Tu tikriausiai Kalėdų senelio Minto Snieguolė? Iš kur žinai, kad 80-82 proc.? Jis jokių skaičių nepateikė? Tipo kartu gyvenat?
Tu tikriausiai Kalėdų senelio Minto Snieguolė? Iš kur žinai, kad 80-82 proc.? Jis jokių skaičių nepateikė? Tipo kartu gyvenat?
Buvai teisus.
Nepyk vaiki, bet aplinkui daug zenderių, bet stebuklus rodo tik Cibulio.
O dėl mano, tai irgi buvo kad 13°C padavinėjo vienu metu, bet tada išmetimo ventiliatorius visai nesisuko. Taip kad pas tavo pažystamus gal irgi išmetamo oro ventiliatoriaus kontaktai nubarškėję ?
Papildyta:
Todėl, kad tai standartinis rotacinių rekuperatorių našumas, ir jei rekupas ne nešildomame garaže ar palėpėje stovi, tai tokį našumą dažniausiai ir laiko.
Pridėta:
Ei, kas nors tavo savivertę matavo? Nebūk toks!!! Žmogau, tu geresnis nei tau atrodo. Rimtai.
Paprašyk, kad kiti Zehnderiai palaikytų 120 kubų ir nebus jokių stebuklų. Bet kad rodytų normalią temperatūrą, tokiu greičiu reikia apie 1 val. mažiausiai papūsti. Aš taip pučiu jau mėnesių mėnesius.
O ką kiti Zehnderiai kitaip pučia?
Papildyta:
Nepisk smegenų. Kokią čia formulę išpisai? Anksčiau mano pagal tavo N pizdalas kubu formulę pūtė tik panašiai kaip rotacinis. Vėl kažką gudrauji? Žodžiu, vartai kaip tau patogu.
Nepyk vaiki, bet aplinkui daug zenderių, bet stebuklus rodo tik Cibulio.
O dėl mano, tai irgi buvo kad 13°C padavinėjo vienu metu, bet tada išmetimo ventiliatorius visai nesisuko. Taip kad pas tavo pažystamus gal irgi išmetamo oro ventiliatoriaus kontaktai nubarškėję ?
Papildyta:
Todėl, kad tai standartinis rotacinių rekuperatorių našumas, ir jei rekupas ne nešildomame garaže ar palėpėje stovi, tai tokį našumą dažniausiai ir laiko.
Viskas tvarkinga pas kolegas
Dar vienas kosmonautas. Rašai, kad palaikai kambariuose apie 23, o kai kur 21, bet rodo, kad tik 20 ištraukia. Sibiro meška esi?
Papildyta:
Būtent. Bet tik Minto galvoje skersvėjai. Jis tikriausiai kažkokių žiurkių nuodų užvalgė. Arba burokėlių sultys buvo prarūgę.
Dar vienas kosmonautas. Rašai, kad palaikai kambariuose apie 23, o kai kur 21, bet rodo, kad tik 20 ištraukia. Sibiro meška esi?
Papildyta:
Būtent. Bet tik Minto galvoje skersvėjai. Jis tikriausiai kažkokių žiurkių nuodų užvalgė. Arba burokėlių sultys buvo prarūgę.
Jei nera jokiu sildytuvu, kazkiek susala - todel rekupu viduje rodys zemesnes temperaturas. Pas mane ir maziau rodo, nors viduje dabar dar 23.4C
Ei, nerodyk. Mintas pasakys, kad aš tave nupirkau. Šiaip labai geri skaičiai, bet manau, kad pūti apie 100 kubų. Ar net mažiau. Atspėjau?