QUOTE(mintas @ 2021 01 16, 16:35)
Ar tu matei kokioje euforijoje buvo Dzūkiška pirkia, kai pirko savo išsvajotąjį Zenderį. Akivaizdu, kad jis buvo susiformavęs iliuziją, kad perka pasaką. Kur jis tą pasaką galėjo susikurti? Kaip tik tuo metu kas liaupsino savo rekuperatorių stebuklingais skaičiais?
O kokias temperatūras dabar pučia Zenderis? Neveikiant tenui, paduoda tik 16,6°C.
<{POST_SNAPBACK}> Kai visi kiti zenderiai dirba tik su tenais.
Ar jis jaučiasi apgautas? Aš matydamas tokius skaičius tikrai jausčiausi, bet mačius kokioj euforijoje buvo Dzūkiška pirkia tuomet, esu garantuotas, kad dar ilgai save apgaudinės, būdamas įsitikinęs, kad nusipirko labai gerą įrenginį. Taip kad objektyvaus atsakymo nesulauksi.
O net tuo atveju, jei kiti Komfovent įrenginiai iš tikrūjų eksploatuojami tik su tenais, ką ir aš dariau, kai namą šildžiau elektra tiesiogiai, bet namą pradėjus šildyti su ŠS nedariau nė karto, net tuo atveju, ok, naudojamas tenas, pašildo tiekiamą orą bet vos ne tas ant to išeina, eksploataciniai kaštai skiriasi menkai ir ar buvo verta išleisti maždaug dvigubai didesnę pinigų sumą už labai, labai brangų įrenginį (aš už visą namą šildantį ŠS stipriai pigiau mokėjau)? Na nežinau. Aš tikrai jausčiausi apgautas ir žinau, kur ieškočiau neteisingai susiformavusio įvazdžio priežasčių.
Kažką čia vartai? Bet taip Mintiškai vartai. Pradėkime nuo to, kad dzūkas buvo po žeme blokelių prisimetęs ir galvojo pašildytą orą imti, todėl pirko rekupą be pašildytuvo. Dėl radono atjungė tą savo gėrį po žeme, o teno neturi. O gal vietoje jo tą pašildymo dėžę statys. Žodžiu, jis ten kažką eksperimentuoja.
O visą kitą tik viščiuko pasvaičiojimai, nes tau nors kuolą ant galvos tašyk, bet nieko negirdi. Skaičius aš skelbiau ilgai ir įvairius, bet tau tik ta viena fotkė prilipo ir tu esi užstrigęs viename taške.
Bet geriau būtų, kad Zehnderius turintys patys pasakytų ką apie juos galvoja. Tu čia su savo Žiguliuku nekišk iškraipytos, tendencingos nuomonės. Akivaizdu, kad nori išgirsti: permokėjau, šūdas, o va Minto Žagias tai jėga.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2021 01 16, 16:28)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cibulis" data-cid="72767695" data-time="1610801574"> O ką jis ten rodo? Lauke tik 0,5 laipsnio, ištraukia 22, grąžina 23 laipsnius? Čia kaip?
Papildyta: Tai tu jų paklaus ar jie jaučiasi apgauti, ar ne? Aš pateikinėjau duomenis, kokius turėjau. Juo labiau, kad pirmą pusmetį varinėjau net 160 kubų visą parą. Tikrai nieko neapgavau, bet tik tavo galvoje liko keli skaičiai, kuriuos tu vis dar atsimeni. Tai tik parodo, kad pavydi. Kaip vienas pažįstamas sako, esi pavydnikas. Ei, kas turite Zehnderius ar jaučiatės apgauti? Ar aš jus apgavau, prikabinau raguolių ant ausų medumi sutepęs balso stygas? Ar tikrai daiktas nevertas savo pinigų ir dabar pirktumėte kitą? Drožkite viską kaip per išpažintį bažnyčioje. Mintas klauso ir laukia jūsų išpažinties.</blockquote> Gi tenas pasildo ora, ta ir rodo. Daviklis viduje rekupo netoli teno, lauke dabar tikslus daviklis rodo -16C
Kažkaip ten sudėtinga. Pasirodo apačioje yra informacija apie vartojamą elektrą. Nevažiavau tiek puslapiu žemyn. Bet kito dalyko nesuprantu: prieš tai rodė, kad iš tavo namų ištraukia +22 laipsnių orą, o dabar
tik 21,5 laipsnio. Klaida ar kaip suprasti?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2021 01 16, 16:35)
Ar jis jaučiasi apgautas? Aš matydamas tokius skaičius tikrai jausčiausi
O kad jis tuos skaičius mato be pašildytuvo, o aš skelbiau su pašildytuvu, tau nieko nesako? Demagogijus Mintijus. Kitaip nepasakysi. Vartai kaip tau patinka.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2021 01 15, 14:03)
Mano rekupas ir toliau jokio teno nenaudoja
Dar
3 dienos ir tavo Žiagas galės rūkyti pavėsyje pūsdamas 140 kubų ir rydamas 50 W elektros. Mano pūsdamas 120 kubų ris apie 17 W. Tų kelių dienų oro pašildymas atrodys juokingas ir visų metų eksploatacija bus pigesnė. Tai yra esmė, o ne kelios šaltos dienos. Tik metiniai duomenys.