QUOTE(Grfokpr @ 2021 03 01, 20:06)
<p><span>Sveiki, man dabar pasiule į namą statyti SAVE VTR 300. Nes kai buvo pasakyti tokio galingumo geriausei tinka mano namui. Tai norejau paklausti gal yra kokiu alternativu šitam rekuperatoriui? Nes jis rinkoje kaip žinau jau nup 2014 metų. Tai gal kažka patarsytė</span></p>
Manau, kad Komfoventas bent jau ne blogiau, jei ne geriau, o ir internete randamos kainos geresnės.
SAVE VTR 300 -
2010,72
Pirmiausiai žiūrim našumą qv maks.
367 m³/h ir pagal jį parenkam Komfovent analogą, arba
Domekt R 300 V su Maximal air flow rate
320 m³/h už
1621,16 arba
Domekt R 400 V su Maximal air flow rate
381 m3/h. už
1761,76 jei vertinti kainas vienoje ir toje pačioje, pirmoje pasitaikiusioje parduotuvėje.
Dabar pažiūrėkim, ką gi tokio turi systemair ir raudonai parašysiu komentarus apie komfovent.
Aukšto efektyvumo rotacinis šilumogrąžis su EC motoru
Man rodos toks pat ir komfovent įrenginiuose
Energetiškai efektyvūs RadiCal ventiliatoriai su modernia EC technologija, užtikrinančia labai žemą SFP ir žemą garsą
Toks pat ir komfovent įrenginiuose, su kitais varikliais man rodos net negamina
Atskirai valdomi tiekiamo ir šalinamo oro srautai
Absoliučiai tas pats ir Komfovent įrenginiuose
SAVE Touch valdymas su spalvotu jutikliniu ekranu lengvam naudojimui ir paleidimui
Spalvotas, intuityvus liečiamu ekranu valdymo pultelis ir Komfovent įrenginiuose, man labai patiko
Galimybė valdyti įrenginį išmaniuoju telefonu įsigyjus priedą (IAM)
O čia jau komfovent įrenginių pliusas. Ankščiau ir Komfovent įrenginiuose tokia galimybė buvo už papildomą kainą, kiek žinau, naujuose valdikliuose valdymo galimybė per tinklą įdiegiama standartiškai
Įrenginyje įmontuotas aukšto efektyvumo, kintamo greičio rotacinis šilumokaitis
Vat dėl šito negaliu pasakyti, mano senesnio modelio įrenginyje rotoriaus sukimosi greitis nesikeičia, nors mano supratimu, sumontuotas variklis tokią galimybę ir turėtų.
Įrenginys turi integruotą elektrinį šildytuvą.
tikrai yra standartinėje komplektacijoje
Įrenginys pristatomas su žemo slėgio kišeniniais filtrais: Tiekimo oro filtras F7/ePM2,5 70% Ištraukimo oro filtras G3/Coarse 50%
400V modelis tikrai su F7 abejeis filtrais komplektuojamas, savarankiškai galima susimontuoti ir prastesnius, nors kad standartinėje komplektacijoje būtų tik G3 filtras, na nežinau, nežinau, manyčiau, kad to mažoka
Iš to ką perskaičiau apie systemairą, jis manęs nesužavėjo, rinkčiausi Komfoventą.
Šiuo metu turiu Komfovent Domekt Rego 400VE, gerokai senesnio modelio, nei dabar parduodami. Valdymo per tinklą modulį teko įsigyti atskirai, kur dabar įsigijant, sutaupyčiau.