QUOTE(mintas @ 2021 01 16, 04:41)
Ne Cibuli, visi žino tik tavo stebuklingą rekuperatorių, kurio duomenys buvo skelbiami iš negyvenamo namo. Kai skelbiai savo stebuklingo rekuperatoriaus duomenis, niekas analogo dar neturėjo, kad galima būtų sulyginti. Dabar visi prisipirko tokį pat kaip pas tave, nes jis gi stebuklingas, deja, bet kai kiti skaičiukus skelbia, jokio stebuklo nelieka.
Žiūrėk, tamsta, ekrano priekis rodo, kad
pučia 120 kubų. O štai ką rodo tos
programėlės vantrobai. Paprašyk, kad ir kiti 120 kubų srautą palaikytų bent valandą ir pamatysi, kad pučia tą patį. Aišku, gali skirtis vidaus temperatūros ir drėgmės. Aš gyvenu vienas ir man 120 kubų daugiau nei per akis. Tu tikriausiai su savo Žiagu tik kokius 140 kubų laikai, o keliese gyvenant?
Pažiūrėk
čia. Žmogus su tokiu pačiu daiktu 70 kubų pučia. Tai jis irgi sukčiauja? Kiti irgi pridėję ekranų nuotraukų, bet ne visi iš karto paskelbia ir kokius oro kiekius varinėja. Žodžiu, niekas nemeluoja. Bet tik tavo Žiagas rauna prakasų. Mintiškai išmanus Žiagas.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2021 01 16, 10:01)
<p>Rodyk ka paiima is lauko, meteo prognozes ir as galiu parodyti
sonoff su dht22 ir matuoji</p>
Parodys jis tau. Sulauksi. Jo gi namas išmanus, dabar nenori, kad šeimininkas rodytų. Veikia nuo galvos impulsų ar minčių. O gal dar ir prie žmonos galvos impulsų prijungtas. Kol ta nesumąstys, kad galima rodyti, tol nieko nebus. Žodžiu, slaptažodžiai ir apsauga. Šūda nulauši.
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2021 01 16, 04:08)
Pučia 18,7°C su 307W (prie 70m³/h, o tai yra maždaug dvigubai mažesnis oro srautas nei palaikau aš) teno pagalba pašildytą orą, kai ištraukia 19,8°C.
Nu jo, pasaka
. Bet žinok, aš čia jokio stebuklo nematau. Labai žemiškas ir prognozuotinas rezultatas.
Tik 140 kubų ant 4 galvų? Ei, žmogau, tu gal juos užtroškinti žadi? Pisk kokius 200 kubų, ką čia juokingus srautus varinėji. Aš vienas 120 kubų laikau, tai jei jūs 3-4, tai pystek bent 300 kubų, bet tikriausia tavo Žiagas daugiau 280 nerauna. Ir dar šikną mėto ant posūkių galu varomas.
Papildyta:
QUOTE(Dzūkiška pirkia @ 2021 01 15, 23:51)
Visada peiduriu, kad miegamąjame 21 laipsnis, darbo kambariuose po darbo isjungiam siluma. Niekad nerasiau, kad visur 23 palaikau.
O tai aš
čia už tave rašiau? Jei svetainėje 23 ir virtuvėje turėtų būti panašiai, tavo gi namas mažas. Antrame aukšte 21, bet rekupas rodo, kad ištraukia tik 20 laipsnių. Ir tau nešalta? Kažkur meluoji kaip Mintas. O dar giriesi, kad ne dauge elektros prisuka.
Mano 7 abiejų aukštų termostatai šiuo metu rodo 23-24, du abiejų aukštų termometrai rodo 23,4-24,4 laipsnio, o rekupas rodo, kad ištraukia 22,7 laipsnius. Tai jeigu tavo rekupas rodo, kad ištraukia 20 laipsnių, tai namuose geriausiu atveju 21 laipsnis. Ir jokių svetainėje 23 nėra. Tai ir klausiu ar nesi Sibiro meška, kad su 21 nėra šalta? Ar tiesiog labai nori, kad kuo mažiau elektros prisuktų. Reikia gi parodyti savo elektrinį namą, kad viskas zašaibybiškės. A ne?
Papildyta:
QUOTE(mintas @ 2021 01 16, 05:00)
Kaip minėjau ir beje matosi, nėra jokio disbalanso, kokį laikydavau ankščiau.
oras.jpg 26,79KB
0 Parsiųsta kartų
komf.jpg 28,5KB
0 Parsiųsta kartų
Tai visgi pan prapiesar anksčiau varei disbalansą. OK, užaskaitom šitą tavo atvirumo akimirką. Auksom raidėm užrašom - Mintas sukčiavo ir išvertęs bamba rėkė ant bačkos užlipęs, koks jis teisus.
O dar baisiau, kad ta tavo programėle rodo, kad name 25, o gražiną tik 16 laipsnių. Konkreti koncentracijos stovykla. Name karšta, net per karšta, bet kad nebūtų labai šalta nuo pučiamo oro, tai jis prikačiagarina namą iki Afrikos karščių ir varganas Žiagas tik 16 laipsnių pučia, kai paima 25. Nu nachui tokį išmanų namą. Rimtai.