QUOTE(cibulis @ 2021 01 16, 13:35)
Tik 140 kubų ant 4 galvų? Ei, žmogau, tu gal juos užtroškinti žadi? Pisk kokius 200 kubų, ką čia juokingus srautus varinėji. Aš vienas 120 kubų laikau, tai jei jūs 3-4, tai pystek bent 300 kubų, bet tikriausia tavo Žiagas daugiau 280 nerauna. Ir dar šikną mėto ant posūkių galu varomas.
Ko meluoji? Iš kur ištraukei kad pas mane namie dabar 4 žmonės? Ir kam šias fantazijas pateiki tarsi faktą? Tai vadinasi melas jei ka. Taip kad TU ESI MELAGIS, dezinformuojantis žmones.
Pas mane dabar namie gyvena 3 žmonės.
Antras dalykas pas tave 120m³/h bet paduodama visam namui. Namo kubatūra +- turėtų būti kažkas apie 300m³, įtariu bus daugiau bet tiek to, mažesnis skaičius tau naudingesnis. Taigi 120/300= oro kaita tik 0,4 karto per valandą. Pas mane namo tūris panašus, tik oro srautas didesnis, tad oro kaita visam name būtų didesnė, bet dėl papildomos sklendės, pas mane oras nukreipiamas arčiau žmonių, atjungiant tiekimą į patalpas kur žmonių nėra, todėl konkrečiai tose patalpose, kur yra žmonės, pas mane oro kaita yra daug didesnė ir siekia ~1 kartą per valandą, tad patalpose kur yra žmonės oro šviežumas yra kartais aukštesnės kokybės nei pas tamstą, nors tamsta ir vienas.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2021 01 16, 14:01)
Na jei neturi daviklio tada net neverta gincytis, asmeniskai netikiu tamstos parodymais. Nebent viduje pirti darai arba pateiki informacija kai saule i langus spigina
Čia tikėjimo reikalas. Pateikiu viską ką pats matau. Mano rekupas jokių stebuklų nerodo.
Įdomiausia tik tai, kad vis dar tiki Cibulio rekupo parodymais, kai jo rekupo rodmenys prieš kelis metus rodė šilumokaitą be nuostolių ;). Taip kad šiuo atžvilgiu aš tamstą vertinu, kaip šališką, nes esi nusipirkęs ir eksploatuoji to pačio gamintojo rekuperatorių ir turi išankstinių nusistatymų.