QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2018 03 01, 23:03)
18.00 gryžot iš darbų, 18.26 užkandot ir vėl prie staklių! Vyriokai, baigiam! Kai grilinsim kur nors visi - išsiaiškinsit!
Užskaitau bajerį - prie staklių. Aš tikrai nerašyčiau, bet jis vis kabinėjasi, iškraipo faktus, pats savo informaciją pervarto, išvarto, painiojasi ir t.t. Man nėra noro kažką įrodyti ar ginčytis. Tiesiog tegul kiti pamato, kad SM DIEVAS AMALVOS ROTACINIS nėra toks geras kaip buvo bandoma keletą metų apie jį kurti mitą. Jau ne vienas žmogus tai pasakė: grąžina žemą temperatūrą, apšąla, ne mažai elektros prisuka, bet tik Mintui stebuklingai kitaip pučia. Juo labiau, kad turintys "Amalvos" rotacinį, kai ateina laikas keisti įrenginį, vis dažniau galvoja ne apie rotacinį, o plokštelinį.
Mintas nesupranta esminės PR'o, viešujų ryšių ir panašių dalykų taisyklės. Jis kvailai atsišaudo: aš taip nesakiau, aš to nedariau ir t.t. Būtų protingas, tai ne atsikalbinėtų kvailai, o pasidalintų skaičiais. Tarkime aš pateikiu skaičius, kiek man prisuko per vasarį elektros, kokius kubus pūtė, o jis nesąmonė ir t.t. Būtų protingas, elgtųsi kitaip. Juo labiau, kuomet kiti ir ne vienas! žmogus sako, kad yra kitaip, jų turimi duomenys rodo priešingai. Žodžiu, Mintas atliko puikų darbą. Pats savo rankomis sudirbo rotacinius įrenginius. Stabų kultas sugriautas. Seniai laikas buvo tai padaryti, nes visokie raitūzai, ed'ai, mintai ir panašūs N metų koneveikė plokštelinius ir aukštino tik rotacinius.