Įkraunama...
Įkraunama...

Vėdinimas 9

Vis del to radau kaip tai padaryti :) jeigu kam reikes: VENTILATION CONTROLS > CONSTANT FLOW

O noise guard dingo? Rekuperatorius pas mane nuo vasaros galo, tai buvau pastebėjęs, kad noise guard įsijungdavo, kai būdavo labai vėjuota. Dabar noise guard visada rodo, o ant aukščiausios pavaros Resistance įsijungia. Atėjau ieškoti čia, ar yra dar kam nors tokių problemų ir kaip tai spręsti.

Atsakyti
Kažkas anksčiau buvo pamokinęs kaip Zehnder Q350 nustatyti pastovų greitį. O dabar niekaip neberandu tos žinutės. Nes nustačiau 1 greitį, o po nakties radau AUTO (2 greitis).
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2020 11 08, 09:53)
Kažkas anksčiau buvo pamokinęs kaip Zehnder Q350 nustatyti pastovų greitį. O dabar niekaip neberandu tos žinutės. Nes nustačiau 1 greitį, o po nakties radau AUTO (2 greitis).

Tu įjungei automatinį režimą. Jei su programėle, tai pačiame viršuje dešinėje pusėje yra raudonas mygtukas. Perjunk, kad rodytų Manual. Jei ant pačio įrenginio, tai dešinėje pusėje pasirink irgi manual, jei gerai pamenu.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2020 11 08, 12:28)
Tu įjungei automatinį režimą. Jei su programėle, tai pačiame viršuje dešinėje pusėje yra raudonas mygtukas. Perjunk, kad rodytų Manual. Jei ant pačio įrenginio, tai dešinėje pusėje pasirink irgi manual, jei gerai pamenu.

Cibuli, ne taip mane supratai. Aš palikau įjungęs MANUAL režimą, bet ryte radau įsijungus AUTO.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2020 11 08, 14:02)
Cibuli, ne taip mane supratai. Aš palikau įjungęs MANUAL režimą, bet ryte radau įsijungus AUTO.

O kur paspaudei - programėlėje ar ant pačio įrenginio? Tu Manual buvę įjungęs tik kuriam laikui. Nuimk laiko nustatymą. Kol nenuimsi, visą laiką jungsis auto.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2020 11 08, 14:52)
O kur paspaudei - programėlėje ar ant pačio įrenginio?  Tu Manual buvę įjungęs tik kuriam laikui. Nuimk laiko nustatymą. Kol nenuimsi, visą laiką jungsis auto.

Programėlės neturiu, name dar nėra interneto.
Valdau per rekuperatoriaus ekraną.
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2020 11 08, 15:41)
Programėlės neturiu, name dar nėra interneto.
Valdau per rekuperatoriaus ekraną.

Jeigu ant ekrano kairėje pusėje rodo mažą laikroduką, tai yra Timeris. Išjunk jį.
Atsakyti

O noise guard dingo? Rekuperatorius pas mane nuo vasaros galo, tai buvau pastebėjęs, kad noise guard įsijungdavo, kai būdavo labai vėjuota. Dabar noise guard visada rodo, o ant aukščiausios pavaros Resistance įsijungia. Atėjau ieškoti čia, ar yra dar kam nors tokių problemų ir kaip tai spręsti.

Pirma ziureti ar lauko groteles "neapaugusios" nesvarumais. Antra ziureti filtru bukle. 

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2020 11 08, 17:42)
Jeigu ant ekrano kairėje pusėje rodo mažą laikroduką, tai yra Timeris. Išjunk jį.

Susitvarkiau.
SCHEDULER padariau režimą, kad visą parą palaikytų mano nurodytą greitį, pvz, 2 ar 1.
Kitas klausimas: Norint name sumažinti drėgmės kiekį HUMIDITY PROTECTION reikia nustatyti ON ar OFF?
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2020 11 09, 16:25)
Susitvarkiau. 
SCHEDULER padariau režimą, kad visą parą palaikytų mano nurodytą greitį, pvz, 2 ar 1.
Kitas klausimas: Norint name sumažinti drėgmės kiekį HUMIDITY PROTECTION reikia nustatyti ON ar OFF?

Aš nustatęs Auto only.
Atsakyti
QUOTE(Gazonbazon @ 2020 11 08, 00:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ixoster" data-cid="72690994" data-time="1596719200"><div><p>Vis del to radau kaip tai padaryti smile.gif jeigu kam reikes: VENTILATION CONTROLS > CONSTANT FLOW</p></div></blockquote><p>O noise guard dingo? Rekuperatorius pas mane nuo vasaros galo, tai buvau pastebėjęs, kad noise guard įsijungdavo, kai būdavo labai vėjuota. Dabar noise guard visada rodo, o ant aukščiausios pavaros Resistance įsijungia. Atėjau ieškoti čia, ar yra dar kam nors tokių problemų ir kaip tai spręsti.</p>

Pas mane isijungdavo, ziurek filtrus bus stipriai uzsinese, ir lauko groteles
Atsakyti

Pas mane isijungdavo, ziurek filtrus bus stipriai uzsinese, ir lauko groteles

Lauko grotelių neturiu galimybės dabar pasiekti, neturiu kopėčių aukštų. Iš lauko neatrodo, kad būtų užneštos kokių lapų ar panašiai.

Viduje F7 filtras tamsiai pilkas, G4 filtras dar visai baltas ir gražus. Išpurčiau muses ir kitas šiukšlytes.

Nežinau, kaip jie turi atrodyti nauji. Bet jei abu turi būti balti, tai F7 tikrai baisus.

Leidžiant rekuperatorių be filtrų, pats rekupo garsas ženkliai mažesnis. Tikriausiai tai normalu, kad garsas būtų mažesnis, nes nėra pasipriešinimo iš filtrų.

Bet ar pas jus ženkliai garsas skiriasi rekupo darbo su ir be filtrų?

Taip pat iš kur naujus filtrus pirkti? Ventek sakė apie 30 ar 35 eurai.

Ar yra kažkokių alternatyvų?

Atsakyti