QUOTE(vaikis_ @ 2018 02 16, 01:30)
<p>Cibuli kiek pas tave rodo sąnaudas prie kokių 300 kubų?</p><p></p><p>Zhenderis deklaruoja 300 kubų su 150Pa tik 98W, su 200Pa bus 113W. </p>
Ok, dėl tavęs pažiūrėjau. Šiuo metu įjungiau maksimalų 4 greitį. Oro kiekis realiu laiku kinta 317-322 kubų ribose, t.y. oro vidurkis būtų 320 kubų. Elektros sąnaudos realiu laiku kinta 85-89 W ribose, bet dažniau sustoja ir fiksuoja 88 W. Žodžiu, pūsdamas 320 kubų "Zehnderis" naudoja 88 W elektros. Tiesa, mano filtrus jau prieš keletą mėnesių reikėjo pakeisti. Šiuo metu net ekrane dega raudonas įspėjimas, kad pakeisčiau filtrus.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2018 02 16, 11:58)
Tiems kas dievina paveiksliukus įmetu:
Lauke Vilniuje dabar googlas rodo -4°C, nors pas mane visuomet šalčiau, nei Vilniuje.
Primenu, vakar kai tiekė virš 20°C orą, lauke googlas rodė -3°C.
Koks oro srautas prie variklių 63%, pas mane nežinau, rekupo elektros sąnaudos 61W.
Lauke Vilniuje dabar googlas rodo -4°C, nors pas mane visuomet šalčiau, nei Vilniuje.
Primenu, vakar kai tiekė virš 20°C orą, lauke googlas rodė -3°C.
Koks oro srautas prie variklių 63%, pas mane nežinau, rekupo elektros sąnaudos 61W.
Netikiu, fotošopas. Visą naktį paišiai ir dar SM nulaižei, kad galėtum tik paryčiais įdėti. "Patinka" man šitie Žiguliukai - gaminys pavadintas 400 modelių, bet pučia lyg ir 350 kubų. O kiek pučia dirbdamas 63 proc. našumu, neaišku. Tai neturi termometro, kad kiek lauke žiūri į googlą? Mano niekam tikęs "Zehnderis" rodo, kokį iš lauko orą paima. Ir dar galiu pažiūrėti, ką rodo geoterminis. Ir ne į googlą, o realiu laiku savo kieme. Iš bet kurios pasaulio vietos. Mano kieme šiuo metu -3,7 laipsnio.