Tik jis preheaterį tai naudoja, tik kad ne elektrinio teno pavidale. Vat tas, entalpinis priešpriešinių srautų, kur pas Cibulį paviešino rezultatus, kur dabar -4°C pučia, vat tas tai įtariu be preheaterio. Tik įtariu sugadins žmogelis prietaisą, jei ir toliau taip naudos.
Tik jis preheaterį tai naudoja, tik kad ne elektrinio teno pavidale. Vat tas, entalpinis priešpriešinių srautų, kur pas Cibulį paviešino rezultatus, kur dabar -4°C pučia, vat tas tai įtariu be preheaterio. Tik įtariu sugadins žmogelis prietaisą, jei ir toliau taip naudos.
Priešpriešinių srautų entalpinis rekuperatorius dabar tiekia -4°C . Vienareikšmiškai tą patį . Teisingai supratau, turėjai omenį tą patį ką ir visi kiti entalpiniai priešpriešinių srautų rekuperatoriai ?
Rotoriniai be jokio teno tiekia gerokai aukštesnes, pav. maniškis virš 15°C šiuo momentu.
Elektrolux tik saldytuvus moka gaminti, rekuperatoriu vidiniai nesandarumai kaip retis.
O tu skaitei ka rase? Perskaityk dar karta, gi nepajungtas.
Rotoriniai be jokio teno tiekia gerokai aukštesnes, pav. maniškis virš 15°C šiuo momentu.
Aš apie tavo Žiagą kalbėjau, o tu man kažkokį Elekroluxą kiši. Jis visai ne iš Zehnderio giminės.
Modelis ne tas pats. Neaišku, dėl temperatūros patalpų viduje. Bet ok. Paimim šį rekupą ir palyginkim su tokiu kaip pas tave, dvigubai brangesniu, kuris pas Dzūkišką pirkia vakar pūtė 16,6°C jei neklystu. Šiandien įtariu dar mažiau. Skirtumas 1,8°C, tai čia kardinalus skirtumas? Kaip manai, kiek elektros sunaudotų pakeliant t° tuo 1,8°C? per kiek atsipirktų dvigubas kainos skirtumas? Per laikotarpį per kurį būtų pilnai sudrožti 5 rekuperatoriai?
Mintai, kodėl tau toks baisus tas tenas? Aš visus metus kas mėnesį skelbiu ir skelbsiu duomenis apie namo eksploataciją. Štai tokie duomenys. Metų gale padarysiu suvestinę. Galėsi pamatyti, kiek mano rekupas per metus prisuko elektros. Gyvenamam name. Tokį patį monitoringą siūlau padaryti ir tau. Viešai. Ir visiems kitiems. Tada ir pamatysi, kad ne toks baisus tas tenas kaip čia postringauji. Ar priimi iššūkį?
Nesiginčysiu dėl Elektroliukso, bet jei kažkas kabinasi apskritai prie rotoriaus, tai lygiai taip pat nekonkretizuojant kaip pavyzdį palyginimui galima paimti ir pirmą pasitaikiusį entalpinį .
Pamiršk tą dzūką. Jis gi sakė, kad statys tą dėžę. Ne pilnas jo rekupas. O toks kaip mano turi būti eksploatuojamas su tenu. Kaip ir tavo Žiagas privalo dirbti su tenu. O prie ko čia pinigai? Ir kodėl dvigubai brangesnis? Kokias kainas lygini?
Pritariu
Nu jo, nepajungtas. Atmintį išsisaugojus info buvo be smulkmenų.
Papildyta:
Žiagą turėjai omenį, tai vat ir žiago rezultatai.Komfoventas, tai vos ne kaip lygus su lygiu su zenderiu eina (skirtumas apie 1,8°C zenderiui stipriai disbalansuojant srautus) jei į šią apžvalgą įtrauksim ir minėtą elektroliuksą (kur temperatūrų skirtumas nuo konkurentų siekia apie 20°C).
Nu jo, nepajungtas. Atmintį išsisaugojus info buvo be smulkmenų.
Papildyta:
Žiagą turėjai omenį, tai vat ir žiago rezultatai.Komfoventas, tai vos ne kaip lygus su lygiu su zenderiu eina jei į šią apžvalgą įtrauksim ir minėtą elektroliuksą.
Elektroliuxas net bypass neturi, ten net nerekuperatorius o parodija.
O kokioje klasifikacijoje, nurodančioje rekuperatoriaus sudedamasias dalis nurodyta, jog ByPassas privalo būti rekuperatoriuje?
iki šiol girdėjau, kad ByPass tai tik opcija pasitaikanti brangesnių rekuperatorių modeliuose.