršalimas ar koks virusas galvos skausmu ir dažniausiai jį spėju sustabdyti). Valgau visas daržoves ir vaisius, kurių noriu, mėsą, žuvį, riebalus, labai mėgstu grikius, soras, kukurūzų kruopas. Gal čia nuo kiekvieno priklauso, bet man lygiai taip pat kaip Niduliai pavyksta sustabdyti peršalimus su vaisiais liekant tai jau tikrai. Nes visuose užsienio šaltiniuose daržovės IR vaisiai yra paleo.

Kiekvienas organizmas yra individualus. As, kai pajauciu, kad galiu susirgti, del visa pikta, atsisakau ir vaisiu, kad jau uztikrintai issisukciau. Ne karta jau issisukau:) Mano organizmas jautrokas, labai greitai parodo, ka ne taip surijau:) Todel man near sunku issifruoti, kas man tikrai netinka.

Egless, nemnau, kad rasi naujien. Apie ta pati diskutavome su naujokemis, ka jau tu zinai ir pati:)
Atsakyti