QUOTE(cibulis @ 2018 02 26, 21:42)
Cituoju:
Nesupratau aš komfovento schemų, bet kaip supratau, esant tokiam ortakyno pasipriešinimui, maksimalus mano rekupo oro srautas prie 100% bus 350m³/h.
Ok, nesuprantu aš tų rekupo schemų, Norėjai paaiškinti? Paaiškinsi gal ir aš mažiau klaidų darysiu.
Cituoju: Jei rimtai, aš dabar turbūt tavo rekupo duomenimis labiau pasitikėčiau, nei tuo prietaisu, kuriuo matavom.
Taip, nepasitikiu aš to prietaiso parodymais, bet tai, kad aš labiau pasitikėčiau tavo rekupo rodmenimis, nei to prietaiso, nereiškia, kad dabar reikia taikyti absoliučiai klaidingai pritaikytą paklaidos procentą. Ne, aš vis tik vadovausiuosi tais dydžiais, kuriuos turiu, nors ir nelaikysiu jais tikslumo etalonais. Bet kokiu atveju, šie dydžiai palyginami ir yra ženkliai tikslesni, nei po į jokius tikslumo rėmus netelpančio perskaičiavimo.
reikia mažinti 23 proc.
Mažink alkoholio kiekį, o ne taikyk šiuos klaidingai apskaičiuotus procentus.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2018 02 26, 21:44)
Tie, kurie turit "Amalvos" aparatus, pasakykite: jungiate teną ar ne? Šiuo metu.
Tie kurie turit plokštelinius rekupus, pasakykit, ar turit galimybę nejungti tenų
.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2018 02 26, 22:00)
Mintas dabar išsikalinės ir nesakys, kokiu skirtingu našumu/greičiu varinėjo variklius.
Jooo. Sunku dar kartą nueiti į tą patį postą, kur pateikiau 17 laipsnių temperatūrą? Ten visi rekupo greičiai surašyti. Ne nereikia jokio pagrido, vadovaukimės principu, kas garsiau šaukia tas teisesnis.