QUOTE(Pupcis @ 2016 10 08, 23:22)
Eksperte, ar baigsi kada nors kabinetis, ka?
O tu absoliučiai kritikos nepriimantis žmogau, įsivaizduok, kad mano žinutė ne tau buvo skirta, o visiems kitiems, kurie skaito, kad žinotų, kad dar ir į nuolatinę žmonių buvimo vietą reikia atkreipti dėmesį.
Dėl eksperto, tai ponuli, ne viskam reikia būti ekspertu, kad apie tai žinoti.
Pas mane oro padavimas miegamajame buvo suprojektuotas palei langą, toliau nuo lovos, gavosi palei jos kojagalį. Kai lovą pastatėm, nusprendėm pakeisti jos vietą ir dabar gaunasi, kad oro padavimas visai šalia vieno lovos šono. Ankščiau aš to nepastebėdavau nors aš guliu arčiau oro padavimo, bet kai maniškė susirgo, karščiavo ir pradėjo reikalauti kad išjungčiau rekuperatorių, nes jai pučia. Palaikiau tai bredu, bet atsiguliau savo pusėje, ir pabandžiau kurį laiką pagulėti, bandydamas pajusti tą oro dvelkimą. Nu ir ką, tikrai pajutau, tad sumažinau oro padavima iki minimalaus, bet ir tuomet maniškė jautė pūtimą. Beliko tik visai užsukti oro padavimą miegamajame, paliekant atviras miegamojo duris. Taip kad tikrai ne tik teorijos prisiklausęs apie tai kalbu, o iš savo karčios patirties eksploatuojant rekuperatorių.
O tau kritikos nepriimantis žmogau, patariu irgi, kada paeksperimentuoti, ir ne bėgiojant pro difuzorius pajausti oro padavimą, o kuriam laikui pabuvus po jais be judesio ir dar geriau ne vasarą, o žiemą.
Dėl mažų vaikų, tai nieko keista kad jie nejaučia, retai kada jie nustygsta vietoje nieko neveikdami, kad tamsta nejaučiat, tai žinokit ir išankstiniai įsitikinimai daug ką lemia, kad brangioji nejaučia, tai būna, kad žmogus nenori brangiojo įskaudinti ;).