Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

QUOTE(cibulis @ 2021 01 07, 12:02)

Apie kokią parduotuvę kalbate? Zehnderiui ten galima rasti filtrų?

Atsiversk du puslapius atgal, yra nuoroda.
Aš būtent Zehnder Q350 rekuperatoriui ir nupirkau komplektą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silainiai: 07 sausio 2021 - 12:24
QUOTE(silainiai @ 2021 01 07, 13:22)
Atsiversk du puslapius atgal, yra nuoroda.
Aš būtent Zehnder Q350 rekuperatoriui ir nupirkau komplektą.

Šitie? Matau, kad patenkintas kokybe. Gal ir man surizikuoti, nes už mėnesio reikės keisti filtrus. Per paštomus atsiunčia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 07 sausio 2021 - 15:10
QUOTE(cibulis @ 2021 01 07, 14:58)
Šitie? Matau, kad patenkintas kokybe. Gal ir man surizikuoti, nes už mėnesio reikės keisti filtrus. Per paštomus atsiunčia?

Taip, šitie. Man jų kokybė vizualiai patiko. Siunčia per DPD paštomatus. Užsakant iš karto 2 komplektus F7+G4, pristatymas nemokamas.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2021 01 07, 16:29)
Taip, šitie. Man jų kokybė vizualiai patiko. Siunčia per DPD paštomatus. Užsakant iš karto 2 komplektus F7+G4, pristatymas nemokamas.

Pridedu foto.

Pridėta:

Atsakyti

Pridedu foto.

Ar pakuotėje yra koks nors filtravimo medžiagos aprašymas?

Kai šituos keisi, parašyk kaip už filtro rekupo vidus atrodo, jei netingėsi atidarinėt. Ar kas nors matosi. Palyginimui, aišku, geriausia aukštos rezoliucijos foto pasidaryt prieš ir po.

Atsakyti
QUOTE(mjjm @ 2021 01 07, 20:03)
Ar pakuotėje yra koks nors filtravimo medžiagos aprašymas?
Kai šituos keisi, parašyk kaip už filtro rekupo vidus atrodo, jei netingėsi atidarinėt. Ar kas nors matosi. Palyginimui, aišku, geriausia aukštos rezoliucijos foto pasidaryt prieš ir po.

Aprašymo pakuotėje nebuvo. Ir kad nieko per filtro skylę ten nesimato, reiktų traukti laukan šilumokaitį, bet to dar neplanuoju kolkas.
Atsakyti
QUOTE(sevas @ 2021 01 06, 22:38)
<p>sako, roges ruosk vasara. Klausimas patyrusiems: jei rekuperatorius pasildo imama is lauko ora mainais i ismetamo oro atvesinima, ar vasara rekuperatorius vesina is lauko paimama ora, sildydamas ismetama is namo?</p>

Jūsų Brink Flair 325 Enthalpy (geiausias rinkoje savo klasėje) kai lauko oras bus šiltesnis uz esantį viduje tada grąžins vėsą į namus per šilumokaitį .O kai lauke bus vėsiau nei namie tada įsijungs apėjimo sklendė (bypass) ir paduos vėsą iš lauko apeinant šilumokaitį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 08 sausio 2021 - 12:03
Sveiki. Matavote kas su rekuperacija kiek CO2 buna gyvename name? Kiek gyventoju ir kiek CO2 ppm? Kiek kubų naktį/dieną varinėjete (gal tiksliau butų kiek karto oro pasikeitimas per valanda)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simkka: 08 sausio 2021 - 14:10
[quote=Cukiercha,2020 12 16, 14:49]
Siai minutei 18.5 ir 14.8 po biski kyla, bet kolkas tik del to ko visiskai rotorius susils kogero, bet pasildytuvas atjungtas.

P.S. neiseina prisegti foto.
Papildyta:
[quote=Cukiercha,2020 12 16, 14:38]
18.4C

vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]

Sveiki, na va, beda išprendžiau, kol galiausiai apšiltinau tiekiamo ir ištraukiamo oro vamzdžius nuo rekupo iki kolektorinių dežių (priminsiu pas mane sumontuota šaltoje palėpeje) . Bet dar faktas tame, jog žemai temperatūrai turejo didelę įtaka užsikiše filtrai, nors vamzdžiai ir buvo apšiltinti, tad turėjau montį, kad gal dar filtrai bus apsineše. Ir ka manote, taip ir buvo. Rezultatą matote nuotraukoje. Tenas atjungtas Ačiū visiems kas rašėte, atrašėte.

Papildyta:
Tiekiamas pakilo dar per 0.1 laipsnio smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cukiercha: 08 sausio 2021 - 14:46
QUOTE(cibulis @ 2021 01 07, 13:02)
Matau, Mintai, tu ir vėl nori ginčytis. O gal teisingiau reikėtų sakyti: nori save ir kitus įtikinti, kad pasirinkai gerai ir kad tavo "Žiguliukas" visai nieko aparačiukas. Juk tokia esmė ar ne?

Pirmą žiemą, kai pajungė rekupą, varinėjau 160 kubų 6 mėnesius - nuo rudens iki pavasario. Buvo ir -20 laipsnių. Ir tų metų visos rekuperatoriaus sąnaudos išėjo apie 30 ar 35 eurai. Apie tai milijonas metų prisiginčyta.

Žmonės vis dažniau renkasi entalpnius, o ne rotacinius. Tai matyti net iš šio forumo. Tu praktiškai likai vienas su rotaciniu - kaip koks mamutas. Na, dar keli iš anksčiau turi įsirengę, bet dabar graužia nagus ir naktimis košmarus sapnuoja, kad pasirinko "Žiguliukus".

Ir kiek tas rotacinis baisiai daug suvartoja elektros? Per 20metu kainos kiek sumoketa už zenderi bent jau susilygina?
Atsakyti

Ir kiek tas rotacinis baisiai daug suvartoja elektros? Per 20metu kainos kiek sumoketa už zenderi bent jau susilygina?

Tamstai siulau dabartines kainas lyginti.

Atsakyti
QUOTE(vaikis_ @ 2021 01 08, 18:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="simkka" data-cid="72763914" data-time="1610112610"><div><p>Ir kiek tas rotacinis baisiai daug suvartoja elektros? Per 20metu kainos kiek sumoketa už zenderi bent jau susilygina?</p></div></blockquote><p>Tamstai siulau dabartines kainas lyginti.</p>

Kiek dabar zhender kainuoja?
Atsakyti