Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(sauliusz @ 2021 01 17, 23:07)
O apie kokius nustatymus sneki?
Pas mane
Meniu: Home -> Tasks:
"Ventilation Mode" -> "Balance"
"Temperature Profile" -> "Warm"

Meniu: Advanced -> Temperature Profile:
"Mode" -> "Fixed"
Warm -> 24

Meniu: Installer
Unbalance -> 0%

Pirmi du punktai, kur pastorinau - sutampa. Toliau skiriasi. Pažiūrėk, gal padės: 01, 02, 03, 04, 05.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 17 sausio 2021 - 23:35
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2021 01 09, 10:34)
Varinėjame 170 kubų 350 cbm namui. Tuose kambariuosie kur būnam apsistoję tuo metu laikosi ties 800-900 ppm, tuose kur tuo metu nebūni - arti lauko kokybės - 450 ppm

O kuo matuojat? Ta prasme gamintojas ir modelis?
Atsakyti

O kuo matuojat? Ta prasme gamintojas ir modelis?

Matavo brangiu matuokliu, vien matuoklio sensoriaus kaina apie 80 Eur. 

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2021 01 20, 01:47)
Matavo brangiu matuokliu, vien matuoklio sensoriaus kaina apie 80 Eur.

Gal yra kažkas buitiniam naudojimui?
Aišku galima pasidaruti pačiam už ~30eur:
https://www.google.c...-mh-z19-sensor/

Bet gal panašia kaina yra buitinių?
Atsakyti

Gal yra kažkas buitiniam naudojimui? Aišku galima pasidaruti pačiam už ~30eur: [url="https://www.google.com/amp/s/gadget-freakz.com/build-your-own-diy-air-quality-meter-based-on-the-mh-z19-sensor/"]https://www.google.com/amp/s/gadget-freakz....-mh-z19-sensor/[/url] Bet gal panašia kaina yra buitinių?
Buitiniu geru reikia ieskoti, visi pigus daznai isskaiciuoja co2 verte kas yra nelabai teisinga.... Mh-z19 turi savu trukumu.... bet del geros kainos galima ignoruoti tuos trukumus turbut :)

Man labiau prie sirdies cdm7160, megstu japoniska kokybe :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikis_: 20 sausio 2021 - 22:06
sveiki
kokius filtrus naudojat f7 ar m5
Atsakyti
QUOTE(rupertas @ 2021 01 20, 09:08)
Gal yra kažkas buitiniam naudojimui?
Aišku galima pasidaruti pačiam už ~30eur:
https://www.google.c...-mh-z19-sensor/

Bet gal panašia kaina yra buitinių?

Kiek ieškojau iš kiniečiu buitiniai matuokliai su CO2 davikliu (o ne išskaičiavimu) panašiai nuo 60-70eur prasideda. SenseAir S8 ir pan. davikliai.
Atsakyti
QUOTE(narvid @ 2021 01 22, 15:07)
sveiki
kokius filtrus naudojat f7 ar m5

Kad čia daugiau nuo aplinkos priklauso - jei aplinkui nėra daug piliečių, baldų atliekomis besišildančių, tai ir M5 pakanka smile.gif Bet jei koks pilietis su bomžo mentalitetu įsikurs greta ir pradės kūrenti beleką, tai ir F7 gali nepakakti...
Atsakyti
Ei, kas ten pirkote tuos papigiaiskus filtrus Zehnderiui? Kaip jų kokybė? Man Vetekas rašė, kad jie greitai užsineša, būna brokuoti. Anksčiau pirko, dabar atsisakė. O kokia jūsų praktika? Pirkti juos ar imti dvigubai brangesnius originalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 23 sausio 2021 - 13:01
QUOTE(cibulis @ 2021 01 23, 13:58)
Anksčiau pirko, dabar atsisakė.

Kam pardavinėti pigesnį filtrą, kai su tuo pačiu antkainio procentu, pardavus dvigubai brangesnį, dvigubai didesnį pelną turėsi. Ir dar, jei girsi dvigubai pigesnį konkurentų gaminį, tai pats jokio pelno negausi, viskas logiška.

Eksploatavau tiek originalius savo įrenginio filtrus, tiek iš ekofiltro, absoliučiai jokio skirtumo eksploatuodamas nepastebėjau.

Negi Zenderio filtrai pagaminti iš kitokios medžiagos, nei kiti filtrų gamintojai naudoja?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2021 01 23, 14:53)
Kam pardavinėti pigesnį filtrą, kai su tuo pačiu antkainio procentu, pardavus dvigubai brangesnį, dvigubai didesnį pelną turėsi. Ir dar, jei girsi dvigubai pigesnį konkurentų gaminį, tai pats jokio pelno negausi, viskas logiška.

Eksploatavau tiek originalius savo įrenginio filtrus, tiek iš ekofiltro, absoliučiai jokio skirtumo eksploatuodamas nepastebėjau.

Negi Zenderio filtrai pagaminti iš kitokios medžiagos, nei kiti filtrų gamintojai naudoja?

Nežinau. Aš tik klausiu tų, kurie turi ir eksploatuoja - kaip patirtis. Beje, aš gal kartą irgi buvau tuos ne originalius turėjęs, nes buvo be jokių užrašų. Tiksliai nepamenu. Nepasakyčiau, kad labai prasta kokybė, bet šiek tiek skyrėsi nuo originalių. Buvo minkštesni - tą pamenu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2021 01 23, 14:24)
Nežinau. Aš tik klausiu tų, kurie turi ir eksploatuoja - kaip patirtis. Beje, aš gal kartą irgi buvau tuos ne originalius turėjęs, nes buvo be jokių užrašų. Tiksliai nepamenu. Nepasakyčiau, kad labai prasta kokybė, bet šiek tiek skyrėsi nuo originalių. Buvo minkštesni - tą pamenu.

Tokia ir patirtis: sudėjau, rekuperatorius ir toliau veikia, neprieštarauja. Kol kas tik prieš kelias dienas sudėjau, tai nežinau, kada pradės streikuoti.
Vnz, pabandymui nusiperki komplektą, nepatiks, daugiau nebepirksi.
Atsakyti