QUOTE(cibulis @ 2018 02 15, 22:17)
Man tiesiog keistas tavo fanatiškumas, kad visi užsienietiški gamintojai meluoja
Ne vakar gimęs, per savo gyvenimą teko susidurti ir su Rehau apgavyste, nutylint tam tikras "smulkmenas", o tokių apgaulių statybų srityje nors šakėm mėžk. Ir ne tik statybų srityje, kad ir tas pats dyzelgeitsas. Bet ne apie tai kalba
kad aš melavau darydamas nuotraukas
Būtent, kalba apie tai, tik ir vėl akcentą dedi ant savo nuotraukų. Ne akcentas turi būti dedamas ant tavo teiginio, kad jei neįdedi nuotraukų patvirtinančių savo žodžių teisingumą, tai jau meluoji. Melu, ne aš tave kaltinau, o tu mane. Aš tik atsakiau tau, kad nuotraukų dėjimas jokios tiesos neįrodo.
nežinai tiksliai kiek pučia įrenginys, kai rodo 20 proc., bet esi įsitikinęs, kad Komfoventas nemeluoja.
Taip, nežinau, bet esmė tame, kad nerodydamas kiek pučia, komfoventas ir nemeluoja. Meluoti galima tik teigiant klaidingus duomenis, arba nutylint svarbius bendram suvokimui niuansus (pavyzdžiui apie
metalinės armuotės naudojimą RauFipro rėme,
kuriam nereikia armavimo metalu). Bet kai absoliučiai net nekalbama apie oro srautus, tai kaip galima meluoti? Ateis profesionaliai, išmatuos tavo oro srautus ir tu konkrečiai žinosi, kokius oro srautus vaiko tavo rekupas, prie tavo ortakių pasipriešinimo, prie konkrečių ventiliatorių pajėgumų, o dabar, tai tik būrimas iš tirščių. Aišku, galima sudėti papigiaiskus daviklius, kur 50m³/h pabėgimas yra "leistinos paklaidos dydis", bet atleisk, mano nuomone čia jau melas. Ir nebūtina pačiam meluoti, užtenka būti apsigavusiu, ir būti 100% įsitikinusiu, kad sakai tiesą, bet jei ta "tiesa" su gana didele paklaida?
Jei sakau, kad rekupas rodo, jog EC varikliai naudoja 11 W ir tiek pat rodo išorinis elektros matuoklis, tai tada puoli ant oro kiekių.
Yra toks energijos tvermės dėsnis. Jei varikliai sukasi silpnai, vartodami mažai elektros energijos, jie fiziškai nepajėgūs judinti didesnių oro kiekių lyginant su panašaus našumo analogais dirbančių didesniu galingumu.
Kaip taip gali būti, suklastoti oro kiekiai.
O kas sakė apie suklastotus oro srautus? Aš tik sakiau, kad tikėti netiksliais davikliais, kurie paprastai būna sumontuoti rekuperatoriuose aklai negalima. Jie turi labai didelę paklaidą.
Kodėl tu toks tikras, ką skelbi.
Todėl, kad aš skelbiu tik tai, kuo pats įtikiu. Realiai ir tamsta, tik tamsta pamatė užrašą rekupo pultelyje ir aklai tiki, kad jie teisingi, o aš linkęs jais suabejoti, todėl kai aš rašau, tai pradžiai info bandau apvirškinti savo nors ir ne aukšto lygio operuojamomis techninėmis žiniomis.
vieniems pučia šaltą 15 laipsnių orą, pas Mintą mistiškai be teno grąžina 20 laipsnių.
Pas mane patį pūtė 15°C temperatūros orą, bet pirmiausia patalpų viduje buvo kitos temperatūros, antras dalykas, pasikeitė ortakių pasipriešinimas ir vėl, pasikeitus ortakių architektūrai, disbalansavosi oro srautai. Man labai užkliuvo, kad visi plokštelinių rekupų turėtojai aklai neigia disbalanso buvimą savo rekupuose. O aš žinau, kad mano išmetimo ortakynas turi turėti mažesnį pasipriešinimą, nei padavimo, antras dalykas, rekupo paduodamo oro filtras didesnio oro pasipriešinimo ir vualia, su rotoriniu rekupu pasiekiau plokšteliniams rekupams dažnai naudojamą "stebuklą". Mano rekupas patapo ženkliai efektyvesnis.
Neigiat, plokštelinių rekupų savininkai, kad jūsų rekupai disbalansuoja oro srautus, ok, aš ir apie tai nutyliu, ką turim, ogi panašius rezultatus. Ok, vaikis įrodė, kad jo rekupo varikliai sukasi vienodu greičiu. Varikliai ir mano rekupe sukasi vienodu greičiu, bet disbalansas vis tiek yra. Beje, Cibuli, vaikis įrodė sovo žodžiu, aš juo patikėjau ir nuotraukų man pateikinėt nereikėjo. Jei žmogum pasitiki, tiki ir jo žodžiais, o jei nepasitiki, tai nuotraukos sorry, bet ne įrodymas.